Diğer 1 ay Gece nasıl geçiyor? silverrrrrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Gece nasıl geçiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Eve geldim az önce içimde bi garip his var değişik bir haldeyim anlamadım 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 ay Bugün erken uykum geldi uyuyacağım birazdan. Senin? 2 0 Yorumla
gökyüzümünpembesi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Uykum geldi, uyuycam birazdan 2 1 Yorumla silverrrrrrr 1 ay İyi geceler Yorumla
atletikabi0007 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Her zamanki gibi mükemmel geçiyor biraz burada biraz Twitter'da biraz omeglede 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 46,6b cevap paylaştı. sıkıcı geçiyor. 1 0 Yorumla
Sanjii23 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 ay Olirgarktayım başım çatladı içmekten yazamıuomdmşeçdğwxö 0 0 Yorumla
OnuRBaRAN01 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Ya aylar oldu evleneli biz halen daha bsey yapamadık 0 0 Yorumla
esmadag Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% 1 ay Mide bulantısı baş ağrı senin? 1 2 Yorumla silverrrrrrr 1 ay Kusmaktan korkuyorumsan limonlu soda içebilirsin onun dışında uyumaya çalışıyorum Yorumla esmadag 1 ay Kustumda şu an az bulantı var iyi geceler Allah rahatlık versin 🙏🏻🌼 Yorumla
günselll Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 56% 1 ay Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. şu an hiç belli değil. bakıcaz 2 0 Yorumla
Oylebirgecerzamanki4 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Bomboş 5 7 Yorumla BirTaurus 1 ay Boş geçmemesi için bir çaban var mı? Yorumla Oylebirgecerzamanki4 1 ay @BirTaurus seni ilgilendirmez bu durum Yorumla BirTaurus 1 ay Böyle tepki göstermene gerek var mıydı Yorumla Oylebirgecerzamanki4 1 ay @BirTaurus tepkim yok neyse iyi geceler Yorumla BirTaurus 1 ay Bu kadar sert yapmaya gerek yok. Gecenin iyi olması için insanın yalnız olmaması gerekiyor. Yorumla Oylebirgecerzamanki4 1 ay @BirTaurus evet Yorumla BirTaurus 1 ay O zaman bence bu kadar asabiyete gerek yok. Neden böyle davranmak yerine konuşmayı tercih etmiyoruz Yorumla
ezoolsaydım_30 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay uyumak isteyip uyumamak yalnız tatsız 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 1 ay Diğer konusunda 362 cevap paylaştı. İç güveysinden hallice 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 ay İlk defa değişik bir şey deneyimliyorum 😎😅😋🥳 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 31 , eic 47% 1 ay Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Normal... Senin? 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 841 cevap paylaştı. Sagoyla 1 0 Yorumla
ℓιуαяуαи Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 98% 1 ay Sıradan 2 1 Yorumla Tsunami_M 1 ay @ℓιуαяуαи Gecenin nasıl olmasını isterdin? Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Sıkıcı 2 1 Yorumla Tsunami_M 1 ay Neden sıkıcı? Yorumla
Vlkn_16 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 ay Kitabın son 20 sayfası 0 4 Yorumla silverrrrrrr 1 ay Mutlu son mu Yorumla Vlkn_16 1 ay Bakalım bitince yazarım :) Yorumla silverrrrrrr 1 ay Heycanla bekliyor olacağım Yorumla Vlkn_16 1 ay Unuturum yoruma dönmeyi Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 592 cevap paylaştı. Iyi geçiyor 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 35 , eic 37% 1 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. ateş 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Çoğu gitti azı kaldı 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 452 cevap paylaştı. Gayet guzel 0 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 570 cevap paylaştı. Yeni geldim eve 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 ay Diğer konusunda 957 cevap paylaştı. sıkıcı 0 0 Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 388 cevap paylaştı. Klasik, dünün aynısı 0 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 987 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Eve geldim az önce içimde bi garip his var değişik bir haldeyim anlamadım
Bugün erken uykum geldi uyuyacağım birazdan. Senin?
Uykum geldi, uyuycam birazdan
İyi geceler
Her zamanki gibi mükemmel geçiyor biraz burada biraz Twitter'da biraz omeglede
Sakin sıradan ve normal ,😇
sıkıcı geçiyor.
Uyumaya çalışarak geçiyor şu an.
Olirgarktayım başım çatladı içmekten yazamıuomdmşeçdğwxö
Ya aylar oldu evleneli biz halen daha bsey yapamadık
Mide bulantısı baş ağrı senin?
Kusmaktan korkuyorumsan limonlu soda içebilirsin onun dışında uyumaya çalışıyorum
Kustumda şu an az bulantı var iyi geceler Allah rahatlık versin 🙏🏻🌼
Sıkıcı😄
Güzel, sitede dolaşıyorum.
şu an hiç belli değil. bakıcaz
Bomboş
Boş geçmemesi için bir çaban var mı?
@BirTaurus seni ilgilendirmez bu durum
Böyle tepki göstermene gerek var mıydı
@BirTaurus tepkim yok neyse iyi geceler
Bu kadar sert yapmaya gerek yok. Gecenin iyi olması için insanın yalnız olmaması gerekiyor.
@BirTaurus evet
O zaman bence bu kadar asabiyete gerek yok. Neden böyle davranmak yerine konuşmayı tercih etmiyoruz
uyumak isteyip uyumamak yalnız tatsız
İç güveysinden hallice
Şu an cok yalnızım ya offf
Sıkı geçiyor. Sende durumlar ne
İlk defa değişik bir şey deneyimliyorum 😎😅😋🥳
İçerek geçiyor nasıl geçsin
Alkollü geçiyor
Normal... Senin?
Uyuyarak
Sagoyla
Karanlık
Güzel..
Güzel
hicbirsey
Uyucam şimdi uykum geldi
dingin
Sıkıcı bir gece seninki?
Sıradan
@ℓιуαяуαи Gecenin nasıl olmasını isterdin?
Sıkıcı
Neden sıkıcı?
Sabahlıyıcam galiba uykum gelmiyor😂
Kitabın son 20 sayfası
Mutlu son mu
Bakalım bitince yazarım :)
Heycanla bekliyor olacağım
Unuturum yoruma dönmeyi
sona doğru berbat geçti
Bilmiyorum
Sıkıcı💤
Geçmiyor