Ön yargılı insandan uzak mı duracaksın?

Bence uzak durulmalıdır ya. Bu insanlar bir de abartarak anlatırlar. Geçen ofiste bir arkadaşım abarta abarta geçenki ofis etkinliğinde bir kız arkadaşımızın "soyunarak" dansözden iyi kıvırdığını, başka bir kızın da gelip kucağında twerk yaptığını iddia ediyordu. Ya o kadar hoşuna gitmiyorsa gitme o zaman ofis etkinliklerine değil mi? Bu tarz ön yargılı insanlar kendilerinden çok başkalarına odaklı halde yaşarlar, psikolojileri de bu sebeple pek sağlam değildir, başkalarının hakkında dedikodular yaparken de abartır da abartırlar.

Ben de geçenki etkinlikte dans ettim, biraz alkol de aldım. Belki benim arkamdan da bazı şeyleri abarta abarta anlatacaktır. Yok kucağımda dans etti de, şarapçı çıktı da vs. 😆

Güncellemeler
1 yıl
Geçen ev bakarken bir emlakçı ve ev sahibi bir önceki kiracısı hakkında abarta abarta evi günlük kiralık olarak kullanmış falan diye saçmalıyordu. Kiralayan kişi de hemşireymiş ve tabi ki hastanede tanıdığı bir sürü insan vardır, arkadaşları tabi ki evine gelebilir. Evde parti vermiş falan abartıyordu bir sürü.. iyi ki o evi tutmamisim nedense ev sahibi giriş çıkışlarımi da gozetleyecek vibei vermişti 🤣
Güncellemeler
1 yıl
Bir de bu tarz insanlar evi hem aileye vermek istemez bekara verince de o onların kendi çocuğu ya da kendi sorumluluğunda olan biri sanar. Bekar erkeğe de vermek istemezler. Çünkü hem korkarlar bu bize bir şey yapar diye 😅 hem de kontrol edemeyiz erkek olduğu için diye düşünüyorlar. Cahil cuhela insanlar...
Ön yargılı insandan uzak mı duracaksın?