Diğer İyi geceler arkadaşlar geceye bir müzik bırakır mısınız rica etsem? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/E_Djt-1XXE4?si=B0w7-f1cSr4s2P-l Güncellemeler1 yıl Güncel arkadaşlar İyi geceler arkadaşlar geceye bir müzik bırakır mısınız rica etsem? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 554 cevap paylaştı. Evlerinin önü bulgur kazanı gelin kazanıAlem sever okuyanı yazanı gelin yazanıKimse sevmez meyhanede gezeni oğlan gezeni Armut dalda kız bahçede sallanır gelin sallanırYere düşer şekerlenir ballanır vay vay ballanır Denizli'nin adım adım yolları gelin yollarıAçılıp sarıyor yârin kolları gelin kollarıBülbül gibi şakır gider dilleri gelin dilleri Armut dalda kız bahçede sallanır vay vay sallanırYere düşer şekerlenir ballanır gelin ballanır Eser eser deli poyraz yeldeğer gelin yel değerBen yârime mektup yazdım gel deye yârim (Vay vay) geldeyeGoparmaya gıyamadım gül deye gelin güldeye Armut dalda kız bahçede sallanır vay vay sallanırBigün olur gözel gizlar gollanır oğlan gollanır Armut dalda kız bahçede sallanır vay vay sallanırYere düşer şekerlenir ballanır vay vay ballanır.Emel Taşçıoğlu 🌸 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bayılırım bu müziğe teşekkür ederim Yorumla ela_ya 1 yıl 🌸🌸 Yorumla
Melisaaşkk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Soner Sarıkabadayı: Kendileri 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim resimsiz dinlerim Yorumla Melisaaşkk 1 yıl Resimsiz candır Yorumla Melisaaşkk 1 yıl Sadece 2 cevap nasıl popüler olabiliyor bu soru 😀 Yorumla Soran 1 yıl Popüler biriyim Yorumla Melisaaşkk 1 yıl 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Ne oldu Yorumla Melisaaşkk 1 yıl Yok bir şey xper 6 da popülerlik iyiymiş 😀 Yorumla Soran 1 yıl Tecrübe Yorumla Melisaaşkk 1 yıl Hımm 🧐 Yorumla Soran 1 yıl Tabikide 💪💪 Yorumla Melisaaşkk 1 yıl Ehrhrhf neyse uyuyacağım ben iyi geceler Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evlerinin önü bulgur kazanı gelin kazanı
Alem sever okuyanı yazanı gelin yazanı
Kimse sevmez meyhanede gezeni oğlan gezeni
Armut dalda kız bahçede sallanır gelin sallanır
Yere düşer şekerlenir ballanır vay vay ballanır
Denizli'nin adım adım yolları gelin yolları
Açılıp sarıyor yârin kolları gelin kolları
Bülbül gibi şakır gider dilleri gelin dilleri
Armut dalda kız bahçede sallanır vay vay sallanır
Yere düşer şekerlenir ballanır gelin ballanır
Eser eser deli poyraz yeldeğer gelin yel değer
Ben yârime mektup yazdım gel deye yârim (Vay vay) geldeye
Goparmaya gıyamadım gül deye gelin güldeye
Bigün olur gözel gizlar gollanır oğlan gollanır
Yere düşer şekerlenir ballanır vay vay ballanır.
Emel Taşçıoğlu 🌸
Bayılırım bu müziğe teşekkür ederim
🌸🌸
KS'^nin süperiiiiiii... tüm şarkılar sana...
Soner Sarıkabadayı: Kendileri
Teşekkür ederim resimsiz dinlerim
Resimsiz candır
Sadece 2 cevap nasıl popüler olabiliyor bu soru 😀
Popüler biriyim
😅😅
Ne oldu
Yok bir şey xper 6 da popülerlik iyiymiş 😀
Tecrübe
Hımm 🧐
Tabikide 💪💪
Ehrhrhf neyse uyuyacağım ben iyi geceler