Sanal, Satanist , büyücü eski arkadaşım beni öldürecek yardım edin ne yapmalıyım?

Benim sanal Ukraynalı bir kız arkadaşım vardı ilk başlarda çok iyi çok kibar ve melek gibi bir insan gibi davranıyordu ve biz 4-5 ay konuştuk çok iyi arkadaş olduk günde neredeyse 4-5 saat mesajlasiyorduk çok iyi arkadaş olmuştuk ve kız bana çok utangaç birisi olduğunu ve hiç arkadaşi olmadığını anlatıyordu bana sen benim en iyi ve tek arkadaşımsın derdi. Çok kibarsın bana daha önce kimse bu kadar kibar ve iyi, anlayışlı davranmamisti derdi Biz o kadar yakindik ki buluşmayı bile düşünüyorduk ama sonra sapitmaya başladı insanlari öldürmek istediğini söyledi büyü yaptığını söyledi satanist olduğunu söyledi hayvanlari keserek büyü öğrenmeye çalıştığını ve büyük bir oranda başarılı olduğunu söyledi ölü hayvanlain kanını içtiğini söyledi. Ben korktum tabi ve engelledim kız sürekli bana 2-3 ayda bir mesaj attı. İlk başlarda Seni özledim diyordu ama sonra zaman geçtikçe iyice sertleşmeye ve benden nefret ettiğini felan söyledi evet engelledigim halde engeli geri kalkıyordu nasıl bilmiyorum ama böyleydi. Ve onu ilk engelledigimde 7-8 ay önceydi. Ve şimdi bana bir mesaj atmış şöyle diyor: bağırsakların yerde olacak ve beynin dışarıda heryer kan kokacak. Çok korkuyorum lütfen yardım edin ne yapabilirim. Aklıma Semih çelik olayı geldi 😭

Sanal, Satanist , büyücü eski arkadaşım beni öldürecek yardım edin ne yapmalıyım?