Güncellemeler
1 yıl
3 katlı bina yazmayı unutmuşum
Arkadaşlar adamlar sürekli kapımı çalıyorlar ev sahibini aramak yerine zili cok basıyorlar eşimi aradım balkondaki eşyaları alın iskele kurcaz boyucaz demişler. Kaç günde dış cephe biter panik atak ve okb var bende rahatsız oluyorum evde tekim. Eşyalar var diye korkuyorum bırakıp gidemiyorum yoksa gideceğim aileme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Muhtemelen 1 hafta... geçen hafta yaptirdim
3 katlı bina
O zaman 3-4 güne kadar olur, ustaların sayısı ve becerisi ile doğru orantılı 😊
Tam olarak problem ne, gelen kişileremi guvenmiyorsun?
Evet taşıncaz zaten 3-4 ay sonra ev sahibi onlara karışmayın demiş adamlar ısrarla 3 kere zile bastılar kapıya vuruyorlar ben de sesimi cıkartmadım eşime söyledim ev sahibini aradı. Söylicem dedi hala kapıyı çaldılar korkuyorum tekrar çalarlar diye. Dün de bir anahtarı kapımızı açmaya çalışıyordu ben de bağırdım bu kapıyı ellemeyin bir daha diye tamam abla kusura bakma kapıları karıştırdım dedim tamam tamam dedi bende bugün de gelmiş yüzsüz gibi çalıyorlar kapımı
Eşiniz muhtemelen uzak ise, bu derece de korku yaşıyorsanız ev sahibi gelsin ustalar ile ilgilensin, ya da siz yanınıza refakat edecek birini bulun, tedirginliginizi anlıyorum... hangi şehirdesinz?
Eşim işe gidiyor akşamları geliyor annemlere gideceğim ama eşyaları çalarlar diye korkuyorum eve girer diye
Camlar kapalı değil mi? nasıl girecekler.
Olumsuz düşüncelerine yüz verme! Olumsuz düşünceler yüz verdikçe şımarırlar ve çığ gibi büyürler... kötü düşünceler den uzaklaş...
Dün adam kapıyı açmaya çalıştı bu kapıyı ellemeyin diye bağırdım pardon abla karıştım dedi tamam tamam dedim ben uzatmadım güven vermiyor tipleri adamların
Anladim, O zaman bir an önce eşinizi çağırın...
Bugün erken cıkıcam dedi. bir daha kapıyı çalarlarsa yarın polise şikayet edeceğim bir de biber gazı sıkarım kavga ederim normalde aşırı sinirli insanım
Anladim... umarım huzurlu bir gün geçirirsiniz... hayata dair konsmk isterseniz burdym.. mutlu günler
apartmani görürsek soleriz sana
Pardon 3 katlı bina
10 gün sürer
Daha kısa sürmez mi 3 katlı
Sürer evet
2-3 gün de bitmez mi
Yok bitmez
Eyvah emin misin 😭
Evet eminim
Hava yağmurlu ama pzar günü ara mı verirler bir de sıvaları kazıyıp astar vs yapıp sonra boya mı yapılıyor
Evet köpük ustune sıva sonra boya