Eşime sanki ihanet etmiş gibi hissediyorum sizce?

Merhaba ben 2.5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Eşim biraz sataşmayı seven bir insan canı sıkılınca sürekli bana sarar bazende beni çileden çıkarır öyle bir kişiliğe sahip ben eşimi seviyorum ama bazı hareketleri tavırları konuşma tarzı beni biraz uzaklaştırıyor soğumuş gibi hissediyorum bu durum normal mı hiç bilmiyorum.. her neyse asıl sorunuma gelelim Barış Alper Yılmaz tanımayan pek yoktur diye tahmin ediyorum bu arala rkızlar çok ön planda tutuyor açıkçası bana aşırı çekici geliyor yani yaklaşık bi 7 aydır falan editlerini izliyorum fotoğraflarına bakıyorum takip ediyorum yakından yani ben biraz bu durumlarda çok takıntılık ediyorum ve bana Barış biraz farklı geliyor his oluşuyor ister istemez ve bunu kimseyle paylaşamadığım için içimde bastıramıyorum böyle hayırmak istiyorum resmen öyle bir ruh halindeyim eşime bazen baktığımda o gözümde canlıyor yani çok garip bir duygu anlatamıyorum ve ben bu yüzden eşime ihanet ediyorum gibi hissediyorum vicdan azabı gibi oldu bende nerdeyse ne yapmam gerek artık bu işin içinde kaldım bu arada ben 24 yaşındayım bilginize. burada içimi birazda olsa dökmek istedim yardımcı olursanız sevinirim

Eşime sanki ihanet etmiş gibi hissediyorum sizce?