Ona çok fırsatı kalmıyor, hayatıma giremiyor ki konuşsun, anında şutlanıyor ben bir insanın şımarık biri olup olmadığını yazdığı iki parça cümleden bile anlarım.
Hep uzaktan gördüğünüz kadarıyla yorumluyorsunuz :) sonra onlarla sevgili oluyorsunuz, acı çekiyorsunuz çünkü bencil olurlar... Sakin bi kadın da bencil olabilir tabi. Her sakin iyi olmaz.
Ben baskın değilim ama çok pasifte değilimdir. Karşımdakinle konuşurken onun da eşit şekilde konuşmasına izin veririm. Hep ben demem. Siz hep ben diyenleri eğlenceli sanıyorsunuz. Muhatap ol bakalım nasıl oluyorsun. Kardeşimin nişanlısı çok baskın mesela sorma neler çektiğimi 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
olgun kadın tercih ederim ben..
Kendini bile yerine göre hareket eden, simarmak gerekiyor ise simaran despot olacağı anda despot, sakın kadın sevmem heyeccanli eylenceli olmalı
Sakin eğlencesiz değildir. Bunu karıştırıyosunuz işte. Susan konuşmayan kadın sakin demek değil. Anlamıyor musun harbi bunu?
Sakinlikten kastım öz güvensiz olacaktı , gel gel git git anlamında
Sakin mütevazi baba şımarıklar yüzünden hayatımız karardı yeter artık tadında tuzunda özünde olsun yeter
Niye başta şımarığı seçtin o zaman? Ne sempatisi vardı?
Çocukluk diyelim gençlik hataları inişler çıkışlar
Sırf kendini gösterebiliyor şımarıklar diye dimi? O yüzden sevdin.
şu an baskı mı yiyorum ben bana mı öyle geliyor hahahah
Ben baskın değilim ama pasifte değilim Xd
Ya çok saçma düşünüyorsunuz işte ama gençlikte oluyor tabi
İşte şimdi öyle düşünmüyorum hahahahsh
Kdkdkfkfk bol şans
Teşekkürler efendim ama aramıyorum iyi şeyler birden bire olur öyle değil mi 🥹😄
Aynen 😍
Sempatik gözlüklü şirin kız. Şu hani Fransız bi kız var bana yalan söylediler parçasını söylüyor allahim cok tatliiii kız dediğin öyle olur
Heyecani ve farkliligi seven eglenceli kadin😊
Sakin mütevazi tabi ki diğer seçenek şeytanın yavrusu gibi bir şey zaten onu kimse tercih etmez
Bazı saflar oluyor onlar tercih ediyor
Şımarık kadını bırak şımarık bir insanı ben hayatımdan şutluyorum zaten direkt
Bende. Konuşmana müsaade bile etmez. Hep kendini anlatır.
Ona çok fırsatı kalmıyor, hayatıma giremiyor ki konuşsun, anında şutlanıyor ben bir insanın şımarık biri olup olmadığını yazdığı iki parça cümleden bile anlarım.
Bende ha. Anında anlıyorum. 🥺
Zeki bir kadın hoşuma gider
Sakin ama ot değil
Sakin mutevazi ama atesli bir kadin
Sakin
Sakin
Sakin mütevazi naif kadın
şımarık ve baskın diyip heyecan arayım
He o heyecanlı yani? Nesi heyecanlı mesela? Napıyo?
bilmem denemedim hiç uzaktan gördüğüm kadarıyla dedim
Hep uzaktan gördüğünüz kadarıyla yorumluyorsunuz :) sonra onlarla sevgili oluyorsunuz, acı çekiyorsunuz çünkü bencil olurlar...
Sakin bi kadın da bencil olabilir tabi. Her sakin iyi olmaz.
sen hangisisin
Ben baskın değilim ama çok pasifte değilimdir.
Karşımdakinle konuşurken onun da eşit şekilde konuşmasına izin veririm. Hep ben demem.
Siz hep ben diyenleri eğlenceli sanıyorsunuz. Muhatap ol bakalım nasıl oluyorsun.
Kardeşimin nişanlısı çok baskın mesela sorma neler çektiğimi 😔
arada söz veriyorsan tamam sen daha eğlencelisin :)
Bilmem..
:)
evet en eğlenceli sensin karar verdim 😅
Teşekkürler sdffvggf
keşke eğlensek 😢