Çok konuşan boş konuşur bir insan her dakika konuşacak şey bulamaz. Her dakika da gülünmez. Ne o öyle cıvık cıvık hiç sevmem. Ben daha çok karakter olarak siyah beyaz taraftaki kadına benziyorum. Tabi yer yer de renkli fotoğraftaki gibi de olurum da genelde siyah beyazdaki gibiyim. Fazla kikirdek insan sevmiyorum. Ota boka gülen de sevmiyorum.
Benim yaptığım esprileri anlayan. Muhabbetimizi kendi esprileri ile süsleyen. Kendini kasmayan kadın. Ağırbaşlı kadınları sevmiyorum. Benim kadınım benimle birlikte yeri geldiğinde saçmalamalı
esprili ve konuşkan kadınlarla eğlenmeyi, sessiz ve ağırbaşlı görünen kadınlarla da evlenmeyi tercih ederler. Sonuç: sessiz ve ağırbşlı kadın evlendikten sonra bir ömür dırdır edip sessiz kaldığı günlerin acısını çıkarıyor sonra bekarlık sultanlık diyorlar :)))
Ağırbaşlı nedir yahu sessiz olmak ağirbaşlı mi oluyor
Müdahale etmesi gerektiği yeri bilen kendine saygısizliğa müsemma göstermeyen kadindir o sessiz niye? Cümle kurabilecek beyni emanet mi verilmiş? Fikri yok mu? Kadin kismi konusmasin sessiz olsun evet desin değil mi Alirsiniz 3/1 ini...
Benim düşüncem dış çevreye yonelik olarak (buyuklerin yaninda, ortamda yabanci erkek cok ise vs ) agir başlı hatun, kendi erkeğine ve yakin cevresine ailesine konuşkan sicak kanli, espirili kadin. Çünkü agir basli kadin soğuk kanli olabiliyor cogu zaman buda erkeklerin hosuna gidecek bir durum değil diye düşünüyorum.
Gunluk hayatta bircok erkek cok konusan kadindan sikayet etse de esasinda az konusan kadini sikici bulurlar. En iyisi sevdigin insanlarla beraberken kendini rahat ve huzurlu hissetmenin verdigi neseyle cosmak, disarida agirbasli olmak bence. Benim yapim oyle.
Gandalf der ki ; espirili konuskan olsun, yeri gelsin ağırbaşlı utangaç olsun. Yerine göre davransin ancak hep çocuksu olsun , orta dünyanın sinsileri , sessizle bitmez hayatın dertleri. Gollumsuz orta dünya neylesin , herkesin ortamda vardır bir yeri
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazi kizlar vardir, sessiz hic konusmaz felan, derleri ki bak hanim hanimcik, agirbasli bir kiz sende onun gibi ol, ama bilmezlerki o kiz aslinda, susup izler, bütün hatalarini, hassas noktalarini ögrenirler ve sonra bunu koz olarak kullanirlar.. aslinda icinde bir yilan/seytan/sinsirella yatar... ben öyle degilim mesela, bu defada simarik diyorlar ama ben dobra oldugumu düsünüyorum, sessiz kizlardan nefret ederim... cok sinsiler tecrübe konustu 😂😂
Her erkeğin kafasındaki ideal kadın profili birbirinden farklıdır, kimisi çocuksu kızları daha çok beğenirken, kimisi de ağır, oturak, hanımefendi görünümlü kızları daha çok beğenir. Kesin hatlarla çizgi çekmek gerçekten zor.
Ya insan sevdigi insanin yaninda nasil sessiz ola bilir ki bu imkansiz bir insani seviyorsam onun yaninda icim civil civil kelebek gibi olur susmak istesem susamam ki.. her seyi onunla bolusmek, onun gununun nasil gectigini ogrenmek isterim
Bana göre aynı kafada olduğum kadın. Biraz daha geniş bakarsak olaya kadınlar susmasın mümkünse. Kahkahalar atabilir sorun değil. Siz bakmayın kadın onu yapmasın bunu yapmasın diyenlere.. gülün geçin.
Ağır başlı kadın mı olur Allah aşkına kadın dediğin neşeli olur güler, cıvıl cıvıldır, duvar gibi olmaz. Ağır başlı olmak erkeğe yakışır yerine göre de erkek de biraz kadına göre davranır elbet ama çizgiyi aşıp civitmadan.
Ağırbaşlı kadın soğuk, geri planda duran sessiz kadın demek değil yalnız. Ağırbaşlı kadın nerede ne zaman konuşacağını, espri yapacağını bilir. Yersiz değildir kısaca. O yüzden muhabbet edilebilecek, espri yeteneği olan ağırbaşlı kız ideal olanı.
Güzelse fark etmez erkekler icin guzel degilse duruma göre insan secerler. Tek istekleri: akilli kadin olmamasi. Saf bir kadinla herdaim iyi anlasiyorlar.
Yerine göre ikisinide olabilen bir kadın bir kadın hep espri yaparsa hep konuşursa hafifliginden sürekli susup oturursa gudubetoginden bu erkek içinde geçerli...
Hepsinden biraz olmalı. Yemek yaparken aşçı olmasa da bunu hissettirebilmeli. Fırtına öncesi sessizliği gözlerinde görebilmem lazım. Bazen insanlıktan çıkıp kurt kadına dönüşebilmeli. Bunu herkes yapabilir. Sadece istemek gerekiyor.
Seviyeli espri yapan kadın. Saçmalayan, saçma şeylere gülen kadınları sevmem kendi başınayken gülsün saçma şeylere ama bana göstermesin saçmalıklarını hoşuma gitmez ciddi insan seviyorum ben
Herşeyin aşırısı zarar 7/24 espiri yapan birine kimse katlanamaz. aynı şekilde ciddi olan birinede Buyüzdendir ki ıcığ ondan ıcığda ondan olmalı nasıl yorum bence mükemmel
Arkadaş ortamında bu konunun üzerine çok fazla konuşmalar gerçekleşiyor... Ve erkeklerin bir çoğu esprili ve konuşkan kadınların tercih edilesi bir kadın olduklarını söylüyor.
Bu iki özelliği barındıran kadın... her zaman gülme çekilmez ya da ağırbaşlılık... yeri ve zamanına göre... dışarda ağırbaşlı olursun, evinde erkeğinle her türlü...
Vallahi ben espirili ve konuşkanım. Eskiden de tam tersiydim. Memnunum şuanki halimden. Ve başkalarında espirili ve konuşkan olmasını severim. Erkekler de genelde sever diye düşünüyorum:)
Yerine göre.😊 Ağırbaşlı olanı tercih ederim çünkü konuşkanın ortası yok ama ağırbaşlıdan zarar gelmez 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şahsen ben. Kendi kız arkadaş ortamında deli dolu, Aile ortamında da büyüklerimle çok iyi anlaşırım espriler yaparım büyük dediklerime harbi büyük 55 üstü 😂😂kendi yaşıtımda bir erkekle sohbet ortamında ise kendime çeki düzen vermesini bilirim
Esprili ve konuskan olsun ama gevsek olmasin ve karsidaki rahatsiz oluyorsa cok konusmadan bir sussun, agirbasli olmasi iyi ama fazla sessizde olmasin ortasi olsun lütfen
@Myromm Tabi ki ama Esprili ve konuşkan olan nerede nasıl konuşacağını biliyor sesli gülmüyor sadece benimle ya da yakın arkadaşlarıyla bu şekilde konuşuyorsa sıkıntı yok :)
En İyi Cevaplar