Arabalar 2 ay Araba basmak kekoluk mu? hawkeyee1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bazıları gerçekten çok cringe dururken bazıları çok iyi duruyor. Sizce kekoluk mu? Araba basmak kekoluk mu? Cevapla 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vwFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Arabalar konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bazıları hoş durmuyor, özellikle Tofaşlar. Orijinal seviyorum. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Arabalar konusunda 977 cevap paylaştı. Fazla basmak evet kekoluk serselilik ve arabaya zarar verir hafif basma ds sorun yok ama ama ben orijinal tarafındayım 1 0 Yorumla
pepperda Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Araba basmak ne? Zemine yaklaştırmak mı? İstanbul'da bunu yapanın aklından şüphe ederim. Las vegas mı bura, adım başı kasis var. 0 0 Yorumla
EngineerMan07 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Basmak egzoz takmak ses sistemi vs bunları yapmak bana göre şeyler değil herşeyin orjinali güzel 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Arabalar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Görselde ki evet ama saglam bir spor yay ile basarsan değil. Bu basmak değil pıstırmak 0 0 Yorumla
VuslatYolunda Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aldığımda benimki de hafif basıktı ama bu resimdeki gibi tekere değecek kadar değil 0 0 Yorumla
fafur Takip Et Guru Yaş: 39 2 ay Arabalar konusunda 359 cevap paylaştı. Allah aşkına, şu arabaların dengesi ile oynamayın. 0 0 Yorumla
benbanaasigim Takip Et Xper 1 Yaş: 28 2 ay Cogu kisi tarafindan sevilmesede kekolukla alkasi olmayan arabaya hava katan bir durum 0 5 Yorumla havacoksicakkk 2 ay Hangi arabalar mesela Yorumla benbanaasigim 2 ay Tofas dogan slx sahin bmw e 30 gibi Yorumla havacoksicakkk 2 ay Bmw niye Yorumla benbanaasigim 2 ay Guzel duruyo Yorumla hawkeyee1 Yeni 2 ay @havacoksicakkk bmw ile yapılan kombinasyonlara bak :D Yorumla
AKREP_MISALI Takip Et Xper 3 Yaş: 29 2 ay Tofasi anlarımda modelli markalı arabalara basık hiç yakışmıyor 0 0 Yorumla
BelşaDonna Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% 2 ay Sırıtmadığı zaman iyi 0 2 Yorumla havacoksicakkk Yeni 2 ay O nasıl oluyor siritma olayı Yorumla hawkeyee1 Yeni 2 ay @havacoksicakkk tofaş ve aşırı basan hondacıları diyor bence Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Arabalar konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence değildir 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Arabalar konusunda 315 cevap paylaştı. Araba basmak ne demek ki 0 0 Yorumla
bttryflyx Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 94% 2 ay Araba basmak ne demek oluyor 0 3 Yorumla 2kurus 2 ay Üstüne basiyorsun Yorumla bttryflyx 2 ay Açıklayıcı cevabınızdan dolayı size teşekkürlerimi sunuyorum Yorumla 2kurus 2 ay Yanaginizdan öpüyorum size bir şiir yazıyorum kalbimi size açıyorum kendimi kuşlara adiyor varlığınıza binlerce kez şükür ediyorum bal yanaginizi yiyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bazıları hoş durmuyor, özellikle Tofaşlar. Orijinal seviyorum.
Fazla basmak evet kekoluk serselilik ve arabaya zarar verir hafif basma ds sorun yok ama ama ben orijinal tarafındayım
Araba basmak ne? Zemine yaklaştırmak mı? İstanbul'da bunu yapanın aklından şüphe ederim. Las vegas mı bura, adım başı kasis var.
Basmak egzoz takmak ses sistemi vs bunları yapmak bana göre şeyler değil herşeyin orjinali güzel
Görselde ki evet ama saglam bir spor yay ile basarsan değil. Bu basmak değil pıstırmak
Aldığımda benimki de hafif basıktı ama bu resimdeki gibi tekere değecek kadar değil
Allah aşkına, şu arabaların dengesi ile oynamayın.
Cogu kisi tarafindan sevilmesede kekolukla alkasi olmayan arabaya hava katan bir durum
Hangi arabalar mesela
Tofas dogan slx sahin bmw e 30 gibi
Bmw niye
Guzel duruyo
@havacoksicakkk bmw ile yapılan kombinasyonlara bak :D
Modifiye suç değil yaşam tarzıdır 😂
Tofasi anlarımda modelli markalı arabalara basık hiç yakışmıyor
Sırıtmadığı zaman iyi
O nasıl oluyor siritma olayı
@havacoksicakkk tofaş ve aşırı basan hondacıları diyor bence
bir tek hondaya ve 3.20 ye yakışıyor
tenekeler keko işi
Kekoca duruyor güzel de durmuyor
Bence değildir
Araba basmak ne demek ki
Hemde fazlasıyla kekoluk 😇
Araba basmak ne demek oluyor
Üstüne basiyorsun
Açıklayıcı cevabınızdan dolayı size teşekkürlerimi sunuyorum
Yanaginizdan öpüyorum size bir şiir yazıyorum kalbimi size açıyorum kendimi kuşlara adiyor varlığınıza binlerce kez şükür ediyorum bal yanaginizi yiyorum.
kekoluk , net.
Değil usta gayet iyi iş bence