Bende Istanbulluyum ama Goztepe taraflari bilmiyorum hiç. Hastane marmaray metro ile kolay olur diye düşündüm. Ama yine de kolay bence yazacağım bunu öne 21
Köprü değil. Kozyatagi metro durağı. Bugün sevdiğim biri goztepe durağında gozyepe köprüsü ile de gelindigini söyledi. Ama hastane önüne kadar bırakıyor mu o otobüsler
İETT uygulaması vardır, oradan Kozyatağı otobüs durağan geçen otobüslere bak. 19-F, 19S, 19ŞB gibi Ziverbeyden geçenlere bineceksin. 30 DK sürer. Pekii Kozyatağına nereden geliyorsun? Metro mu? Pendikte Marmaraya nasılsın? Metro ile geliyorsan Ayrılık Çeşmesinden Marmaraya aktarma yaparak Göztepe de inersin ama 15-20 dk yürürsün
Henüz atamam olmadı. Yazmayı düşünüyorum ulaşımını merak ediyorum. Eğitim Araştırma Hastanesi açılımı. Kusura bakmayın ben hep listeme kac gündür öyle yazıyorum kisaltmisim direkt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet var. İş saatinde zor olabilir. Meslek ne? Toplu taşıma mı kullancaksın?
Süleyman Yalçın Hastanesine atanabilirim. Onun ulaşımını soruyordum. Metro ile nasıl olur diye
Çok uzun sürer mi metrodan 19 lara binip goztepe şehir hastanesi ne gitmek?
19 lar e5 ten gitmiyorsa aşırı uzun sürer
20 dk sürdü
E5 ten gitmiyor
Trafik var mıydı?
Bir iki yerde vardi
Cadde içi trafik çok olur iş vaktinde. Meslek ne
demeyin öyle ya. :(
Tıbbi sekreterim
Ne güzel. Yaş kaç? Valla bebeğim İstanbul böyle doğma büyüme ordayım.
Bende Istanbulluyum ama Goztepe taraflari bilmiyorum hiç. Hastane marmaray metro ile kolay olur diye düşündüm. Ama yine de kolay bence yazacağım bunu öne
21
Metro ile kolay evet ama metroya yakın olan kiralar uçmuştur. Spor yapıyo musun? Boy kilo kaç
Pendik'ten geleceğim
Merkezden diyosun sanırım. Neden uyumadın bu arada?
Merkezden değil.
Çok trafik olur mu sabah 7.15 sularında? Kozyatagi metro ile şehir hastanesi arasında
Olur biraz güzelim. Metrodan sonra bir de otobüs mü yapıyorsun? Kaç saat mesai?
Kac dk da giderim o hastaneye? Evet otobüs binecegim 19'lar
25 dk sadece yolculuk. Niye uyumadın?
Gidersin ben yakınım
Ümraniye eğitim araştırma ve
Fatih Sultan Mehmet de o köprünün oralarda mı?
Hayır
Nerelerde onlar biliyor musunuz? Goztepe köprüsü yakın mı
Fatih sultan mehmet hastanesi kozyatağdan bıstancıya giderken solda, kozyatağı metro istasyonundan yürüyerek 10dak
Hmm evet öyleydi doğru. Bende kozyatagi indim ama sonra yurumeyeyim dedim. Otobüs de var mi?
Var ama değmez indi bindiye ma sen bilirsin 19f galiba
Hmm çok teşekkürler
bir şey değil
Göztepe/İzmir
Göztepe/İstanbul
Neresi?
E-5 Göztepe köprüsü üzerinden Kadıköy İstikametine her İETT ya da Dolmuş 15 dk da önünden geçer.
Çok trafik olan yerler mi?
Yoğun ve Akıcıdır, 15-20 dk iyi bir süre
Anladım. Atanma durumum var o hastaneye. Bugün ilk defa gittim tam 20 dk sürdü 19f binmistim. Kozyatagi metro önünden
Birkac yerde durduk bende acaba sabah 7.30 gibi nasıl olur diye düşündüm
Oradan köprüden 19F geçmez, nereden geliyorsunuz o köprüye?
8-A, 8-E, 14ES, 14ŞB, 20D gibi geçer.
Köprü değil. Kozyatagi metro durağı.
Bugün sevdiğim biri goztepe durağında gozyepe köprüsü ile de gelindigini söyledi. Ama hastane önüne kadar bırakıyor mu o otobüsler
İETT uygulaması vardır, oradan Kozyatağı otobüs durağan geçen otobüslere bak. 19-F, 19S, 19ŞB gibi Ziverbeyden geçenlere bineceksin. 30 DK sürer.
Pekii Kozyatağına nereden geliyorsun? Metro mu? Pendikte Marmaraya nasılsın?
Metro ile geliyorsan Ayrılık Çeşmesinden Marmaraya aktarma yaparak Göztepe de inersin ama 15-20 dk yürürsün
Arkadaşım bugün bana marmaray ile gozyepe durağında inip 5 dk yürüdüğünü söyledi 15-20 dk o kadar var mı ya
Selam, sabah nasıl gidebildin mi hastaneye?
Merhaba, Ben dün gitmiştim bugün gitmedim. Yarın marmaray ile deneyeceğim yürüme mesafesi nasıl diye.
Ümraniye EAH'da yakın mı oralara?
Ve FSM EAH
EAH nedir? Bugün o hastanedeydim. Ne olarak ataman oldu hastaneye?
Henüz atamam olmadı. Yazmayı düşünüyorum ulaşımını merak ediyorum.
Eğitim Araştırma Hastanesi açılımı. Kusura bakmayın ben hep listeme kac gündür öyle yazıyorum kisaltmisim direkt
Fatih daya iyi, Kozyatağınds Yeditepe hastanesi yakanında. Sen çıkış noktan tam neresi? Kaynarca gibi mi?
Evettt kaynarca oralardayım
Yediyetr bilmiyorum ki
Metro ile nasıl giderim bu iki yazdığım eah lara
Tavşantepe binince 45 dk içinde Bostancı ya da Kozyatağında inersin, 10 gk mesafe yürüme. Tam ortada iki durağın
bu dediğiniz fsm mi?
Ama hastane olarak ben suleyman yalcin bayıldim. Ulaşımı daha zor olsa da onu bana yazacağım
Evet FSM Üzerinden devam ettik ve onu sordun. Kaynarca Marmaray ya da Tersane durağı uzak mı?
Pendik biniyorum genelde. Dediğiniz yerlerini girişleri ters bana. Pendik e de gitmem zor çünkü yol çalışmaları var orada:(( 30 dk mi net alıyor
İzmir göztepeyse yok İstanbul göztepeyse var
Göztepe Köprüsünden Süleyman Yalçın Sehir Hastanesi kac dakika
Araba ile 5 dakika
Haritadan bakmak yerine niye soru yazdın 😂😂
Goztepe veya kozyatagi insem bu hastane otobüs binsem çok trafik olur mu
Saatine bağlı ama olsa bile 10 dakikaya çıkar süre
Ne yapacan onu söyle
Ben varım
Mevzu ne
orada misin sen