Evcil Hayvanlar Kedim osurdu normal mi i? bol_pantolon Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ay şaka Maka kedim mamasını yedikten sonra osurdu normal mi Wkwkkwkwkw Güncellemeler+1 yıl Ölcek sanmıştım of Kedim osurdu normal mi i? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Metekan07 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hiç normal değil en son bi arkadaşımın kedisi osurunca sahibi öldü 2 10 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Aaa ne güzel Yorumla Metekan07 +1 yıl Evt o yüzden dikkat et Yorumla bol_pantolon +1 yıl Tamam ama unutma başrol ölmezzz Yorumla Metekan07 +1 yıl Her filmin sonunda darbeyi yer Yorumla bol_pantolon +1 yıl Hayır hepsi mutlu sonla biter Yorumla Metekan07 +1 yıl İşte kedi filimini izle sahibi ölüyor Yorumla bol_pantolon +1 yıl Tmmm Yorumla Metekan07 +1 yıl Tmmm Yorumla bol_pantolon +1 yıl Taaam Yorumla Metekan07 +1 yıl Taaam okey Yorumla
Marjin4l Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne yapsın hayvan içinde mi tutsun, balkona mı çıksın? 😁 0 1 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Aaa tuvaletini temizlerken yaptı bı de of çok kötü WİKWOW Yorumla
matavcısı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kedilerde de sindirim sistemi var. ve gaz yapıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Onun da gtü var, pofur pofur osurup zıçabilir 0 5 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Evet farkettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl turşu suyu kat yediği bişeyin içine arada bi. daha iyi sindirir bagırsaklar bakteriler aracılıgıyla. Yorumla bol_pantolon +1 yıl Zararlı değil dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok be niye zararlı olsun probiyotik kaynıyor o. kabız olmaz ve daha iyi sindirir içinden çıkan boku. ev yapımı turşu olsun ama Yorumla bol_pantolon +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim kedi de salıyor hatta geçen telefondaydım yanımda saldı 0 3 Yorumla bol_pantolon +1 yıl WJKWLWLWLWK peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkmana gerek yok 🤣 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Tamam Yorumla
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl o da bir canlıdır 0 3 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Doğru Yorumla Jackhans80 +1 yıl soğuklardan olamaz mı Yorumla Jackhans80 +1 yıl biz bile soğuklardanetkileniyoruz Yorumla
Hgjjhjbkk Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Normal onlarında bağırsağı var 0 1 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Peki Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Neden bu kadar şaşırdın 0 4 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Yanımda yaptı diye herhalde falan İWJSOWOS Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Ayıp etmiş nasıl senin yanında yapar 😂 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Ay djmi ama naosl yapar Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Zlnsmd Yorumla
karmacilt Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sence djdjndjdndjsnsjsjdjndu 0 3 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Normalmiş Yorumla karmacilt +1 yıl E yani jsjs Yorumla bol_pantolon +1 yıl Peki Yorumla
Kapibara11 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Iyyy bi pis kokuyo varya 0 3 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Odadan çıktım valla koklamadim Yorumla Kapibara11 +1 yıl Hayatında vereceğin en mantıklı kararlardan birini vermişsin Yorumla bol_pantolon +1 yıl Evet.. Yorumla
demir3442 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Rahatlamıştır 😅😅😅 0 11 Yorumla bol_pantolon +1 yıl İWKWKEKWK rahatladı Yorumla demir3442 +1 yıl Kedinin cinsi ne 😍🙂 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Smokin gibi Yorumla demir3442 +1 yıl British değil dimi Yorumla demir3442 +1 yıl At sene bi fotoğrafını Yorumla bol_pantolon +1 yıl Hayır neden ama onlar da çok tatlı Yorumla demir3442 +1 yıl Tatlı değil demedim 🙂 sadece cindisini tahmin etmek istemiştim Yorumla bol_pantolon +1 yıl Ha peki Yorumla demir3442 +1 yıl Fotoğraf gelir mi Yorumla bol_pantolon +1 yıl Kedinin mi olur bekle Yorumla demir3442 +1 yıl Ben kediyi demiştim ama istersen kendi fotoğrafını da atabilirsin :) Yorumla
hmmbenadimiunutum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl onunda midesi var 0 1 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç normal değil en son bi arkadaşımın kedisi osurunca sahibi öldü
Aaa ne güzel
Evt o yüzden dikkat et
Tamam ama unutma başrol ölmezzz
Her filmin sonunda darbeyi yer
Hayır hepsi mutlu sonla biter
İşte kedi filimini izle sahibi ölüyor
Tmmm
Tmmm
Taaam
Taaam okey
Ne yapsın hayvan içinde mi tutsun, balkona mı çıksın? 😁
Aaa tuvaletini temizlerken yaptı bı de of çok kötü WİKWOW
Kedilerde de sindirim sistemi var. ve gaz yapıyor
Onun da gtü var, pofur pofur osurup zıçabilir
Evet farkettim
turşu suyu kat yediği bişeyin içine arada bi. daha iyi sindirir bagırsaklar bakteriler aracılıgıyla.
Zararlı değil dimi
yok be niye zararlı olsun probiyotik kaynıyor o. kabız olmaz ve daha iyi sindirir içinden çıkan boku. ev yapımı turşu olsun ama
Tamam
Benim kedi de salıyor hatta geçen telefondaydım yanımda saldı
WJKWLWLWLWK peki
Korkmana gerek yok 🤣
Tamam
o da bir canlıdır
Doğru
soğuklardan olamaz mı
biz bile soğuklardan
etkileniyoruz
Normal onlarında bağırsağı var
Peki
Neden bu kadar şaşırdın
Yanımda yaptı diye herhalde falan İWJSOWOS
Ayıp etmiş nasıl senin yanında yapar 😂
Ay djmi ama naosl yapar
Zlnsmd
Sence djdjndjdndjsnsjsjdjndu
Normalmiş
E yani jsjs
Peki
Iyyy bi pis kokuyo varya
Odadan çıktım valla koklamadim
Hayatında vereceğin en mantıklı kararlardan birini vermişsin
Evet..
Normal
@bol_pantolon konuşmak ister misin
Rahatlamıştır 😅😅😅
İWKWKEKWK rahatladı
Kedinin cinsi ne 😍🙂
Smokin gibi
British değil dimi
At sene bi fotoğrafını
Hayır neden ama onlar da çok tatlı
Tatlı değil demedim 🙂 sadece cindisini tahmin etmek istemiştim
Ha peki
Fotoğraf gelir mi
Kedinin mi olur bekle
Ben kediyi demiştim ama istersen kendi fotoğrafını da atabilirsin :)
onunda midesi var
Tabi
Değil mi