Güncellemeler
1 yıl
Geçen ev bakarken bir emlakçı ve ev sahibi bir önceki kiracısı hakkında abarta abarta evi günlük kiralık olarak kullanmış falan diye saçmalıyordu. Kiralayan kişi de hemşireymiş ve tabi ki hastanede tanıdığı bir sürü insan vardır, arkadaşları tabi ki evine gelebilir. Evde parti vermiş falan abartıyordu bir sürü.. iyi ki o evi tutmamisim nedense ev sahibi giriş çıkışlarımi da gozetleyecek vibei vermişti 🤣
Güncellemeler
1 yıl
Bir de bu tarz insanlar evi hem aileye vermek istemez bekara verince de o onların kendi çocuğu ya da kendi sorumluluğunda olan biri sanar. Bekar erkeğe de vermek istemezler. Çünkü hem korkarlar bu bize bir şey yapar diye 😅 hem de kontrol edemeyiz erkek olduğu için diye düşünüyorlar. Cahil cuhela insanlar...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sana kesin çözüm insanlardan uzak duracaksın
😅
Ömrümde bir kere arkadaş ısrar etti diye Barlarvsokağına gittim. Ben çay o bira ertesi gün iş yeri kafayı çekmiş eve polus götürmüş diye dedikodu Ulan alkol içiyor kısmını anlarım da hani o senaryo nasıl oldu xd
Rüyasında görmüş 😆 sen de ciddi bir şekilde dün akşam içmiştin sen iyi misin deseydin
Direk kafa attım daha cazip 🤣
Hahahha eğer gerçekten öyle yaptiysan onu haklı cikartmissin 😅
Ön yargılı insanlar sohbetten dahi soğutuyor ya. Bir şey yapmasan bile yapacaksın diyorlar
Aslında uzak durmak lazım görünse de iyi insanlar olabiliyor. Sadeve herkesin hakkında çok atıp duruyorlar o kadar
Böyle bir insan iyi olamaz bence
Emin ol olabiliyor bizzat şahit oldum
Değil işte. Ayrıca da kimse iyi ya da kötü değildir. Çünkü sana iyi olan başkasına çok kötü olabiliyor. Başkasının kötü dediğini sen çok iyi bulabilirsin. O yüzden bol keseden böyle yorumlar yapma...
Nasıl anlıyorsan öyle anla. Tarafsız olmayı bilmelisin. Hayatta her şey beklediğin gibi olmuyor ben buna şahit oldum
Tarafsız olacaksan iyi kötü demeyeceksin işte
Seninle anlaşamıcaz.
kesinlikle
Çürütme tezin ne
Nasıl yani
Dışardan görüneni anlatmışsın sadece. İçi nasıl
İçi öyle işte
Anlamadım 🤦🏻♂️
Sen beni ben de seni anlamadım
Ne güzel anlaşamadık öyle
Ahahha
Herkeste ön yargı vardır 😀