Günaydınlar efennim 🌸
Bu görseli görünce hem bayağı güldüm hem biraz meraklandım. Biz kızların aşikar bir emaresi oluyor ergenliğe girdiğine dair ama erkekler nasıl farkına varıyor bunun?
Hep böyle komik mi ilerliyor süreç? 😂😂😂

Günaydınlar efennim 🌸
Bu görseli görünce hem bayağı güldüm hem biraz meraklandım. Biz kızların aşikar bir emaresi oluyor ergenliğe girdiğine dair ama erkekler nasıl farkına varıyor bunun?
Hep böyle komik mi ilerliyor süreç? 😂😂😂

Kızlar regl olur, oğlanlar sperm üretmeye başlar. Ve sanılanın aksine ergenliğe girmeden önce de gereken uyaranı alan herkes orgazm olabilir.
Mekanizma hep orada ve ergenliğe girildiğinde o vücut işlevlerine bir tane daha özellik ekleniyor, sıfırdan gelişmiyor. Örnek, sesin kalınlaşması.
Aslında daha çok kişisel farkındalıklardı merak ettiğim 😅
Yakın zamanda 9 yaşındaki bir tanıdığımın, boyutunu ölçmeye çalışırken yakalanması falan da tetikledi merakımı 😂
Birçok erkeğin aklının sürekli oraya kayması ergenlikten geliyor çünkü sanırım 😅
Malum erkeklerin organı ön plana çıkarılırken kadınlar organını gizlemeye itiliyor. Tabi bunda anatomi de önemli bir faktör (erkekte dışarıda, kadında gömülü). Ama duyduğum komik şeyler var kiminin keşif süreci cidden komik olabiliyor 😁
O komik şeylere denk gelirim diye düşünmüştüm ben de soruyu sorarken ama hevesim kursağımda kaldı 🥹😂😂
Ah bee bilirim bana da çok sık oluyor bu 🥺🥺😁
görseldeki şahıs maytap geçmek için yazdığı bi yazı gerçekten böyle bir yazı yazacağına ihtimal vermiyorum bi tür sazan avı yani
ergenliğe giren erkeği çevresi daha önceden fark eder ooo sakalın da çıkmış ooo sesinde kalınlaşmış gibi utandırılar
kimisinin de kamışa su yürüdümü
kuş ötüyomu kuşun tüyleri çıktımı gibi ergen çocuğu utandırarak ergenliğe girdiğini hissettirirler yani ergen çocuk anlamadan çevresindekiler sen artık ergensin gibi imada bulunurlar🤣🤣🤣
Hahahaha utanç verici olmalı ya 😂
evet toplum içinde söylenince bazı dengesizlerin eliyle yoklarmış gibi bakayım büyümüşmü utandıracak el şakaları yapmaları cidden utandırıyordu cidden
Erkekler bu konuda daha çok travmaya sahip bence zaten 😂
benimde zamanında korktuğum ama kimselere söyleğemediğim zamanlarda olmuştu yorumları okumasam o günler aklıma gelmezdi unutmuştum bile
Unutmuş olmak güzel olmalı 😅
aynen sen hiç toplumda eşek şakası yapılarak çıplak kaldınmı 🤣🤣🤣
Ay aman daha neler 😂
ne yazıkki hatırlattın
gülme pispis garip oluyorum
Tamam ya demedim bir şey. Ama senin etrafındakiler deccalmiş ben ne yapayım 😂
benim korkum da ergenliğe giridiğimi biliyorum gayet güzel sertleşiyorum hatta tahrik olunca ıslanıyordum ama boşalma olmadığı için kendimi kısır sanıyordum uzun bi süre bu tranvala yaşadım
eee öğle biz sünnetimizi bile evde milletin önünde olduk eskinin berberleri hepsi sünnetçiydi düşün artık kasap gibi yani
Ya kusura bakma ama bayağı güldüm ben 😅😂
Evde sünnet olayını da abimin sünnetinden biliyorum. Herkese izlete izlete yapıyorlardı sünneti. Hatta kesilirken fotoğrafları bile var arada abimi tehdit için kullanırım 😂 Gerçekten büyük travma 😂😂😂
ya benim şansıma bizimkiler fotograf olayına girmediler millet izlediğiyle kaldı ama o yaşta cidden travma büyükleri anlarım hadi erkekleride anlarımda komşu kızlarına niye izletiyonuz abi bütün mahallenin hatta okulun diline düşmüştüm 🤣🤣🤣
Hahahah gören kızlar arasında masum ama komik diyaloglar geçtiğine eminim 😂😂
Erkekler de zorbalama olayını çok yapardı sünnet olana onu da az çok hatırlarım 😂
Gerçekten yazık 😂
aynen yumurtasının sarını söylerlerdi beni görünce
Keşbiş olsun abi ne diyim 😂
o bir günlüğüne erkek olmak isteğen kızlar varya inşallah o gün sünnet olurlar ayaktada işeyemezler çektikleri acıda yanlarına kar kalır🤣🤣🤣
Hahahhaha bu nasıl beddua yazık ya 😂😂
sağol abisi sanada iyi matrak oldu🤣🤣🤣
bilmem içimden geldi hadi neyse sadece dalga geçenlere gelsin beddua🤣🤣🤣
Valla en içten yorumlar bunlar oldu, güldürdü de... Sağolasın 😂
bazılarının acısı bazılarını güldürürmüş 🤣🤣🤣
Yok abi ya sen komik anlattın diye komik. Gerçekten travma gibi anlatsan gülmeyiz yaniii
gül diye öğle anlattım baktım muhabbet sardı verdim çoşkuyu
senin anlatacak travmatik bi olayın yokmu bizde gülelim
Yok abi ben dümdüz çocukluk geçirdim ne travması 😂
hadiya ben şimdi sana gülemeyecekmiyim
tüh bende de şans yokki
Başka baharlara artık abi 😂
sabırsızlıkla merakla bekliyorum 🤣🤣🤣
beni seçtiğin için teşekkür ederim ama sen keşke beni seçmeseydin şimdi bütün kızlar yazdıklarımı okuyup gülecekler😂😂😂
Gizlisin abi ne zararı var 😂
öğlede daha anlatacaklarım vardı😂😂😂
Sen anlat abi çekinme okuruz biz 😂
hmmm sanada gıda lazım dimi ama
Bu ara biraz gülmeye ihtiyacım olduğu doğrudur 🙃
tamam ben seni güldürecek gıdayı sağlarım ama hepsini tek seferde anlatmayayım erken biter ama başka merak ettiğin sormak istediğin aklına takılan varsa sor kendimce cevaplarım
Yaa teşekkür ederim 🤩
Böyle de diyince soracak bir şey gelmedi aklıma andjfj
düşün biraz bak senin bi sorunla benim bütün çocukluk mazim gözümün önünde canlandı halbuki hepsini unutmuştum😂😂😂
Ee hatırlayıp gülmüşsündür sen de iyi olmuş 😂
he vallaha gülmeye güldüm ilaç gibi geldin
Ne mutlu o zaman bana 🌸🌸😊😊
evet ya cidden seni tanımak isterdim ama o zamanda bu kadar rahat konuşamazdım heralde muhabbet böyle olmazdı
Ahahahaha muhtemelen abi. Gizliliğin gücü bu 😂😂
aynen çünkü ben çok utangacım hemcinsimle bile rahat rahat konuşamazken karşı cinsle zor gibi
ilk adımı ondan beklerim heralde😂😂😂
Benim kafadaki sana ait mental resim daha herkesle hemen muhabbet kuran biriydi ya nasıllll 😱
dedin ya gizliliğin gücü burada bile fake olmama rağmen çevre tepkisinden çekindiğim için gizliyim
Zor olmalı... Ben biraz arsızım böyle konularda 😅
tamam benim de muhabbete açılmam için öğle birileri lazım ayrıca bende çok meraklıyım çok soru sorarım sıkılırsın
Abi ben dm kullanmıyorum ya kusura bakma 😅
yooo senden dm istemedim yanlış anlama
Pardon o zaman abi ben yanlış anlamışım 😊
aynen ben reelde karşı cinsle rahat konuşmam için ben biraz arsızım dedin ya ben de rahat olmam için öğle biri lazım dedim sadece
Anladım abi kusura bakma ben şaapmışım 😅
sıkıntı yok öğle ufak şeylere takılmam
O zaman bir başka hikayede görüşmek üzere abi 😂
Her aklına geleni burada anlatabilirsin 😂
anlatacam sıcak muhabbet için teşekkürler sende merak ettiğini sorabilirsin gizliğim zaten rahatlıkla cevaplarım rahat ol sana yürüyüp sarkıntılık etmem
Yok abi aştık o kısmı zaten. Teşekkür ederim ben de 🌸
bende teşekkür ederim merak ettiğim 2 soru var bende sorabilirmiyim
Tabi ki
kızlar kızların yanında erkekler gibi rahat rahat soyunurlarmı anadan uryan
Kızdan kıza değişir abi bu da, çekinmeyiz genelde 🤷🏻♀️
birde bazı erkekler eşleriyle ilişki yaşadıklarını ima eder kimisi detayda verir sizdede oluyomu siz derken hemcinslerin sen üstüne alınma
O konuda içerik paylaşana ben arkadaş çevremde denk gelmedim, hoş da değil zaten. Ama şakası elbette döner 🙃
aynen hoş değil ben onlar anlatınca rahatsız oluyorum utanıyorum utanmadan bunları öğren evlenince sende yapacan diyede pis pis sırıtıyorlar uyuz oluyorum
Abi afedersin ama senin çevre biraz nanay gibi ya 😂
bilmem benmi tuhafım onlarmı genişler çözemedim ben cinsellik konusu geçse utanır kızarırım
Ahshdjf ne diyim abi herkesin kendi hayatı
gelsin mi bi komik mazi hikayesi
ooo çokk süper cevap ödülü almışım tekrar teşekkür ederim bana gülen bayan
Ahahah rica ederim efendim amdmfmgm
Bu arada çsc ben seçmiuorum bot seçiyor
keşke söylemeseydinya sen seçtin diye bi nebze mutlu olmuştum
Öyle bir şansım olsa seçerdim abi skdkfkg
teşekkür ederim seçmiş kadar oldun ben yine mutu oldum inan
Sevindim 🤗
abinle aranda kaç yaş var
5 yaş var
çokmuş be ben o kadar beklemiyordum
Yok bence gayet ideal ajdjgk
buralardamısın gelsin mi pipizededen bir anı daha
yok ben benim başıma gelenler muhtamelen abininde başına gelmiştir yaş farkı çok olmazsa sende bilirsin diye dedim
her erkeğin başına illaki gelmiştir gizliyim ya rahat rahat anlatayım
itiraf 1 =yedi sekiz yaşlarındayım parkta oynarken tuvalete gittim ve fermarımı açarken pipimi fermara sıkıştırmıştım ablam ve arkadaşları beni o dertten kurtarmışlardı ama hem acısını hemde utançlığımı unutamıyorum🙈🙈🙈o günden sonra kilot giymeye başladım zaten zamanında giyseydim öğle olmayacaktım
itiraf 2=sünnet sonrası pipiye günlük pansuman yapılması lazımmış annemlerde bilmedikleri için yapmamışlardı 1hafta sonra dikişleri aldırmaya gittik gitmez olaydık sargı bezi yapışmış onu çıkartırken tekrar yara zedelendi 1 hafta daha etekle gezdim 🙈🙈🙈😂😂😂
itiraf 3=iki küçük çocuk kavga ediyor ayırdım kızdın ikisinede çocukların ablası ben dövdüm sandı ve ben teşekkür beklerken o kız testislerime atığı tekmeyle yere serildim aklıma getirdiğin 3 utandığım anım
umarım tebessüm ettiririm seni biraz uzun oldu kusura bakma kafanı şişirdiysem özür dilerim👋👋👋
Abi ben yine güldüm ahahaha sağolasın 😂😂
hortlattın soruyu yine
bari ençok hangisine güldün onu söyle
1 mi 3 mü emin olamadım 😂😂😂
sen uzun süre yazmayınca ben iyice kötü oldum yorumuda silecektim unutmuşum kendimi sapık senide bana kızmış hissettim
bitane daha vardıda saçma canım dersin diye yazmadım ya ben çok cahilmişim🙈🙈🙈
Ahahahah silemezdin ki 😂
bilmem hiç denemedim aşağıya yazayım bişeyler silmeyi deneyeyim
çok sıcak kanlısın küçük hanım sanki kuzenimle muhabbet ediyorum
aaa silemiyormuşum ozaman sadece sen silebiliyorsun demektir
Süper cevap olduğu için ben de silemem ahahahahah
işte şimdi moralim yerine geldi😂😂😂
Ama altlarda yazdıklarını silebiliyorum 😂
işte bu iyi olmadı bayan gıcık
Hahahah ne yazacaksın ki takıldın buna 😂
uyuz yazsam olurmu😂😂😂
Tanıdık biri misin sen tavrın çok tanıdık geldi 😅
senin muhabbetin bu soruya görüş yaptıktan sonra sardı ve diyer sorularına görüş paylaşmaya başladım ama tanıdık değilim emin ol
tanımanı isterdim ama cesaretim yok engellersin diye korkarım😂😂😳
Merak ettim ahahahah
Neden engelleyim hahaha
hmm hanım efendi meraklı tıpkı benim gibi
kendimi çok ifade edemiyorum bazen karşı taraf yanlış anlayıp engelliyor beni
maalesef maalesef 😂😂
Ben aşırılık olmadığı sürece engellemem
benim kadar meraklı olamazsın çünkü ben ikizler burcuyum
ben kimseyi taciz rahatsız felan etmem ama işte yanış anlaşılıyorum
Şimdiye kadar engellemediysem bir sorun olmamış demektir zaten 🤷🏻♀️
bitane abla vardı çokta samimiydik abla enişte gece mi çalışıyor yoksa evde de adamı yanlızmı bırakıyorsun çok merak ediyorum dedim laf söyledi engelledi beni😂😂😂
Benim de sinirimi bozardı bu soru ajsjfjgjg insanlar özeli deşilsin sevilmez burada 😂
merak başa bela anlayacağın
Hahahshdh öyle öyle
özele girmedim iftira atma merak ettim 😂😂😍
Kadının kocasıyla özelini sormuşsun nasıl özele girmemişsin 😂
tamam öyle diyorsan öğle olsun
Neyse ikizler bey kendini belli etmek istersen edersin bir yerde ben uyumaya gidiyorum 😂
normal görüşlerde kendimi açık ediyorumda cinsellik konu olunca utanıyorum o yüzden gizliyorum iyi uykular anlayışlı bayan
Ben zaten bir iki tane komik haricinde cinsellik sormadım ki 🤷🏻♀️
işte o ikisinde gizli diyerlerinde açığım az önce diyer soruna görüş paylaştım
sorunu beyendim merakını gidereyim
bi itiraf daha gelsin küçükken çok hiperaktiv dim birazda yaramaz beni zapt etmek için akıllı yol yoksa pipin düşer diyiyorlardı yaşıtım olan komşu kızını ilk çıplak gördüğümde pipisi düşmüş bayağı bi inceleme yapmıştım dedimya ben cidden çok safım her söylenene inanıyorum🙈🙈🙈
Aslında benzer şekilde ilerliyor kendinizden yola çıkarsanız
2 meme var hafif şişkinlik oluyor ergenlikte ve daha belirgin hale geliyor...
Erkeklerde de destek olan 2 şey testis, büyüme ilk oradan başlıyor sonra diğer organlara doğru ilerleme başlıyor, hormansal dengesizlik seste kalınlaşma ve cinsel arzularla elleşme evresiyle devam ediyor sizde adet olayı bizde meni mezi olabilir. Merak giderildi gidiyom 😀
Yaa bunu Fen bilgisi dersinden biliyoruz zaten ki 😂 bize daha anlık daha spesifik bilgiler lazım 😂😂
Birini büyümesi diğerinde küçülmeye neden oluyorsa ergenlik başladı demektir mi diyim ne diyim ne istiyorsun😀
Hahaha görseldeki bebe gibi anlık korkular oldu mu mesela? Ya da anlık fark edilen şeyler 😂😂
Benim çocukluk biraz tuhaftı aklıma gelince de nasıl bir çocukluk lan bu diyorum 😀 10 yaşında komşunun kızı Meryemle her fırsatta öpüşür oynaşırdık bu yıllarca devam etti böyle o nedenle ben böyle şeyler yaşamadım erken koca olmuştum😀
O mental resim canlanıyor gözümde 😂 ağzının bu kadar iyi laf yapması da kızlarla erken yaşta diyalogda olmandan geliyor olabilir 😂😂
O olayın ortaokul kısmı çok güzel değil ama 😀
Evet kadınlar konusunda fazla şanslıyım tüyüm de şeytan var bende yok biliyon😀
Ortaokul kısmında ne var ki 🙃
Ya ya bilmem mi sen tertemiz, masum bir meleksin çünkü 🥰😂😂
Müdür Meryem ben arasında yaşanan tatlı bi diyalog 😀
En azından sen masum bir melek olduğumu dile getirdin. Tek tek herkesi ikna edecem bu saçmalığa 😂😂😂
Hahahah keşbiş zaten ama yine keşbiş olsun 😂😂
Ay kıyamam saf çıktı bu adam ya 🥰😂😂
Evet çok saf hemde enseme vur ekmeğimi al 🙄beni kandırıyorlar hep
Aynen siz erkekler de hep öylesiniz 😂
Nasılız biz erkekler! Genelleme yapmadan devam edilemezdi de mi 👊👊
Masumsunuz dedim ayol ne dedim ki 🥹
Hepiniz aynısınız dedin suss 👊👊 bugün beni herkesleştiren yarın ne yapmaz 😀
Biriken sperm ve oluşan istek zaten erkeği istek konusunda uçuruyor. Skmizle hep oynama ilgilenme gereği duyuyoruz. Uzun süre oynarken mastürbasyon yapmanın daha fazla haz verdiğini kavrıyoruz. Uzun süre mastürbasyon yapınca da boşalmayı 💦💦 öğreniyoruz aşko👍
Bu detaylı bilgi için teşekkürler 😂
Cevap
14Cevap
Bu ağır trollemiş ya 🤣 böyle bir şey yok, zaten olağan bir şey bahsettiği şey. Ben fark etmedim ergenliğe girdiğimi sadece çevremdekilerden duydum o kadar.
Trol zaten muhtemelen ama iyi güldürdü 😂
Umarım trolldür ya tr şartlarında gerçekte olabilir 🤣
Bak onu iyi dedin tr simülasyonunu hesaba katmak lazım 😂
Kendisiyle oynaya oynaya veya rüyalanarak sanırım. Bu benim de merak ettiğim bir konu. Takibe alıyorum soruyu 😄
Ya bu görseli arkadaşlar gruba atmış kahkaha attım ama cidden merak da ettim 😂
Kız yok bayağı eski bu daha önce de görmüştüm ben bunu her gördüğümde tekrar güldürenlerden 😂
Günaydın çiçeğim 🌸 ben yine uyumadım ama bu sefer gece bayılmak için zorlayacağım kendimi gündüz uykusu yok bugün 😂😂
Sen atacaksan olur 🫠😂
O zaman en kısa zamanda bekliyorum çiçeğim 😂😂
Çiş gelmediği halde balonda hava varsa bir tuhaflık olduğunu anlıyorsun
Hahahah bu güzeldi 😂
Ahahahshs ben 12 yaşında gece yatakta keşfettim ama buradan detaylı anlatamam 🤣🤣🤣
Bu komik şeye bile abaza doluşur şimdi çok güldüm ben 🤣🤣
Sabah sabah hiç güleceğim yoktu 🤣🤣🤣
Ben de kahkahamla kocamı uyandırdım resmen 😂 belki daha komikleri vardır diye de merak ettim 😂
erkekleriin anlatımı ve yaşami ve tarzları çok farklı gülmemek elde değil zaten 😂😂
Umarım komik cevaplar gelir de azıcık eğleniriz o zaman 😅
Daha kalkmamışlar belli yoksa damalamlari lazımdı 😆
İlk kalktığında ve sıvı geldiğinde korkmuştum napacamı şaşırmıştım 🤣
Belli ediyor tabiiki 🤣
Ppme ne oldu diye geziyor musunuz ortada peki sndngmg
Oo iddialı 😂😂
Çıkar göster (!) 😂😂
😂😂😂
Bilmiyormusun yani bari Google ye sorsaydın
Fen bilgisinde anlatılan kısımları değil, bireysel deneyimleri soruyorum hanımefendi 🙃
Borazan gibi sesi değişmeye başladığında
13 yasinda Kendi kendine gelmişti 😂
Korkmuş muydun ilk seferde 😂
Yok aşırı zevkten ne yaptığımı bile bilememiştim😂
Boşalırken sperm gelmeye başlıyor
12 yaşında kamış kalkınca fark ettim :D
Sabah demekki kalkınca oğlanın kalkanı biri indirmesi lazim
Ppme ne oldu (çaresiz✨)
Tadına baktım kaymak değildi (şüpheli)
Sesleri değişir
Abi dışarıdan gözlemlenenleri zaten biliyoruz da ben kendi farkındalığınızdan bahsediyorum
Tavırları filan değişir anlarlar heralde işte
Senden komik cevap çıkmaz belli oldu 🥹😂
Oyy üzülme 🙂🙂
Fazla merak iyi değildir
Benzer oldu bende de.
Ay çok güldüm 😂😂
Evet
Bence boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?