EVET ARKADASLAR SAZAN. AVİ
Tuzla veya Pendik tarafında oturan var mı?
EVET ARKADASLAR SAZAN. AVİ
İletişim kurmaya mi çalıştın sen bizim le bakım heh , kiptas dayım ben maltepe de aliyim mi arabayla bebekte üç beş tur atarız ;)
:D yok canim sagol anadolu yakasi yetiyo bana
Sakaydi fakirim ben ; paraya sikisigim hep
https://i.hizliresim.com/7VNqQP.jpg
:D hahaha
abuzerler kızı duydunuz ! şimdi hakkaride oturan bile pendikte evim var tuzlada mercedesim var der :D
Gece gece gezme pendik Tuzla sahillerinde harcarlar seni hatçeee😃😃
:D sende gel kanks topluca gezek
:D Hepinizmi tirsaksiniz arkadas erkekleri ne olarak goruyonuz
:D yalanmi okulda iste cevrenizde sokakta yururken hic erkek gormuyonuz sanki siz istemedikce kim napicak :D biz seytana oabucu ters giydiririz erkekte napicak :D
:D valla yiyosa bulassinlar :D ben korkak degilim canide degilim :D ama emin ol zaten kimse gelmiycrk cunki cogu benden şu an tirsiyo :D
:D normal olarak
Cevap
26Cevap
Bostancı, gelin sizi samsun bafra pidecisine götüreyim maltepede
Bostanciya gecmem :D tanidik cok yer var mekanlarda gorulmemek gerek
Sarıgazideyim minübüs' le 40 dakika uzagında =) bu yazdıgında samimi misin?
Sana degilim :D
İyi
sen milleti buluşma yerine gönderir sonra kendin gelmezsin ben bilirism sizin gibilerin ciğerini :))
:D nasilda biliyo
https://www.youtube.com/watch?v=Dr6mlObgGD8
inciciler gibi yapcan demi. d
:D yok onlar buyuk oynuyo
ben gelirdim ama beylikdüzündeyim ayrıca da inandıman lazım beni :)) şimdi çıksam ancak sabaha. d
:D sendemi deveylen gelicen arkadas :D ciddiyim tabi patladim evde 2 haftadir disari yuzu gormuyorum 😲
çık gez denizinde var senin ne duruyon evde :) yok ben lamaya binecem. d
:d aman gelmeyin ya ben gider kankilerimin beynini yerim cikar gezerim :D
gündüz vakti desen gelirdik gece yarısı diyon. d
:D yemedimii
bir keresinde geleyim dedim sizin oraya gündüz vakti 6 saatte geldim :)) sen gel bu tarafa yiyosa. d
:D yok artik abartma istersen kartal 15 dakika anca suruyo
ama ben ilk kez bu kadar aktarmalı gittim yolda en fazla 1-2 saat oyalansam 3-4 saatte gittim (:
:D Alt tarafi km11 e bincektin niye zorladin :D
bilmiyodum. d. d 252lerde gidiyormuş cahillik işte. d
:D ONU DUYMADİM
mecidiyköyden kalkan iki katlılar arkadaşın evine gitcektim kurtköyde. pendik köprüsünün orda otobüse bindik bir daha. bileydim mecdiiköyden pendiğe direk giderim aktarmasız :/
:D mantikli
bence kartaldan beylikdüzü tuyapa kadar yeni hat açılmalı :)) 10 lira olur heralde. d
:D bence exspres olsa cok iyi olur
sende atlar gelirsin haha. d
Neler olmuş neler :) çok şey kaçırmışım. bende gideydim..
Kartal'dayım canım , bir minibüs kadar yakınım..
:D atla gel
:D 1 hafta sonra anca gelirsin kartaldan
:D deveylemi
:D bak ya sen git uyu bence ben sabaha kadar gezicek dolancak birilerini ariyorum sen yat uyu
Böbrek. avi
Demedi demeyin
:D aslinda iyi fikir he sayende zengin olucam gunahi boynuna :D
Dedim bile amaa. sss
Orada büyüdüm. Ah ah...
Neresinde canisi :)
Esenyali canim
tuzla dayım yayla mah da
kutköy fark edermı mesaj atarsan konusuruz cnm?
güzelyalıdayım sen nerdesin ?
Esenyali =)
başka zamana artık büte çalışıyorum :)
:D herkezin mi sinav haftasi arkadas ya bizimkilerde oturdular onlerinde otlari eksik ders calisiyolar :D ben bir cool takiliyorum sanirim :D
sınav haftası degil ya finaller bitti ben büte kaldım :) yarın bitiyor.
evet cool oluyor arklarım tatilde :(
Onu anladim zaten =D bizimkilerin sinav haftasi bu hafta bitmeden ben sikintidan olebilirim sanirsam ama
yarın olur. ölmezsin be ne güzel sınavın yok derdin yok bak bana :(
Sen git onlar gelsin cool cool takilak biz =D nasil ezdim belli degil
12 saat sonra özgürüm ama :)
Ot vereyim mi sanada :D
bende var knk ne gerek var :)
12 saat sonraya beklemem ki :D kkankilerimiayarlar cikarim
Onlardan sonra sıkılırsın benı ararsın knk
:D off ya cikmiyolar disari totolari mindere yapisasicalar sinirimi bozdular
haha kaldın bana knk :D
Yacik gezek be :D
mesaj at
ama ot getirmeyi unutma :)
Beklee :)
mesaj atmazsan çıkmam knk :)
:D bulursam
Attim
Esenyalıda oturuyorum
Neresinde diycem ama bilmiyorum ttamhic bir yeri :D
Aydinliyi duydum emlak konutlarinin orayi gizli bahceyi falan biliyorum bide aydinli tokiyi ben esenyalidayimm :/
Aynen bende hakmarin ordaki spor salonunun oralardayim
Evett o hakmar tarafindaki sokaktayim =D
Mevlana camiisinin ordami oturuyosunsen simdi :D 1 ay olmadi ordan bu tarafa tasinali :D ayni soksk
Bilmiyorum kii :/ camiinin yanindaki parki dememismiydin ki sen
Hani yeni tasinmistin kimi yiyon sen :D
Himm o zaman karistirdim sorry :D
Aynen 1 ay olmadi mevlana camiissinin oraya tasindik ilk baktik ev berbat :D bakmadan tutmustuk sonra apartopar yakininda bir ev bulduk iste o hakmarin ordaki sokakta bura iyi ya :D
Taniycagimi zannetmiyorum :D
:Dbkliyceksın :D
Kocaeli sayılır mı? Yakın nasıl olsa.
1Bucuk saat yol var =D
Hat 200 var geliyor oraya. Ee gizlenmişsin neye yarar?
:D gizli olmazsam gelir bulur bunlar beni linc edip dipsiz kuyulara atarlar tirsiyorum :D
Ben de gizlendim neyse :D
Sonra dipsiz bir kuyuda bulmayalım seni.
ben kaynarcada oturuyorum :)
Aman aman uzak kal :D bobregime yapisirsin sen benim de get :D
ahahah kaynarcalıya dokunmamak lazım :)
:D bayrampasadakilerde sanki cok iyi hepsi torbaci be
:D cocuklugum oraya gidip gelmekle gecti :D
Babam orda yasiyodu :D
Seni harcarlar canısı.
Sanmıyorumm :)
Pendiktenim ben de:D
Hadi kos gel :D
Afganistan'da olan varsa söylesin
kartal topselvi
Ben Pendik 😎
Neresi esenyali guzekyali?
Ora nere ya
:D bende yeni tasindim kek nerden biliyim
:D ay allahim yollama
Pendik olmazmi ya :)
Beyoğlu👍
küçükyalıdayım ben
Uydukent olur mu?
Ora nere bilmiyorumm
şu an pendikteyim
İspartakule?
Gebze olmazmı
Kartal olmaz mı?
Oda oluur :)
Ne zaman buluşuyoruz :)
Atla gel =D ciddiyim
Bu saatte mi :)
Saatte ne varmis
Ben kaşarı sadece sabahları yerim o yüzden çok sağol ama ben almıyım.
Ah canimm eski kasarlardan kim kalmis diyosun yanii haklisinn senden daha iyi kasar olamaz :)
Yok eskisi kararlardan kim kalmış demiyorum sen olayı çok farklı anlamışsın. Ben taze kaşarlarla ilgileniyorum ve sen direk taze kaşar sınıfına giriyorsun. Bu saatte gezme mi olurmuş. Hem de tanımadığın insanlarla. Kaşar kelimesi az kalır. Anladın sen onu.
Yok eski kaşarlardan kim kalmış demiyorum sen olayı çok farklı anlamışsın. Ben taze kaşarlarla ilgileniyorum ve sen direk taze kaşar sınıfına giriyorsun. Bu saatte gezme mi olurmuş. Hem de tanımadığın insanlarla. Kaşar kelimesi az kalır. Anladın sen onu.
Oylemi o zaman her yeni tanistigin insana ayni gozlemi bakiyosunuz? Dost canlisiyim ve kimse banazarar veremez salak degilim :) gereksiz yorumlarini kendine saklarsan xok iyi olur tesekkurlerr tatlim :)
Hayır bu sadece senin için geçerli
Hangi normal kız bu saatte tanımadığı insanlara çok gel der ki? Yorumlarım gerekli mi gereksiz mi bilinmez ama yanlış yoldasın kuzum.
:D kafani camdan cikar bak o zaman yaz kis insanlar disari istedigi saatte cikabilir ve herkes yeni insanlar gormek isteyebilir ve bu ister erkek olur ister kiz farketmez senin dusuncen sana kalsin genis dusunemeyen bir insandsn hic bisey beklemiyorum :)
Tanıdığın biriyle bu saatte çıkmanı anlarım doğal birşey diye ama hiç tanımadığın insanlarla bu saatte buluşmak isteyince ben geniş düşünemeyen biri olmuyorum sen kaşarlık düşünen biri oluyorsun. Bu saatte gelen kişi ya sana zorla tecavüz etse ya da böbreğini çalsa? Olmaz deme herşey olur. Ha bu arada sen benim gibi birinden birşey beklemiyor olabilirsin ama ben senden çok güzel kaşarlıklar bekliyorum. Ve sizi taze kaşar ilan ediyorum.
:D ilan ettiginle kal ohalde :D sanada sadece guluyorum
Sizi ilan ettim ama anlamazdan gelmeniz de gayet normal. O.. puya bile o.. diyince kızıyor senin bir taze kaşar olarak kaşar kelimesine kızman ve kabul etmek istememen normal. Bence de gül kaşarlara sadece o yakışır. Bu arada bu saatte fazla da ucuzdan verme.
Annenin yapmadigi indirimi yapiyim yani :D
Annemin yazacağına annenin yazmışsın şekerim. Demek annen de bu işi yapıyor. Hiç şaşırmadım. Sonuçta bu saatte tanımadığın insanlarla gezmene normal bir anne izin vermez. Neyse ne diyim hayırlı işler bol kazançlar.
Yoogayet annenden bahsediyorum :D sen cok vurdurmussun belli oluyo tatlim ama isine bak isine
Ben erkeğim güzelim sadece vururum. Senin gibi o.. Ları dikmek bana düşüyor yani. Ama sana şeyimi soksam hissetmem artık çuval olmuşsundur. Benim anam namazında niyazında şekerim sen kendi annenle karıştırma benim annemi :) neyse ben dediğin gibi işime bakayım ve tv mi izleyim sen de işine bak ve vurdurmaya devam.
:D ben o islerden anlamamda genel evde sulalecek calistignizi bu kadar belli etme
"Genel evde sülalecek çalıştığımızı bu kadar belli etme" yazman gerekiyordu ama yine yanlış yazmışsın. Peki belli etmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar