Diğer Suriyeli kardeşlerimiz teker teker ülkelerine dönmeye başladı sizde, bu duruma üzgün müsünüz? Sude-Han02 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Onlara çok alışmıştık gitsinler istemiyorum :( Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Güncel Suriyeli kardeşlerimiz teker teker ülkelerine dönmeye başladı sizde, bu duruma üzgün müsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. gitsinler bir daha dönmesinler. 1 0 Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Hem de nasıl, o yüzden suriyeye taşınmaya karar verdim. Şamdan selamlar 1 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla hiç çevremde denk gelmedim. Afgan desen ganiii ama Suriyeli hiç denk gelmedim. 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kesinlikle teker teker ( bir bir )Yani özlemeye firsatin olmayacak 10 milyon Suriyeli hala ülkemizde 0 0 Yorumla
ayhanhocangeldi Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 520 cevap paylaştı. n ekardeşi suriyeliden kardeş mi olur en vahşi toplum 0 2 Yorumla Sude-Han02 1 yıl Kanıt? Yorumla ayhanhocangeldi 1 yıl Kanıt karşımdaki apartmanda 3 aile Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aynen kahroluyorum her gece üzüntüden 3 5 Yorumla Sude-Han02 1 yıl :( Yorumla mine13 1 yıl İroniyi anlamadın mı? :D Yorumla Sude-Han02 1 yıl Yazık sana o zaman... Yorumla mine13 1 yıl Hayırdır sen niye üzüldün bu kadar? milletin evine ülkesine dönmesi daha güzel değil mi yani sana ne oluyor? Yorumla Sude-Han02 1 yıl Erkek arkadaşım Suriyeli çünkü ve dönmesi gerekiyor :( Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. Dönen pek yok. Kendini kandırma. Dönsünler elbette. Ülkeleri boş kalırsa İsril işgale başladı zaten. 1 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne üzülmesi neredeyse göbek atıcaz 1 7 Yorumla Sude-Han02 1 yıl Kalpsiz! Yorumla Arda1966 1 yıl Ne alaka kalpsiz falan adamlar ülkesine gidiyo ne güzel işte Yorumla Mete-Han2000 1 yıl Ölümüne Erdoağan AllahuEkber Yorumla Sude-Han02 1 yıl @Mete-Han2000 Ay ağzına sağlık. Ona zaten hepimizin canı kurban! 🥰🥰 Yorumla Arda1966 1 yıl Kendin çalıp kendin oynuyon hayal dünyan rengarenk Yorumla Sude-Han02 1 yıl @Arda1966 Senin canın kurban değilse benim sorunum değil? Vatanını sevmek herkese nasip olmuyor tsbt Yorumla Sude-Han02 1 yıl *Tabi Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Suriyeli manitam hiç olmadı muzdaripim 1 2 Yorumla Sude-Han02 1 yıl Onlar öyle her ipsiz sapsıza bakmaz olması için önce adam olmak gerekir Yorumla hharharis 1 yıl Adamlığı atalarimdan öğrendim bilmeden ukala lik yapma Yorumla
Yyagmurgamze Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Kim dönüyor gidenler eşyasını ailesini almaya gidiyor 0 9 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl @Yyagmurgamze sallama gördün mü öyle yapan birini? Bir daha dönmemek üzere imza atıp çıkılıyor Yorumla Yyagmurgamze 1 yıl Yav he he Yorumla Yyagmurgamze 1 yıl O belgelerde bir boka yaracagina mi sanıyorsun Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Görmeden varsayımda bulunma var mı gidip eşya alıp gelen onu söyle de bilelim Yorumla Yyagmurgamze 1 yıl Ben gördüm Yorumla Yyagmurgamze 1 yıl Eşyalarımızı toplayın geleceğiz diyiyor zaten yakın zamanda bir daha karışacak komple gelecekler Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Orada eşya mı kaldı Yorumla Yyagmurgamze 1 yıl Ya kiİm zaten 3/2.5 gitmeyecek zaten giden nasıl kaçak geçmişse yine kaçak geçer Yorumla Yyagmurgamze 1 yıl Bayramda gittiler demek ki eşya kalmis Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 679 cevap paylaştı. Sende onlarla git o zaman 1 8 Yorumla Sude-Han02 1 yıl Erkek arkadaşım Suriyeli 👍 Yorumla murathanbey 1 yıl Akıl yok sizde pis iğrenç insanlar onlar benim gözünde Yorumla Sude-Han02 1 yıl Gördün mü peki pis olduklarını? Nereden vardın bu kanaate? Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Kokuyolar olum Yorumla murathanbey 1 yıl Vatanını terk edip kaçan her kez pis tir Yorumla Sude-Han02 1 yıl Benim erkek arkadaşım çok temiz valla mis gibi de kokuyor Yorumla Sude-Han02 1 yıl Kurban olayım ona,🥰🥰 Yorumla murathanbey 1 yıl O zaman git onunla Suriye’ye bol bol sevişin Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. E sende git peşlerinden 🤔 0 0 Yorumla
sarışın97 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 389 cevap paylaştı. Bunu sorma amacın nedir? 0 1 Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Troll djdjd Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cahillikte bugün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
gitsinler bir daha dönmesinler.
Hem de nasıl, o yüzden suriyeye taşınmaya karar verdim. Şamdan selamlar
Valla hiç çevremde denk gelmedim. Afgan desen ganiii ama Suriyeli hiç denk gelmedim.
Kesinlikle teker teker ( bir bir )
Yani özlemeye firsatin olmayacak 10 milyon Suriyeli hala ülkemizde
n ekardeşi suriyeliden kardeş mi olur en vahşi toplum
Kanıt?
Kanıt karşımdaki apartmanda 3 aile
Aynen kahroluyorum her gece üzüntüden
:(
İroniyi anlamadın mı? :D
Yazık sana o zaman...
Hayırdır sen niye üzüldün bu kadar? milletin evine ülkesine dönmesi daha güzel değil mi yani sana ne oluyor?
Erkek arkadaşım Suriyeli çünkü ve dönmesi gerekiyor :(
Dönen pek yok. Kendini kandırma. Dönsünler elbette. Ülkeleri boş kalırsa İsril işgale başladı zaten.
Ne üzülmesi neredeyse göbek atıcaz
Kalpsiz!
Ne alaka kalpsiz falan adamlar ülkesine gidiyo ne güzel işte
Ölümüne Erdoağan AllahuEkber
@Mete-Han2000 Ay ağzına sağlık. Ona zaten hepimizin canı kurban! 🥰🥰
Kendin çalıp kendin oynuyon hayal dünyan rengarenk
@Arda1966 Senin canın kurban değilse benim sorunum değil? Vatanını sevmek herkese nasip olmuyor tsbt
*Tabi
Suriyeli manitam hiç olmadı muzdaripim
Onlar öyle her ipsiz sapsıza bakmaz olması için önce adam olmak gerekir
Adamlığı atalarimdan öğrendim bilmeden ukala lik yapma
Kim dönüyor gidenler eşyasını ailesini almaya gidiyor
@Yyagmurgamze sallama gördün mü öyle yapan birini? Bir daha dönmemek üzere imza atıp çıkılıyor
Yav he he
O belgelerde bir boka yaracagina mi sanıyorsun
Görmeden varsayımda bulunma var mı gidip eşya alıp gelen onu söyle de bilelim
Ben gördüm
Eşyalarımızı toplayın geleceğiz diyiyor zaten yakın zamanda bir daha karışacak komple gelecekler
Orada eşya mı kaldı
Ya kiİm zaten 3/2.5 gitmeyecek zaten giden nasıl kaçak geçmişse yine kaçak geçer
Bayramda gittiler demek ki eşya kalmis
Sende onlarla git o zaman
Erkek arkadaşım Suriyeli 👍
Akıl yok sizde pis iğrenç insanlar onlar benim gözünde
Gördün mü peki pis olduklarını? Nereden vardın bu kanaate?
Kokuyolar olum
Vatanını terk edip kaçan her kez pis tir
Benim erkek arkadaşım çok temiz valla mis gibi de kokuyor
Kurban olayım ona,🥰🥰
O zaman git onunla Suriye’ye bol bol sevişin
E sende git peşlerinden 🤔
Bunu sorma amacın nedir?
Troll djdjd
Cahillikte bugün