Ülkeden dolayı ırkçılığı gördüm de bu ilk sanırım. Ne diyeyim kıza aynı sınıftayız?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
boş ver takılma
Görmezden gel bir daha yaparsa o zaman cevap verirsin
Sen nerelisin o nereli
Ben Adanalıyım o mersinli
Fark yok ki burada ya İstanbul bile olsa yapılmaz öyle şey
Kürt olduğun için olabilir
Ne diyorsun sen? Ben has be has Türküm?
ozmn başka bir sebepten dolayı
Bunu nasıl haklı bulabilirsin? Ben o kıza asla kötü davranmadım aksine sınıftaki herkese iyi davrandım o kıza da ödevlerinde çok yardım ettim. O ise beni aşağıladı
Haklı bulmadım
Nedenini sorguladim
Gene de beni kırdı.
Mersinli birinin adanalı birini o şekilde görmesi normal. Ama seni sesli bir şekilde aşağılamaya kalkması yanlış
Ya da hoşlandığını zannedip kendinden soğutmak için mi böyle yaptı acaba
Nasıl normal o şekilde görmesi?
Bazı şeyler sorgulanmaz
Normal öyle görmesi
Abla ne diyorsun sen? Ben mersinliyim ve mersinli olarak adana mersinden daha gelişmiş bir şehir. Hiç mi mersine gitmedin?
Gelismis olması belediyesinden kaynaklı
Mersin'e niye gidiyim
Muğla, İzmir , antalya varken
Ayrıca Adana da Kürt kökenli insanlar da var. Türk kökenli insanlar da
O çocuğu öyle sanmıştır
Abla şehrin merkezi dışında mersinde hiçbir şey yok bildiğin köy? Kendi şehrimi bana mı anlatıyorsun? Bir mezitli akdeniz falan eeh yani. Tarsus desen kendini mersinden saymıyor. Belediyesi zaten adananın daha iyi orası kesin canım. Ama mersin adanadan daha fazla suriyeden insan aldı ve hala gitmediler. Adsnada hepsi gitmese tören bile yapıldı ve bir kısmını uğurladılar Suriyeye
Adanada kürt yok bu arada çok az hatta adanada Türkçeden sonra en çok konuşulan dil Arapçadır kürtçe değil. Adana ve Mersin gibi çevre özellikle aşırı milliyetçi insanlarla doludur. Size bu bilgileri kim öğretiyor Allah aşkına?
Mersin'e daha önce gitmedigimi söylemiştim. Mersinde Suriyeli var mi yok mu onu bile bilmiyorum. Eğer öyleyse dediğim gibi kendi doğma büyüme oralı olduğu için. Bu çocuk da doğma büyüme adanali olduğu için Kürt olma ihitmalinin daha yüksek olduğunu düşünmüstur.
Abla ben de onu diyorum adana ve mersinde kürt yok denecek kadar az. Ve mersinde aşırı Suriyeli var. Doğuma büyüme adanalı olan birinin kürt olma ihtimali yok denecek kadar azdır zaten.
Acaba onu Kürt diye etmesinler diye bu çocuğu mu ezikleri.
Ezikledi
Çnkü netten baktım mersin Kürt nüfusu ile adana Kürt nüfusu ayni
Efendim?
@Nanananananana çocuğu ezikleyen kız kendisi kurttur belki onu etmesinler diye çocuğu mu aşağıladı.
Kız sınıfta ırkı dolayısıyla ezilcegini düşünmüstur O da bu çocuk iyi niyetli diye çocuğu şehrinden vurup göz önüne atmistir
Evet ikisinde de kürt çok azdır. Hatta Arap ve ermeni nüfusu adanada kürtten daha fazladır. Mersinde de Suriyeli aşırı fazla. Bence kürt sandığı için değil direkt eski sevgilisi arkadaşı vn oralıdır sinirlenmiştir laf sokmuştur yoksa çoğu mersinli bunu bilir. Hatta adana daha gelişmiş bir yerdir sürekli bizim akdeniz ve yenişehirden adanaya taşınanlar olur ki bu ilçeler mersinin en gelişmiş ilçeleridir mersinde iş imkanı çok azdır. mersindeki turizm de mesela adanalılara göredir. Mersindeki yazlıkların çoğunu da adanalılar alır
Hatta şehirlere göre kürt oranları yaz grafikler çıkacaktır adanada kürt pek yok
bir şey deme herkes yoluna baksın
Faşist de ne dicen
Konyalı ya da kürtsen normal
İkisi de değilim. Türküm
Niye nerelisin ki
Ben adanalıyım o mersinli