Siz bir öğretmen gözü ile bu konuda ne yapardınız?

Bir öğrencim var. 12-13 yaş grubu. 7. Sınıf öğrencisi. Erkenden ergenliğe girenlerden biri ama özünde hala çocuk gibi davranıyor. Başlarda beni çok sevdi. Hatta okul dışında sohbet ediyorduk, benimle bağ kurmuştu. En üzüldüğü anı paylaştı, en sevdiğim öğretmensiniz, ilk kız arkadaşımı sizle tanıştırmak isterdim gibi şeyler diyordu, şakalaşıyorduk falan. Sonra keşke sizle yaşıt olsaydım demeye ve iltifatlar etmeye başladı. Ben de kırmadan ona çok tatlısın diyip ancak onun öğretmeni olduğunu hatırlatmaya devam ediyordum.
Sonra biraz kendisini sınıftaki kızlarla karşılaştırmaya başladı. Onlara sarıldığım için bize hiç sarılmıyorsunuz diyordu. Ben de sarıldım bir gün ona da, o da ilk istemem falan dedi ama sonra sarıldı. Sonra bana ben herkese sarılmam, size sarılırken duygularımı içine ekledim gibi bir şey dedi. Yani benimle duygusal bir bağ kuruyordu. Sonra yavaşça kendisini başka erkeklerle de kıyaslamaya başladı. Beni sevmiyorsunuz, ayrımcılık yapıyorsunuz gibi şeyler demeye başladı ve kendini birden geri çekti. Derslerime hep katılırdı ve ödevlerini aksatmazdı ama iki haftadır derslerimde sessiz, uyuyor ve ödevini aksattı ilk defa. Onunla konuşmaya çalışınca beni geçiştiriyor ve benle sohbet etmek istemediğini söylüyor. Bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. Acaba bana karşı bir hayranlık beslediği için ve bunun doğru olmadığını bildiği için kendini koruma alanına mı çekmeye çalışıyor? Siz bir öğretmen gözü ile bu konuda ne yapardınız?
Siz bir öğretmen gözü ile bu konuda ne yapardınız?