Muğla da hayat sürücü kursu dediki sinavsiz ehliyet Merhabalar biz öncelikle normal bir sürücü kursuyuz tek farkımız sınavsız bir şekilde sağlamak ama sınavsız derken nasıl oluyor tabii ki de bir sınav var ama bu sınava sizin yerinize buradaki personel çalışan arkadaşlarımız giriyor önce yazılı ve direksiyon olmak üzere iki sınavdan başarılı bir şekilde geçiyorsunuz ben size zaten giriş belgeniz olsun geçti kağıdınız olsun hepsini gönderiyorum zaten sınavlardan sonra e-Devlet üzerinden onaylı bir şekilde görüntülüyorsunuz ödeme kısmına da gelirsek 12.750₺ fiyatımız vardır Sınavlar başlamadan önce evraklarınızı attiginiz zaman sadece 750₺ sınav kayıt ve dosya masrafını ödüyorsunuz geriye kalan 12.000₺ ehliyet elinize geldikten sonra ödeme yapıyorsunuz
GEREKLİ EVRAKLAR
KİMLİK ÖN YÜZÜ ARKA YÜZÜ
RESİM ŞEKLİNNDE
VESİKALİK FOTORAF BİRDE EVRAKLARİN GELECEĞİ
AÇIK ADRES
( EV & İŞ )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sınavsız mı 😂😂
Oku bana yazdıklarını kopyala yapıştır yaptım doğru mudur
Deli misin sınavsız ehliyet alamazsın dolandırıcı
Yalan dolandırıcıdir onlar
Ama mugla da sürücü kursu ismini söyledi bana bir yanlarına gideyim bakalım...
Valla bilmiyorum artık bence garanti olarak normal bir surucu kursuna gidip ehliyetini al böyle uğraşma bence
Çünkü sınavlara meb den hocalar giriyor fotograf falan çekiliyor kimlik kontrolu vs. Senin anlattığına göre dolandirici olma ihtimalleri cok yuksek
Sagligim sorun benim ya sol %60 sag %20 görüyor benim gozum ondan alamam sanırım araba ehliyeti...
Benim gözlerim de miyop bayağı goremiyorum yani gözlüğümü değistirdim ehliyetimi de aldım
Benim durumum farklı üveit hastasıyım doktor sağ gözü görme olmaz dedi nedenini anlatıyım uzun uzun neyse solda en fazla %60 görüyor zaten...
Valla bilmiyorum bosuna para kaptiracaksın
O zaman boş ver sonra geleyim dedim 8 ay sonra bir dahaki sınavımız dediler o zaman gelirim beklerim falan dedim cevap vermediler neyse zaten bu hayatta bir halt yapardım bu hastalık yüzünden böyle tanrı mı olur dedim a*k ateistim şu an sadece bunlardan değil biktim bir tanrii varsa yazıklar olsun ona 😡 ne acılar çektim 4 yıldır psikolojik rahatsızlıklarım fiziksel acıya döndü bu tanrı 4 yıldır dua etmeme yardı etmiyorsa inanmam ban acı çektiren bir tanrıya asla inanmam liseli zamanlarım püf oldu neyse iyi akşamlar