Diğer 21 binle tek başıma zor da olsa geçinebilir miyim sizce çaresizim 😥? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Başka yol çare yok.Eşyalı evde misal. Ne biliyim çok büyük şehirde yaşamıyorum. 21 binle tek başıma zor da olsa geçinebilir miyim sizce çaresizim 😥? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ev değil de apart olabilir mesela. Bi arkadaşım var o öyle yapıyor. her şey dahil 8000 veriyor. 1 16 Yorumla Soran 1 yıl Otel mi yani. Peki güvenli olur mu ya? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Apart, otelle yurt arası bir şey. Elbette güvenli... Araştır derim. Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim hayatımda büyük bi sıkıntıyı gidermiş olabilirsiniz duacınızım. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah kolaylık versin inşallah. Geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 💐💐💐 Yorumla Soran 1 yıl 😊😊😊 Yorumla Soran 1 yıl Ben baktım ama günlüğü 500 tl filan oluyor arkadaşın nasıl bir yerde kalıyor nerden bulmuşki? :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi şehirdeydiniz Yorumla Soran 1 yıl İzmit Yorumla Soran 1 yıl :((( poffNasıl 8000 tl veriyor ya arkadaşınız nerde yaşıyor?Brn burada fiyatlara bakıyorum geceliği 3000 filan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Farklı şehirler. Sizi hatırladım sanırım. Daha önce konuştuk mu sizinle? Yorumla Soran 1 yıl evet konuştuk tabiiki bu soruda işte.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok başka bir platformda... Hatırladım seni. Su satmak isteyen kişisin. Yorumla Soran 1 yıl yok değilim.. başkası zannettin yardım edeceğin de yok hadi yaylan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok yok belli, tavrından belli kesin o kişisin. Lütfen benden uzak dur. Ve para kazanınca psikolojik tedavi al. Yorumla
İlhanYıldırım Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 75% 1 yıl Çok zor ama tek başınaysan gecinebilirsin eğer tutumlu olursan 1 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Geçirirsin 0 2 Yorumla blnmyorkim 1 yıl Geçinirsin* Yorumla Soran 1 yıl :) tebessüm ettim👍 Yorumla
oldcity026 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 415 cevap paylaştı. Geçinemezsin 0 0 Yorumla
_Beyefendi_biri Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Kiraya bağlı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 12 bin lira mesela? Yorumla _Beyefendi_biri 1 yıl Harcamalarına bağlı ama çok zor. Temel ihtiyaçları düşünmen gerek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ev değil de apart olabilir mesela. Bi arkadaşım var o öyle yapıyor. her şey dahil 8000 veriyor.
Otel mi yani. Peki güvenli olur mu ya?
Apart, otelle yurt arası bir şey. Elbette güvenli... Araştır derim.
Çok teşekkür ederim hayatımda büyük bi sıkıntıyı gidermiş olabilirsiniz duacınızım.
Allah kolaylık versin inşallah. Geçmiş olsun
Teşekkür.
💐💐💐
😊😊😊
Ben baktım ama günlüğü 500 tl filan oluyor arkadaşın nasıl bir yerde kalıyor nerden bulmuşki? :(
Hangi şehirdeydiniz
İzmit
:((( poff
Nasıl 8000 tl veriyor ya arkadaşınız nerde yaşıyor?
Brn burada fiyatlara bakıyorum geceliği 3000 filan
Farklı şehirler. Sizi hatırladım sanırım. Daha önce konuştuk mu sizinle?
evet konuştuk tabiiki bu soruda işte..
Yok başka bir platformda... Hatırladım seni. Su satmak isteyen kişisin.
yok değilim.. başkası zannettin
yardım edeceğin de yok hadi yaylan
Yok yok belli, tavrından belli kesin o kişisin. Lütfen benden uzak dur. Ve para kazanınca psikolojik tedavi al.
Çok zor ama tek başınaysan gecinebilirsin eğer tutumlu olursan
Mecbur olunca geçinirsin.
Geçirirsin
Geçinirsin*
:) tebessüm ettim👍
Geçinemezsin
Yaşayamazsın ortak arkadaş
Al eve
Ucu ucına gecinirsin
Kiraya bağlı
12 bin lira mesela?
Harcamalarına bağlı ama çok zor. Temel ihtiyaçları düşünmen gerek