2 yıllık sevgilimle para sorunu?

erkek arkadaşımla dün yemeğe çıktık ona çok fazla paramın olmadığını söyledim o da çalışmıyor bende çalışmıyorum hesabı genelde ortak ödüyoruz ama erkek arkadaşım bazen balığa çıkıp haftalık 5-10 arası kazanıyor. her neyse hesap 2400 tl geldi cebimde sadece 500 tl vardı biliyodu daha sonrasında ben öderim hallederim dedi ordan çıktıktan sonra benden son paramı istedi söylediğim halde başka param yok dedim. ertesi gün bana yalan söyledin senin hesabında para var felan diye söylemlerde bulundu sırf 500 tl için oysa ki gerçekten son paramdı ve benden durumu daha iyi hatta zengin bir aile çocuğu aileside destek oluyor benim babam emekçi adam max haftalık harçlığı 500-1000 arası oluyor. bunu bile bile benden parayı istedi ve bende vermedim ihtiyacım var dedim borcumu ödicem dedim inanmadı sen o parayı yersin felan dedi bende dayanamadım benim parama karışamazsın madem ödeyince sıkıntıya giricektin beni yemeğe çıkarmasaydın dedim. yemeğe çıkaranda o beni çok garip. ayrıldım. düşünceleriniz neler?

2 yıllık sevgilimle para sorunu?