Ankara 'nın havası sürekli beni hasta ediyor Ankara çok soğuk şu an da çok kötüyüm, maske de takıyorum ama birine bir şey bulaştırmaktan çok korkuyorum ama oda 13 kişilik. Hapşırığımı tutmaya çalışıyorum olmuyor beceremiyorum. Napacağım?
Güncellemeler
1 yıl
Ankara'da kslabileceğim bir akrabam veya bir arkadaşım da yok. Yurtta hava çok soğuk olmasına rağmen kalorifer de yok.
Bir odada 13 kişi kalıyoruz çok değil mi ve ben hastayım napacağım?
kendini bir şekilde sıcak tutmaya bak bol bol sıcak şeyler iç 13 kişi bir odada kalması saçma bir şey
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Nası ya kyk yurdunda kaloriferlere dokunamazsın sıcaklığından normalde biz kısa tişört falan yatardik. Kışın dışarıda kar varken, demek ki kriz oraları da vurmuş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kendini bir şekilde sıcak tutmaya bak bol bol sıcak şeyler iç 13 kişi bir odada kalması saçma bir şey
Nası ya kyk yurdunda kaloriferlere dokunamazsın sıcaklığından normalde biz kısa tişört falan yatardik. Kışın dışarıda kar varken, demek ki kriz oraları da vurmuş.
Kanka battaniyeye dürüm ol iyice sar kendini
Yapıyorum ama keşke kalorifer klima soba vb olsa anlamıyorum odada neden en çok ben üşüyorum ki
Kimse benim kadar titremiyor
Ya da kimse benim kadar üşütmüyor
Yurttamı kalıyorsun
Mültecilerin arasında mısın
Hayır hepimiz türküz
13 kişilik yurt mu olur tek oda da o kadar kişi
Evet bir garip
Bir şey olmaz biz askerde 30 kişi kalıyorduk
Ciddi misin
İnanılmaz o kadar erkek bir odada nasıl daysnılsbilinir ki
Ne var bunda sanki aynı yatakta yatıyoruz. Ki 90 ve 120 kişi yatan yerler bile biliyorum ben. Önemli olan o ortamda herkesin güvenilir olması
Neyse odada ses çıkaran biri değilim neyseki
Oohooo bizim koğuşta ossuran mı dersin horlayan mı dersin. Her cinsten adam vardı
30 kişi ve osuruyor mu cidden çok tuhaf
Hanım efendi bizler insanız ve bunlar doğal şeyler. Dediğim gibi hırsızlık olmadığı sürece sıkıntı yok
Nasıl oda o öyle aman tanrım
Neyseki tek kalıyorum özel apartta
Bence güzel ortam
13 aşırı fazla. 4-5 iyidir