corona mısın geçmiş olsun kız bende 1 hafta önce pozitiftim eğer yeniyse insan çok mutsuz halsiz oluyor yatıp terlemeye bak derim düzel eğlendirirsin yine kendini
yok hafifti benim ki ağırlar daha kötüydü ben tamamen düzeldiğim zamanı söyledim sana şu an yeniyse anlarsın durumdan zaten göründüğü gibi değil yaşayınca anlıyor insan ne denli olduğunu hem
tekrar kötü olmamak için sürekli yatıp terlemelisin ben sürekli yatyığım için g*tüm bile ağrıyordu neyseki eklemlerimdeki ağrılarım bile gitti eski halime döndüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
corona mısın geçmiş olsun kız
bende 1 hafta önce pozitiftim
eğer yeniyse insan çok mutsuz halsiz oluyor
yatıp terlemeye bak derim düzel eğlendirirsin yine kendini
Evet halsizlik had safhada
çok kötü oluyor halsizlik kolunu bile zor kaldırma bir şeyler yapmayı istememe
sana tavsiyem terle atıyorsun gtip gibi ben 1-1.5 hafta da atabildim
Uzun süreymiş ağır mı geçirdin?
yok hafifti benim ki ağırlar daha kötüydü
ben tamamen düzeldiğim zamanı söyledim sana
şu an yeniyse anlarsın durumdan zaten göründüğü gibi değil yaşayınca anlıyor insan ne denli olduğunu hem
Benim ağrım yok başım çok ağır geliyor burun akıyor bir iyi oluyorum sonra tekrar kötü
tekrar kötü olmamak için sürekli yatıp terlemelisin
ben sürekli yatyığım için g*tüm bile ağrıyordu neyseki eklemlerimdeki ağrılarım bile gitti eski halime döndüm
😂 gözyaşları içerisinde kahkaha attım sağolun
ne yazdım yaa niye kahkaha attın 😃
Seni tanısam 1 kaç şey öneririmde , şimdi önericem beğenmicen boşa yazmış olcam 😪 geçmiş olsun , spor yap spor
Bu halde spor mı başımı kaldıramıyorum 😅
Spor dediğim yoga tarsı bişiler bağdaş kurup ommmmm diceksin işte meditasyon felan 😂 hayır bide öyle sıkıl bakalım belki daha güzel sıkılınır 😁
Düşününce bile yüzüm ekşiyor basit hareketlere bile halim yok 😄
Yatarak yapılcak tek şey var oda uyumak ne önereyim kız sana 😭
Kargo bekliyorum 😂
Kargoda ne var ne gelcek 😅
Yapacak bir şey yok reis evden çıkana kadar böyle maalesef
Ne gibi eğlence arıyorsun?
Güzel bir diziye başla, kitap seviyorsan kitaba başla.
Yabancı diziye başlayabilirsin
Geçmiş olsun bu arada.. boğazın nasıl
Ateşim çıkıp iniyor onun dışında çok halsizim başka semptom yok çok şükür de.. ama can sıkıntısına çare de yok
Tek derdin can sıkıntısı olsun arkadaşım onu hallederiz, önemli olan sağlığın yerinde olsun yeter.. Ayaklarını sıcak tut çoraplarını çıkarma
Hepimiz aynıyız maaleseff
Özelden yazdım 😎
Hiç zahmet etme
Ettim
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim 😞
Bizden geçmiş
Sana bısıler lazm
Ölmedin de hala
Sifalar diliyorum
Çok teşekkürler
Bol bol mast yap