Diğer 1 ay Birbirini tamamlayan en güzel ikili nedir? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 😂 Birbirini tamamlayan en güzel ikili nedir? Cevapla Nedir Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 46,6b cevap paylaştı. sigara ve kahvedir tabi ki de en güzel ikilim. 1 2 Yorumla _Elyise 1 ay 🤩 bencede u Barış_LonelyForever 1 ay Teşekkürler 🌸🤩
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 630 cevap paylaştı. 🌹Patates kızartması ve ketçap, 🌹@gof34 ve ben 🤣 🌹Sigara ve çay 2 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 ay @Gof34 🤗🤗 Yorumla Gof34 1 ay @r_engarenkyollar Aynen katılıyorum sana canım ❤️ Yorumla r_engarenkyollar 1 ay @Gof34 he ula heee 🤣👍🤗🥰 Yorumla Gof34 1 ay @r_engarenkyollar Senun ağzunu yerum ben ula Yorumla r_engarenkyollar 1 ay @Gof34 yaa 😂 🙈🙈🙈😊 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 ay Açık sözlü bir şekilde her şeyi konuşabilmek... Küsmeden, trip atmadan... 1 0 Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 388 cevap paylaştı. Tavuk dürüm v Ayran - Bu ikiliye de ikisini de aynı anda bitirme finali yakışır. 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Yanlış olmuş bu, sen döner ben lavaş, sarayım seni yavaş yavaş olmalı. Mantıken tabi. 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 993 cevap paylaştı. Tavuk pilav, ben ve o diyeceğim de henüz örnek gösterebileceğim biri yok ortada :D 1 0 Yorumla
erkinkrsy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 82% 1 ay Çay ve Piskevit , Ay ve Yıldız, Adile Naşit ve Münir Özkul , Rakı ve Balık , Gece ve Gündüz , Kamber ve Düğün , Davul ve Zurna ve geldik bir numaraya Döner ve Ayran 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Sar beni diyor da onun sarması gerekirdi aslında lavaş olarak ajsj 0 0 Yorumla
kalbieşiailesi Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kadın erkek iki cinsiyet olmasaydı hicbirsey hayatta olmazdı 0 0 Yorumla
türkçeyiseverim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% 1 ay tam tersi olması gerekmiyo mu? ben döner sen lavaş şeklinde 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 592 cevap paylaştı. Ben ve et birbirimizi tamamliyoruz 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kuru fasulye , pilav 1 0 Yorumla
m Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 688 cevap paylaştı. Kezzapla mayonez 2 1 Yorumla _Elyise 1 ay Hahah o ha o nasıl bi ikili öyle Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Sigara - kahve Film -yiyecek içecek 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Diğer konusunda 372 cevap paylaştı. Kahve çikolata 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. Benle spor 1 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 452 cevap paylaştı. Akvaryum ve balik 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kuru ile pilav 1 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 29 1 ay Diğer konusunda 556 cevap paylaştı. Tavuk döner ayran 1 0 Yorumla
sessizyolcu87 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 476 cevap paylaştı. Çikolata kahve 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 30 1 ay Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hicbirsey tamamlamaz 1 0 Yorumla
cetinsavas Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 ay Domates tuz 😀 1 3 Yorumla Melisa9873 1 ay 😂😂 Yorumla cetinsavas 1 ay Bence olmazsa olmaz demi 😀😀 Yorumla Melisa9873 1 ay Kesinlikle. Soğan bile yediğim oldu😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
sigara ve kahvedir tabi ki de en güzel ikilim.
🤩 bencede
Teşekkürler 🌸🤩
🌹Patates kızartması ve ketçap, 🌹@gof34 ve ben 🤣
🌹Sigara ve çay
@Gof34 🤗🤗
@r_engarenkyollar Aynen katılıyorum sana canım ❤️
@Gof34 he ula heee 🤣👍🤗🥰
@r_engarenkyollar Senun ağzunu yerum ben ula
@Gof34 yaa 😂 🙈🙈🙈😊
Açık sözlü bir şekilde her şeyi konuşabilmek... Küsmeden, trip atmadan...
Tavuk dürüm v Ayran - Bu ikiliye de ikisini de aynı anda bitirme finali yakışır.
Yanlış olmuş bu, sen döner ben lavaş, sarayım seni yavaş yavaş olmalı.
Mantıken tabi.
Tavuk pilav, ben ve o diyeceğim de henüz örnek gösterebileceğim biri yok ortada :D
Çay ve Piskevit , Ay ve Yıldız, Adile Naşit ve Münir Özkul , Rakı ve Balık , Gece ve Gündüz , Kamber ve Düğün , Davul ve Zurna ve geldik bir numaraya Döner ve Ayran
Sar beni diyor da onun sarması gerekirdi aslında lavaş olarak ajsj
Kadın erkek iki cinsiyet olmasaydı hicbirsey hayatta olmazdı
tam tersi olması gerekmiyo mu? ben döner sen lavaş şeklinde
Pizza kola
Döner Ayran
Salata limon
Kırmızı et Şarap
Çiğ köfte ayran, turşu ve peynir
Ben ve et birbirimizi tamamliyoruz
Kuru fasulye , pilav
Kezzapla mayonez
Hahah o ha o nasıl bi ikili öyle
Peynir ve karpuz
Ayran ve lahmacun! Künefe ve kaymak , et ve ateş.
Sigara - kahve
Film -yiyecek içecek
Balık şalgam
Kahve çikolata
Benle spor
Kadın erkek
O-ben
Lahmacun ayran
Akvaryum ve balik
Çay menemen..
çay sigara ve çiğköfte şalgam
Kahve ve çikolataaa
Ben deli o manyak
Kuru ile pilav
Kahve sıgara
Nutellalı taze ekmek. Biraz da tereyağı off.
Çekirdek kola
🤩 kesinlikle
Tavuk döner ayran
ne güzel şiir bu böyle
mutluluk-ölüm
Aslı ile Kerem
O ve ben 😂😂
Çikolata kahve
Ekmek kadayıfı ve kaymakk😋
Hicbirsey tamamlamaz
Ben ve yatağım ❤️
Domates tuz 😀