Kedi normal mi?

İş yerinden bir arkadaşımız yurt dışına çıktı kedisini ofise sahiplendirmemiz için bıraktı rica etti patron kediyi istemedi ben de mecbur eve getirmek zorunda kaldım sahiplenmek gibi bir düşüncem yok kedi çok saldırgan ısırıyor tırmalıyor asla kendini sevdirmiyor ve sürekli perdeleri koltukları dişleriyle yırtıyor yüksek yerlere çıkıp bir şeyler aşağıya atıyor televizyonu aşağıya attı her gün eve geldiğinde yeni zararlarla karşılaşıyorum yani sahiplenmeye de gözüm kesmiyor açıkçası ne yapmam lazım sürekli koşuyor evin içinde kendini sağa sola duvarlara vuruyor ancak öyle duruyor tırmalama tahtası aldım kullanmıyor oyuncak sevmiyor evdeki eşyalarla oynamayı seviyor daha doğrusu zarar vermeyi seviyor diyelim😅 sahiplendirmek istedim sosyal medyada falan paylaştım ama kimse istemedi herkese akıl veriyor şöyle yap böyle yap uslanır vesaire falan ama benimki de sahiplenmek gibi bir durumum yok zaten işim gereği ayın 12 günü evde değilim yani kedi bakabilecek kapasitede biri de değilim ne yapacağım
Kedi normal mi?