Diğer 1 ay Isırgan otu toplarken ve temizlerken eldiven giyilmeli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 bahçe işlerinden anlayan bi erkekle evlenmek isterdim :D bilgim sıfır Isırgan otu toplarken ve temizlerken eldiven giyilmeli mi? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 545 cevap paylaştı. İş eldiveni giyilmeli... Sen gel ben sana bahçede çeşit çeşit sebze meyve yetiştireyim. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Adı üstünde ısırgan otu bide kuşburnu toplarken ay fena kaşındırıyor 0 0 Yorumla
leomania01 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 ay kesinlikle eldiven takma, eldiven takarsan kaşıntı yapar :P 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 ay Giymezsen ellerine batan mikro dikenler ellerini mahveder. 0 0 Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 28 1 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sakın elleme ısırgan otlarını çok kaşınırsın ve ellerin yara olur. Bahçe işlerinden de çok iyi anlarım bu arada 😊 0 0 Yorumla
5892370 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay bence giyinmeli çünkü ısırır ya kasindiriyo sanırım o seyler 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 46,5b cevap paylaştı. giyilebilir evet 0 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 842 cevap paylaştı. Giyilmeli yoksa canını acıtır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İş eldiveni giyilmeli... Sen gel ben sana bahçede çeşit çeşit sebze meyve yetiştireyim.
Adı üstünde ısırgan otu bide kuşburnu toplarken ay fena kaşındırıyor
kesinlikle eldiven takma, eldiven takarsan kaşıntı yapar :P
Giymezsen ellerine batan mikro dikenler ellerini mahveder.
Sakın elleme ısırgan otlarını çok kaşınırsın ve ellerin yara olur. Bahçe işlerinden de çok iyi anlarım bu arada 😊
bence giyinmeli çünkü ısırır ya kasindiriyo sanırım o seyler
Çıt kırıldım bir yapın varsa giy.))
giyilebilir evet
Giyilmeli yoksa canını acıtır
Neden toplayacan kız
Eldiven giymessen ellerini kasindirir
Giyme giyme sen 😃
Giyme sen:(
Giy bence
Tabi ki giyilmeli
Eldiven gitmede ellerin aksama kadar yansin
Evet