Daha önce kimseye, en yakınlarıma bile anlatmadığım bir şey sormak istiyorum size.
Ben 7 8 yaşlarımdan beri sürekli 2 tane benden büyük kardeş hissediyorum yanımda. 1 tanesi daha baskın.
Benim çocuk yaşlardan beri gözümle görmediğim 2 tane ağabeyim var. Bunları uydurmadım, hep hissettim. Nedenini bilmiyordum. Hiç de sorgulamadım. Biriyle görüştüm geçenlerde. Bana arkamda 2 kişi gördüğünü söyledi. Şok oldum.
Ben istemeden kendim uydurmuşumdur onları ve öyle hissetmeye başlamışımdır zannediyordum. Yaklaşık birkaç gün önce annem, ben doğmadan önce 2 kardeşimin öldüğünü söyledi. Bu bana yeni söylendi.
O yanımda hissettiklerim, gerçekten kardeşlerimin varlığı olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
psikolojiktir
İmkansız. Bilmediğim şeyi nasıl hissedeyim. Seneler sonra öğrendim benden önce ölen kardeşlerimin olduğunu.
Bu durumu en iyi ben bilirim 5 abi abla kaybettim
Bi de pişkin pişkin güldürme bizi yazmışlar. Beni en iyi sen anlarsın. Sen de hissediyor musun
Annem bir defa bana soyledi ki, abin sene göre ölmüş, sen dogulmazdan once vefat edib yerini sana bıraktı, o günden beri kendimi bir katil gibi hissediyorum, her şeyin iyi gittigi zamanda bir anda hatirlayinca kendimi tutamam burnum kanar en iyi secenekte ağlarım, Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun.
🙏🏻
Psikolojin bozuk, tedavi ol
Tamam "Strongers55"
Zoruna mı gitti?
Zoruma gidecek olsa soru mu sorarım buraya
Ölmüş insanları ölmemiş gibi görmek tehlikeli, dediğim gibi çöz bu işi yoksa sıkıntı.
Ya psikiyatri, psikolog devlet özel. Gittim. Birine 10 ay kadar gittim hatta. Ama ilaç veren de olmadı, sağlıklı değilsin diyen de. Çünkü ses duymuyorum, görüntü yok. Sadece his. Ses ve görüntü olsa şizofren olduğumu düşünür kendimi hastaneye kapatırdım
Beynin sana öyle düşündürüyor demek ki. Eğer dini yönü güçlü biriysen o 2 kardeşinin mezarına git ve ziyaret et.
Dini yönüm güçlü. Sagol tavsiyen icin
Mezara git o zaman mutlaka. Sohbet falan et dua oku iyi gelir sana. Ne demek
Yaşadığınız şeyi bi psikoloğa anlatmayı denediniz mi belki iyi gelir
Evet kaç psikolog ve psikiyatrist gezdim devlet, özel. Hepsi sağlıklısın dedi.
Sadece hissetmekle kalıyorsanız onları hayali olarak görmüyorsanız bir sıkıntı yoktur ama siz yine de düzenli olarak psikoloğa gitmeyi deneyebilirsiniz belki geçmişten kalma şeylerin etkisidir
Yok canım ses görüntü yok. Olsa zaten bana sağlıklısın demezlerdi diye düşünüyorum. İlaç yazarlardı en kötü.
Kafandaki seylerin yansimasi
Bilmeden daha kafamda olmadan önce de varlardı. Ben 2 kardeşimin öldüğünü bilmeden önce hissetmeye başladım
Aynen olabilir benimde karanlik tarafim var onunla konusuyom
Kanka gulfurme bizi allah askina
M*l mısın a*
Evet olabilir
Olamaz