Eğer çekmezsen sabah tuvalete ilk ev sahiplerinden biri girerse bu güne kadar olmayan şeyin siz geldiğinizde olduğunu düşünür ve bu kötü bişey olur ama oraya tuvaletini yaptın ve sifonu çektin sifonun amacı bu
Tamam git işte suya denk getirme yeter o zaman rezil olursun işte önceden selpaklarla suyun üstünde bariyer yap ilk selpağa düşsün sonra suya deysin öyle ses çıkmıyo 😂
Tamam git işe ne kastın kendini ya mutfakta yapmicaksın ya tuvalette yapıcaksın telefon çaldığında açarken çekiniyomusun? Hayır tuvaletin geldiğinde de git tuvalete işe ve temizle yat zıbar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
çekmeyip gitmesi için rica mı edeceksin asuhfsduıfkodlş
Tuvalete gitmiycem tutucam sabaha kadar anladın?
yav çekilir çekilir öyle bir nezaket biçimi yok git ihtiyacını gör çek sifonu git rahat rahat uyu
İkna oldum 👍🏻
kolay gelsiiiiin
Vallaha bazen çektikten sonra su tekrar dolarken ıslık gibi bir ses çıkarıyor. Eğer sifonu öyle ise çekme. Sağlıklı bir sifonsa çekilir.
Çekilmez , eline sopa al boka vura vura kır dağılır gider 😂
Rahat olmadığın eve hiç gidip kalma.
Keyfimden sanki
Gittim baktım biri işeyip kapağı kapamış tutıyım sabaha kadar en iyisi ama ben yapmışım gibi olmaz inşallah
Of yorumlar çok komik djskndksmd
Gittin mibari
Gittim evet
İyi bari sabaha kadar beklenmezdi
Aynen öyle bir horluyorlardı ki dedim bu sese mi uyancaklar ajsksjxjssjk
Ahahhad duymamışlardır
Mecbur çekeceksin yoksa sabaha kadar o WC kokar ki
Çekilmez, boook öylece bırakılır.
B*k orada kalmasın jsjsjsj
yok sabaha kadar kalsın orada
Soor
Sordum zaten açıklamada işte
Çekmek zorundasın
Eğer çekmezsen sabah tuvalete ilk ev sahiplerinden biri girerse bu güne kadar olmayan şeyin siz geldiğinizde olduğunu düşünür ve bu kötü bişey olur ama oraya tuvaletini yaptın ve sifonu çektin sifonun amacı bu
Tuvalete sıçıpta mı sordum sence bunu gitmeden sordun ona göre gidiyim diye üf 🙄
Tamam git işte suya denk getirme yeter o zaman rezil olursun işte önceden selpaklarla suyun üstünde bariyer yap ilk selpağa düşsün sonra suya deysin öyle ses çıkmıyo 😂
Çiş yapınca sifona basmıyor musunuz siz?
Burdan nasıl bu sonucu çıkardın sen?
Herkes bok demişte yok eline al koy yok öylece bırakıcak mısın falan sadece gidip işemek istemiştim
Tamam git işe ne kastın kendini ya mutfakta yapmicaksın ya tuvalette yapıcaksın telefon çaldığında açarken çekiniyomusun? Hayır tuvaletin geldiğinde de git tuvalete işe ve temizle yat zıbar
Tamam
Elinle al çöpe at o zaman
QHQHSHAHSHSHD
Me alaka ne alaka yaa bok gitmiyor mu yoksa
Sor..
Ne alaka
Yok öylece bırak
evet sorabilirsin
Cekilir
Çekilmez ayıp olur