Zorba öğretmen sorunu akıl verir misiniz?

Oğlum 1. sınıfa başladı. Okul başladığından beri öğretmeni ana okuluna gönder deyip durdu. 74 aylık çocuk müdür yaşı tam 1. sınıf dedi öğretmene bakma dedi. Ordan net bir şekilde boşuna ısrar etmeyin göndermem ana sınıfına dedim. Ordan kadın gıcıklandı bana altan altan çocuğa zorbalık başladı en son geçen hafta çarşamba günü ablasının kursu uzun sürünce oğlumu alamamış hep ablası alıyor. Oğlum tek başına gelmiş. Anne bir öğretmen bizim öğretmeni aradı. Öğrencin burada dedi diyor net defalarca sordum çocuğa bu son damla oldu ve müdüre şikayet ettim. Bunu duyan öğretmen beni kavgaya çağırır gibi çağırdı anneliğime defalarca laf soktu. Beni kimse aramadı diye inkar etti. Nöbetçi öğretmrni arayayım diye dedi bir listeden buldu kadını ama ordan bir fırıldak çevirdi beni def etti. Ne yapayım çocuğum güvende değil hissi var baştan beri bana hiç güven vermedi bu kadın. Ablam git seni zorbaladığınıda söyle müdüre dedi ne yapayım?

Güncellemeler
6 ay
Öğretmen ilk beni aramadın şikayet ettin diye üstüme geldi. orada hatta yaptım çünkü ona dersem okulda çocuga kötü davranır diye müdüre gittim ben direk
Zorba öğretmen sorunu akıl verir misiniz?