Gece gece kafaya taktım ben, tahminlerinizi duymak istiyorum. Ciddi bir şekilde dinleyecek ve yorum bırakacaksanız, aşağıya görüş bırakın
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kıskanmış olabilir seni veya yaptın bişeyi sevmemiştir veya karakter olarak seni sevmiyordur
Neden kıskansın ki beni? ya da ne gibi yaptığım bir şeyi sevmemiş olabilir? Bunu düşündüm kaç defa ama aklıma bir şey gelmiyor.. gün sonuna kadar her şey normal gözüküyordu
ben o masada yoktum nerden bileyim
Lafın gelişi diyorum. Yani demek istediğim kıskanacak bir durum yoktu ortada ve yaptığım bir şeyi sevmemiş olmasıda muhtemel değil, çünkü onunla alakalı veya diğerlerine karşı yaptığım ters bir şey olmadı
bunu yapan kişi evlimi bekarmı
Evli ve iki çocuk annesi
Konu ne kanka
Aşk değil, dinler ve tahminini yazar mısın? 🥺
Düzgün bir şey se sor
Öncelikle dinlemek isteyeceğiniz ve tahminlerinizi paylaşacağınız için teşekkür ederim. Konu şu: Bugün kızlar arasında toplandık, toplandığımız yerde masalar vardı. Biz sınıfça kızlarla bir masaya oturduk (tek bekar olan benim, hepsi evli ve benden yaşça büyük). Eski sınıfımdan arkadaşlar; ben bırakmıştım, onlar devam ediyor. Neyse, masanın resmini falan çektiler, birlikte fotoğraf çekindik, konuştuk, güzel bir gün geçirdik.
Sonra herkes eve gidince, biri Instagram’da hikâye paylaştı. Masanın fotoğrafını çeken kişi, masadaki herkesi etiketlemiş ama beni etiketlememiş. Hatta Instagram kullanmayan bir ablayı bile etiketlemiş (ismini yazarak).
Ben de hikâyesine yorum olarak yazdım: ‘Ben yokum 🥺’. Bana verdiği yanıt ise şu oldu: ‘Olsun 😅, problem değil 🫶🏼’.
Doğrusu, hikâyeyi düzenler ve beni de etiketler diye düşünmüştüm ama bu şekilde cevap verdi. Hayır yani, gerçekten zoruma gitti… Neden böyle bir hareket yaptı, anlam veremedim. Halbuki bugün konuşup güzel vakit geçirmiştik.
Siz kızlar yani içinde kötülük olanlar böyle. Yüzüne gülüp canım cicim sonra da arkasından demesiğini bırakmaz. Biz erkeklerde böyle bir şey olamaz. Yüz kere masa kurulsun bir kere şu yazdığın muhabbet dönmez. Yerinde olsam yorumu siler o insanla da asla görüşmezdim.
Evet biz kızlarda böyle çekememezlik, kıskançlık var, siz erkeklerde yok dediğiniz gibi. Anlam veremedim, her zaman çok sıcak davranmıştı halbuki..
Bundan bahsediyoruz işte. Yüzüne Samimi olup arkandan...
☹️☹️
Boşverrr. Buna takıldığına göre tatlı şeker gibi kızsın. Seni çok incitirler bak demedi deme
Takılmadım değil, takıldım ciddende, anlam veremiyorum.. zoruma gitti ve kırıldım
Yani saçma sapan bir aşk vs durumu yoksa dinlerim
Öncelikle dinlemek isteyeceğiniz ve tahminlerinizi paylaşacağınız için teşekkür ederim. Konu şu: Bugün kızlar arasında toplandık, toplandığımız yerde masalar vardı. Biz sınıfça kızlarla bir masaya oturduk (tek bekar olan benim, hepsi evli ve benden yaşça büyük). Eski sınıfımdan arkadaşlar; ben bırakmıştım, onlar devam ediyor. Neyse, masanın resmini falan çektiler, birlikte fotoğraf çekindik, konuştuk, güzel bir gün geçirdik.
Sonra herkes eve gidince, biri Instagram’da hikâye paylaştı. Masanın fotoğrafını çeken kişi, masadaki herkesi etiketlemiş ama beni etiketlememiş. Hatta Instagram kullanmayan bir ablayı bile etiketlemiş (ismini yazarak).
Ben de hikâyesine yorum olarak yazdım: ‘Ben yokum 🥺’. Bana verdiği yanıt ise şu oldu: ‘Olsun 😅, problem değil 🫶🏼’.
Doğrusu, hikâyeyi düzenler ve beni de etiketler diye düşünmüştüm ama bu şekilde cevap verdi. Hayır yani, gerçekten zoruma gitti… Neden böyle bir hareket yaptı, anlam veremedim. Halbuki bugün konuşup güzel vakit geçirmiştik.
www.speakpipe.com/.../r629gjok0ayoxtv9
Bu ses kaydı üstüne tıklayarak dinleyebilirsin
Yiaaa!! En düzgün görüşü bildiren siz olmuşsunuz, çok teşekkür ederim! Bu beni ciddi manada mutlu etti! Sesinizde ayrı bi güzel! 🤭
Ben kafaya ne zaman takarım? Bir şey bulanıksa, oturmamışsa.. hani sorunun cevabını bilmek istiyorsam. Kardeşim sizin bahsettiğiniz ikinci olasılıktan bahsetti ama öyle bir şey olmuş olsa ki, “o kadar insanı unutmamış etiketlemiş, şansa tamda beni unutmuş” hiç inandırıcı gelmiyor. Bence sizinde bahsettiğiniz gibi birinci olasılık muhtemel görünüyor. İkinci olsaydı samimi bir şekilde özür dilerdi ve alaya vermezdi (benim tabirimde) “olsun 😅” falan..
Bundan sonra mesafemi koruyacağım. Hani iyi bilirdim kendisini ve onunda beni sevdiğini düşünürdüm ki hareketlerinden, yaklaşımından dolayı, sıcaktı ama başta dediğiniz gibi gerçekte duygularını göstermeye cesaret edemiyorlar ve bunu davranışlarıyla yansıtıyorlar.. yazık.. kendimi çok küçümsenmiş hissettim.. 🥺
Sınıf bir şeyler yapıldığında (davet, piknik, kahvaltı,..) bir araya toplanıyoruz, oda senede 1 falan
Ben teşekkür ederim kendini değersiz hissetmene hiç gerek yok hakettiğin değerin ölçüsünü sen belirlemelisin sana bunu hissettirmeyeni de kendinden mahrum bırakmalısın en azından ben böyle yapıyorum ve hiç zararını görmedim 🙂
Evet, bana ders oldu, herkese iyimser, hakkettiğinden fazla değer biçiyorum, halbuki hak ettikleri değeri vermek gerekmiş, bunu anladım. Değersiz hissetmiyorum, bunu hissettiren böyle anlar, insanlar. Neticede herkesin bi değeri, güzel olan, olduğu şeyler var.. ve bi insanı değersizleştirmeye çalışmak ya da hissettirmek aslında o kişinin değersizliği değil mi?
Peki, böyle bi araya geldiğiniz ortamlarda ne yapmalı?
Telefondan görüşüp konuşmuyorum, bi araya geldiğimizde sohbet oluyor, myle anlarda ne yapmalı, nasıl bir tavır almalı öyle kişilere?
www.speakpipe.com/.../mzi01sbwg3qh0rxo
Estağfurullah. İyiymiş 😆
Beğendim bu davranışınızı, bazen gerçekten göstermek gerekiyor. Bir sonraki etkinlikte bi araya geldiğimizde anlattığınızı tıpatıp uygulamaya çalışacağım.. uygulayamamaktan korkuyorum biraz, yumuşak ve naif bir kişiliğe sahip olduğum için ama bazende bi an geliyor ve o kişiye karşı hissettiklerimi hareket ve bakışlarımla anlatıyorum.. in sha Allah anlattığınızı tıpatıp uygularım.
Peki böyle tarz şeyler hiç yaşadınız mı? Yani öyle bir anlatıyorsunuz ki, sanki defalarca kez yaşamış gibisiniz, ve anlatma şekliniz çok güzel, dakikalarca dinleyebilirim sizi 😅
www.speakpipe.com/.../587zmm5sgus3w4sl
Bu arada teşekkür ederim güzel yorumların için 🙂
Teşekkür ederim tekrardan ses kaydınız için. Böyle bir olayı yaşamamış olmanız güzel bir şey, ama erkeklerin çokta böyle bir harekette bulunacağını zannetmiyorum. Bütün grubu etiket yapıpta, sevmediği insanı etiket yapmamazlık yapmazlar gibime geliyor, bu durumdan kaçınmak adına, daha çok ikili, üçlü resim çekinir ve çekindikleri kişileri etiket yaparlar tahminimce.
İnsanları iyi gözlemleyebiliyorum, kimin benden hoşlanmayıp hoşlandığını yine az çok anlayabiliyorum ve o bahsettiğiniz enerjiyi hissedebiliyorum bazı insanlar üzerinden. Sonra düşünüyorum ben mi kötü düşünüyorum ya da abartıyorum diye ama bilmiyorum ya çok ilginç.. kadınlar arasında bu çekememezlikten nefret ediyorum.. bunuda bu yüzden şaşırdım, her şey normalken böyle bir şey yapması ve öyle bir mesaj yazması.. ama dediğinizi harfiyen uygulayacağım! 🙌🏼
Rica ederim, bazen insanların gerçekleri duyması gerekir ki bence sizin sıkça duyduğunuz şeydir diye düşünüyorum ama yinede birde benden duyun istedim 😃
Çok teşekkür ederim tekrar umarım faydalı olur sizin için 🙂
Elbette
🙏🏻
Eeee
Ne gı
Karaktersizlik diyorum arkadaş diye gezme onlarla
Gezmiyorum aslında, bir şey olduğunda bi araya toplanıyoruz (kahvaltı, piknik,..) gibi oda senede 1 falan
Uzak dur o zaman ne demek la öyle düzgün insanla bul karakteri yerine oturmuş çocuk gibi değil böyle bı düşüncesi varsa bulusmasaymiş
Evet, haklısınız. Mesafemi koyacağım bundan sonra
Sana şunu soöylemesi bile yüzsüzlük
Kesinlikle..
Neyse iyi geceler ben kemal sosyete kemal gidiyorum
Hayırlı geceler, teşekkür ederim tekrardan
Sizlerede bir insan olarak görevimiz
Sorrr
Tabi
Bekar olanlari etiketlememis evliler kıskanır falan diye
?
Yaz bana konuşalım sonra da uyicam valla herkesin bir problemi var keşke benimde bu tarz olsaydı
Dinliyorum
Senden haz etmeyen biriymiş
Öyle mi dersiniz? Oturup konuşması. Sıcak davranması ve ardından böyle bir şey yapması şaşırttı beni cidden..