burada olmaz o analiz, burada sadece libido analizi olur sapıklık analizi olur toplumsal analiz için sokağa çıkman lazım burada insanlar dertten uzak kalıp eğlenceli vakit gecirmek istiyorlar kimisi seks kimisi eğlence için burada ama sokakta öyle değil insanların kişiliği burada değil sokakta belli olur varlık da yoklukta sokakta göz önünde olur
Kızlar Ne Diyor
Geçirelimm
Seviyem yetmiyo
Gelmedi bildirim
Geldi mi?
Zaten bura canı sıkılanların mekanı oldu
Ne olucaltı başka
İşte onu diyorum zaten
Sen sıkılmadın mı eğlenmek istemiyor musun
Hayir
Peki napıyosun burada
Analiz
Ne analizi
Kişilik
burada olmaz o analiz, burada sadece libido analizi olur sapıklık analizi olur toplumsal analiz için sokağa çıkman lazım burada insanlar dertten uzak kalıp eğlenceli vakit gecirmek istiyorlar kimisi seks kimisi eğlence için burada ama sokakta öyle değil insanların kişiliği burada değil sokakta belli olur varlık da yoklukta sokakta göz önünde olur
Soğukta insan analizi yapacak değilim o yüzden burdan diğer sosyal medyada yapıyorum sorular soruncada Belli ediyor çoğu insan
İnsanlar kendi doğal cevaplarını vermiyor ama analiz için veri doğruluğu önemli
Ben çözerim ama
Bu analizi ne için yapıyosun
Bir nedeni yok ama çok işime yaradı diyebilirim
Bir başka analiz için de twitter gündemindeki gönderilerin yorumlarını okumanı tavsiye ederim.
Tamam işte ordada okuyorum dedimya sosyal medyada da yapıyorum diye
Güzel ve faydalı sonuçlar almanı temenni ediyorum
Niye bu kadar ilgilendinki merak etme faydalı konuları takip ediyorum herzaman boş boş şeyler peşinde değilim
üniversite yılllarım analiz ve anket yapmakla geçti o yüzden ilgilendim
Peki sen niye burdasın
İşim gereği şehir değiştirdim, yeni arkadaşlar edinmek eğlenmek vakit geçirmek, kısacası evde yalnızlığımı gidermek için
Giderebildinmi bari
Tabiki hayır
E ozaman devam mı
İyiyiz siz
İyi ben de, nasıl gidiyor
İyi sizin ndkxk
Aynı bee sıkıcı
Niye la anlaaat ablana
Abla mıı🤣🤣 abla deme lazım olur 🤣🤣
Lan o değil de ben abla değil sen benim abimmişsin onu fark ettim snxjjs
Abi deme daha çok lazım olur🤣 24 yaşındayım abi olmak için çok gencim🤣
Tamam abi