Diğer Geceler nasıl geçiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Çok aşırı açık içerik yazmayın engel yiyorum sjsj Güncellemeler+1 yıl Denemedigimiz kalmadı desem sjsjs Geceler nasıl geçiyor? Cevapla Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Güzel geçti 0 0 Yorumla
wcanesen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl mayhoş, sisli, petrikor kokusu baskınmış gibi hissediyorum. içim kaynıyor fakat parmaklarım haraketsiz. 0 0 Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl güzel gidiyo ama şu an sıkılıyom site aktif değil. Pislik yapamom 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet bayağı boş Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dijital evren bildiğiniz üzere normal geçiyor. 0 0 Yorumla
Victortek Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Belki rahatlatacak birini bulurum karşılıklı rahatlarız diyorum ama boş 0 0 Yorumla
demekoyle27 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Oyle soayal olafak gelisim sagliyorujm 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Iyimis Yorumla demekoyle27 +1 yıl Sen ne yaparak geciriyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Yatıyorum bnde boş bos Yorumla demekoyle27 +1 yıl Ne guzel istw Yorumla
Histenge12 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. İçerik derken içerizin şivesi değil dimi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla Histenge12 +1 yıl Ha iyi o zaman. Ben de diyorum aşırı açık içerik derken neden açıkça içeriz demek istiyor ki😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Histenge12 +1 yıl Bu arada öyle bi durum olursa bunu görmek istemiyorum dersin görüşe. Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sen acilen evlen seks yap yoksa halin harap 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçmiyor ki yalnız gidiyor 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gece bu nasıl geçecek uyuyarak geçti elbette 0 0 Yorumla
MuratCaglayan Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Normalde çok güzel de bu gece çok canımı sıkıldı sitedeki bir arkadaşıma yazamadığım için @sarilicamamasimarma kaza da geçirmiş geçmiş olsun bile diyemedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah şifa versin inşallah çok geçmiş olsun Yorumla MuratCaglayan +1 yıl Teşekkür ederim ulaşabilirsem ben de geçmiş olsun diyeceğim. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bekar olduğum için... 0 82 Yorumla Soran +1 yıl Eeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Esi yani biri olsaydı şu an ateşli dakikalar olurdu ama maalesef Yorumla Soran +1 yıl Oda olur bigun inşallah ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekle bekle naptım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *Bekle bekle a z d ı m Yorumla Soran +1 yıl Üzücü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanırım Yorumla Soran +1 yıl Kafana gore birini bulursun illa ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nefes alması yeter şu an Yorumla Soran +1 yıl Sjsjs o kadar diyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az bile dedim Yorumla Soran +1 yıl O pek nefes alsın yeter değil de benimle olsun yeter gibii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Insallah olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi olmalıydı 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Ama yok sjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Offf of Yorumla Soran +1 yıl Olunca telafi edersiniz sksks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıza yazık. Bu birikim... yabardağ gibi patlarım 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥒🥒🥒 Yorumla Soran +1 yıl 🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyleyim Yorumla Soran +1 yıl Uyumaya çalış jsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyutmuyor Yorumla Soran +1 yıl Eee napican Yorumla Soran +1 yıl Şimdi evli olsan iyi olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet eşimi inletirdim Yorumla Soran +1 yıl Mntikli🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harika... Yorumla Soran +1 yıl Ney. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an biriyle yapmak harika olurdu Yorumla Soran +1 yıl Hmmm dogru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse modlar kaldırır şimdi yormlarımı 🥒 Yorumla Soran +1 yıl Geneli normal ya kalkmaz heralde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalkan bişi var da, yorumu bilmem Yorumla Soran +1 yıl Skssk Yorumla Soran +1 yıl Kızların kıymeti bilinmeli boşuna demiyorum ahahaah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilirdim de yok 😝😝😝 Yorumla Soran +1 yıl Olunca bil shsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam. Ben gidip mastürbasyon yapim Yorumla Soran +1 yıl 🤷♀️. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay gelsin Yorumla Soran +1 yıl Sana kolay gelsin sjshsh. Yorumla Soran +1 yıl Ben rahatım sjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Katıl bana Yorumla Soran +1 yıl Yorumlar gizlenmiş sjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylemi olmuş Yorumla Soran +1 yıl şu an normal Gizleyebilirsin benim için sıkıntı yok dikkatimi çekti sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Smsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bsşı kocaman olmuş Yorumla Soran +1 yıl Biri olsaydı yanında bari faydalanırdı sjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke ama yok olsaydı belki şey yapardı. Neyse şimdi modlar.. Yorumla Soran +1 yıl Benim modum yanimda sjsjsjSenin de en kısa zamanda olur inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O niye uyuyor Yorumla Soran +1 yıl Yorgun bide uykusu var kssk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanındasın ve uyuyor. Offf off Yorumla Soran +1 yıl Niyeki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben olcaktım... işte kimi bulur değerlendirmez kimi de arar bulamaz Yorumla Soran +1 yıl Yok canım o fazlasıyla değerlendiriyor valla jssk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonuçta şu an uyuyor. Bir erkek 7 24 aktif olmalı 🤣😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 ben bu geceden nasibimi aldım sjsjs bugün iş var uyuması lazım Yorumla Soran +1 yıl Ona bırakırsak beni hiç unutmaz sksk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Immmhh güzel miydi 😝 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte onu al 3 le çarp ben Yorumla Soran +1 yıl Sjsj fazlasıyla boş gün gecirmiyo sağolsun sjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin adına sevindim 😁 Yorumla Soran +1 yıl Hergun Altta kalıyorum diye sevinmem mi gerekiyor sjsjj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arada üste çık 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kucağı da var bu işi, duvara da yaslayabilir sevinecekmpozisyon çok 😝 Yorumla Soran +1 yıl Boyle konuştuğuma bakma😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Tam tersi çok fazla seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış yere yazdın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele mi geçsek biraz 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Olur öyle şeyler dkdkd Yorumla Soran +1 yıl Olur sjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz bana... Yorumla Soran +1 yıl Yazamıyorum istek attm Yorumla
Agliyagiz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl İyi geciyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Süper Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 429 cevap paylaştı. Oturuyorum sen 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yatıyorum Yorumla whitewe4 +1 yıl tek yatılmaz şimdi Yorumla Soran +1 yıl Tek değilim zaten Yorumla whitewe4 +1 yıl Kiminlesin Yorumla Soran +1 yıl Kocamlaa Yorumla whitewe4 +1 yıl Ne güzel normal yazar misin Yorumla Soran +1 yıl maalesef Yorumla whitewe4 +1 yıl Peki sıkıntı yok Yorumla whitewe4 +1 yıl Ne denediniz ve sen doğmamışsın belli :) Yorumla whitewe4 +1 yıl Doymamışsın* Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl aşırı açık içerik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zekice😂 Yorumla
psikologhatun0 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl kotu 0 1 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl https://voca.ro/1lC0kAp8KEgF Yorumla
Epoch Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 559 cevap paylaştı. Suicidal. 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 737 cevap paylaştı. Yorgun uykusuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl sensiz geçiyor🤷♂️ 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim kadar üzülemezsin :) Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gene sağ el' e kaldık. ne fayda varsa kendimizden var 🤷♂️😀 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eksik 😅 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ne eksik Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Aşırıya kaçmamak lazım soru kalkar 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok mantıklı 😂 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Niye gizlisin ve niye uyumadın sen Yorumla Soran +1 yıl Yorumları görmüyor musun bide özel de kimseyle uğraşamam uyku tutmadi Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Bir şey diycem sana 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Yaa burdan olmaz 🤦🏻♂️😅 Yorumla Soran +1 yıl Maleseff Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Niye yaa Yorumla
escobar123 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl sıkıcı senın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Benim iyi ya yatıyorum Yorumla escobar123 +1 yıl uyuyonmu dusunuyonmu muzk mı dınlıyon Yorumla Soran +1 yıl Sadece yatıyorum sjsj Yorumla escobar123 +1 yıl uyudunmu Yorumla
sezer616161 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Çok ateşli 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben bugün doydum size bol ateşler sjsgg Yorumla sezer616161 +1 yıl Hemen mi Yorumla Soran +1 yıl Yok canim. Hemen olur mu shdh Yorumla sezer616161 +1 yıl Bna ulaşır mısın Yorumla Soran +1 yıl Maleseff Yorumla sezer616161 +1 yıl Pişman olmazsın Yorumla Soran +1 yıl Muhtemelen öyledir ama ben iyiyim byle Yorumla sezer616161 +1 yıl Kötü bir şey değil bisi atcam sana onu bakarsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Güzel geçti
mayhoş, sisli, petrikor kokusu baskınmış gibi hissediyorum. içim kaynıyor fakat parmaklarım haraketsiz.
güzel gidiyo ama şu an sıkılıyom site aktif değil. Pislik yapamom
Evet bayağı boş
Dijital evren bildiğiniz üzere normal geçiyor.
Geceleri kocasının yanında olduğu için sıkıcı..
Belki rahatlatacak birini bulurum karşılıklı rahatlarız diyorum ama boş
Oyle soayal olafak gelisim sagliyorujm
Iyimis
Sen ne yaparak geciriyorsun ki
Yatıyorum bnde boş bos
Ne guzel istw
İçerik derken içerizin şivesi değil dimi?
Kesinlikle
Ha iyi o zaman. Ben de diyorum aşırı açık içerik derken neden açıkça içeriz demek istiyor ki😅
😂😂😂
Bu arada öyle bi durum olursa bunu görmek istemiyorum dersin görüşe.
Sen acilen evlen seks yap yoksa halin harap
Geçmiyor ki yalnız gidiyor
Gece bu nasıl geçecek uyuyarak geçti elbette
Erken uyanarak
Normalde çok güzel de bu gece çok canımı sıkıldı sitedeki bir arkadaşıma yazamadığım için @sarilicamamasimarma kaza da geçirmiş geçmiş olsun bile diyemedim
Allah şifa versin inşallah çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim ulaşabilirsem ben de geçmiş olsun diyeceğim.
Geceler ah geceleer
Bekar olduğum için...
Eeee
Esi yani biri olsaydı şu an ateşli dakikalar olurdu ama maalesef
Oda olur bigun inşallah ya
Bekle bekle naptım
*Bekle bekle a z d ı m
Üzücü
Sanırım
Kafana gore birini bulursun illa ya
Nefes alması yeter şu an
Sjsjs o kadar diyosun
Az bile dedim
O pek nefes alsın yeter değil de benimle olsun yeter gibii
Evet
Insallah olur
Şimdi olmalıydı 🙈
Ama yok sjsj
Offf of
Olunca telafi edersiniz sksks
Kıza yazık. Bu birikim... yabardağ gibi patlarım 🤣
😂😂😂
🥒🥒🥒
🤷♀️
Böyleyim
Uyumaya çalış jsjs
Uyutmuyor
Eee napican
Şimdi evli olsan iyi olurdu
Evet eşimi inletirdim
Mntikli🤷♀️
Harika...
Ney.
Şu an biriyle yapmak harika olurdu
Hmmm dogru
Neyse modlar kaldırır şimdi yormlarımı 🥒
Geneli normal ya kalkmaz heralde
Kalkan bişi var da, yorumu bilmem
Skssk
Kızların kıymeti bilinmeli boşuna demiyorum ahahaah
Bilirdim de yok 😝😝😝
Olunca bil shsh
Tamam. Ben gidip mastürbasyon yapim
🤷♀️.
Kolay gelsin
Sana kolay gelsin sjshsh.
Ben rahatım sjsjs
Katıl bana
Yorumlar gizlenmiş sjsjs
Öylemi olmuş
şu an normal
Gizleyebilirsin benim için sıkıntı yok dikkatimi çekti sadece
Tamam
Smsjs
Bsşı kocaman olmuş
Biri olsaydı yanında bari faydalanırdı sjsj
Keşke ama yok olsaydı belki şey yapardı. Neyse şimdi modlar..
Benim modum yanimda sjsjsj
Senin de en kısa zamanda olur inşallah
Evli misin
Evet
O niye uyuyor
Yorgun bide uykusu var kssk
Yanındasın ve uyuyor. Offf off
Niyeki
Ben olcaktım... işte kimi bulur değerlendirmez kimi de arar bulamaz
Yok canım o fazlasıyla değerlendiriyor valla jssk
Sonuçta şu an uyuyor. Bir erkek 7 24 aktif olmalı 🤣😅
😂😂 ben bu geceden nasibimi aldım sjsjs bugün iş var uyuması lazım
Ona bırakırsak beni hiç unutmaz sksk
Immmhh güzel miydi 😝
İşte onu al 3 le çarp ben
Sjsj fazlasıyla boş gün gecirmiyo sağolsun sjsjs
Senin adına sevindim 😁
Hergun Altta kalıyorum diye sevinmem mi gerekiyor sjsjj
Arada üste çık 😁
Kucağı da var bu işi, duvara da yaslayabilir sevinecekmpozisyon çok 😝
Boyle konuştuğuma bakma😉
Sevmiyor musun
Tam tersi çok fazla seviyorum
Yanlış yere yazdın
Özele mi geçsek biraz 🤣
Olur öyle şeyler dkdkd
Olur sjsj
Yaz bana...
Yazamıyorum istek attm
Seni düşünerek geçiyor 😃
Ateşli geçiyor🔥
senin gibi fingirdeklii geçmiyor maalesef
İyi geciyor
Süper
Eliminen dayı eliminen
Oturuyorum sen
Yatıyorum
tek yatılmaz şimdi
Tek değilim zaten
Kiminlesin
Kocamlaa
Ne güzel normal yazar misin
maalesef
Peki sıkıntı yok
Ne denediniz ve sen doğmamışsın belli :)
Doymamışsın*
Sıkıcı yav. 😂
Tüh
aşırı açık içerik
Zekice😂
Ne yapiyorsun Burdamisin
Müthiş
Hüzünlü...
kotu
https://voca.ro/1lC0kAp8KEgF
Uyku ilacı içmeden uyuyamıyorum
Sıkıcı