AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
O boya o kilo olmalı zten
Ayrıca ben zten iri yarı erkeklerden çok hoşlanıyorum ya
Nasıl yani karışık mı hoşlanıyorsun
Karışık derken
Tam olarak zayıf mı seviyorsun şişman mı
Sisman
Anladım sen zayıf mısın ondan mı acaba
Ondan değil ben zayıf erkek sevmiyorum bende çok zayıf deilim balık sayılır ama şişman da deilim
Kaç kilosunuz genelde belki kendini olgun görüyorsun ondandır büyük ihtimalle
Sebebi yok ben güçlü erkek seviyorum olay bu
Sizin niyetiniz farklı olgun şişman ilgini çeker mi
Niyetiniz farklı ne demek yahu görünüş olarak zayıf değil kilolu seviyorum dedim niyetim ne olabilir? Evet diyorum evet çeker ama geriz. kli olmicak
Kötü anlamda demedim saygı duydum farklı derken olgun tecrübeli kendi eline herşeyi sağlamış seni taşıyacak biri demek istedim ama sizin yaşınız kaç ki
Senin yaşın 15 Galiba
Niye böyle dedin anlamadım
Çocuk gbi knsuosun ondan
Senin boynkg kac
177 falan sizin nedir
Boy kg sordum
171 56
Anladım kötü değil ama yaşına göre küçük duruyorsun hafif minyonsun belki o yüzden şişman olgun istiyorsun gibi diyelim mesela örnek veriyorum 60 65 şişman göbekliler ilgini çeker mi
Oha sen delisin lan engelledi by
Sadece fikirlerini almak istedim olgun seviyorsun o yüzden sormak istedim bu tepkin neyin nesi
Beyin yapın bozuk abi 60 65 şişman yoktur bı defa rica ederim yazma akıl sagligin yerinde değil
yok mu :d nasıl yok bence sen kendini ifade edemiyorsun ondan olmasın burada akılsız bir şey yazmadım
Önemsiz bence kilo veya boy , en önemlisi karakter, şahsen ben dalyan gibi de olsa boş kafalı karaktersiz bir insanla olamazdım…
Ne olursa olsun bakarım diyorsun
Yani aramızda ki uyuma bağlı tabi ki, çok iyi bir insan olsa bile aynı kafada aynı hayalleri paylaşamayan iki kişi de olabiliriz. Fiziksel özellikler insanın sadece gözüne hitap eder önemli olan gönlüne de hitap edeni bulmak gerçi bu devirde o da zor
İnsanlar çabuk sıkılıyor ve insanlar ne istediğini bilmez ki sen genelde kafan uyuştu mu yaş önemsiz gelir mi sana
Çok fazla yaş farkı varsa tabi ki istemem
Olabilir görüşü sen mi kaldırdın
Bence önemsiz boy ve kilo
Öyle diyorsun kriter seçicilik değişir o yüzden yalnız değil misin istediğin hayal ettiğin illa vardır
İllaki vardır elbet
O halde boy kilo olarak nedir kafanda Erkek profili
Benden uzun olsun 180 olabilir boy kilo da fark etmez ben zaten göbekli seviyorum 😀
180 boyun şişman göbekli olsun diyorsun sen zayıf mısın
Yoo balık etliyim
Anladım siz fiziğine göre yapına göre yakın hissediyorsunuz ondandır yaş kaçtı
28 yaşındayım
Anladım hem balık etlisin hem de olgun zayıf Erkekler ilgini çekmiyor mu direk uzaksın :D
Yoo uzak değilim sadece biraz ilgimi çekmiyor
Peki nedeni nedir tam olarak fizik olarak mı yoksa kafa yapısı tücrübesiz olarak mı görüyorsun ne anlamda
Fizik olarak dikkatimi çekmiyor yoksa kafa yapısı olarak alakası yok
Anladım size güçsüz geliyor ondan mı acaba ya da yanında uyumsuz kılıyor biri balık etli biri zayıf :D
Genelde olgun Erkeklere daha yakınsın sanırım
Evet olgun erkeklere daha yakınım
Olabilir herkesin kendine yakın bulduğu yaş aralığı olsun fizik olsun yüz olsun herkes farkı sever herkes aynı değil bence balık etli olduğunuz için zayıfları anlık seversiniz olgunlara yakın olursunuz
Olgunlarda yaş sınırınız nedir 50 mi
Maşallah 😀😀 o kadar da demedim en fazla 40 olabilir o bile fazla da
Olur mu canım kötü bir şey değil 28 falansınız 40 size küçük gelebilir yaşınıza yakın olur büyük olgun seviyorsan max minimum size 50 60 civarı olabilir ama oda size çok büyük gelebilir bakamazsınız karşı yanlış anlar diye öyle bi düşünce geçer ama içinizde geçer yaşlılara çok anlaşır mısın pis anlamında değil genel olarak sohbet olsun tecrübe olsun
Olsun ben fazla olgun sevmiyorum
Tabi sizin bakış açınızı bilemem ama sadece düşüncelerimi dedim ama fazla da bilemem sizin tercihiniz sizin olgun yaş sınınız 40 45 o civarı galiba
Evet öyle 🙂
Ne güzel adınıza sevindim ama şunu sordum yanlış anladınız yaşlı dedelerle çok iyi anlaşır mısın sadece kafa olarak diğer kötü niyetle demiyorum öyle algılama ya da sevgili olarak sadece kafa olarak sohbeti olsun tecrübesi olsun falan filan
Teşekkür ederim pek dedelerle anlaşamıyorum galiba
Ne rica ederim ne demek neden ki :D çok mu tersler
Bazıları evet
Genelde dedeler yumuşak zararsız olması olması gerekmez mi bazıları kafayı yiyor orası öyle yaşlılara pek aranız yok ama az var kapalısınız sanki öyle mi
Yanıtlar çoğaldı sanırım herkese açık özeliniz dolmasın o yüzden siz sohbet dolu birisiniz belli ama sizden bir şey istemem kötü niyetli değilim isterseniz özelden devam edelim tabi istersen sana tkp istediği atıyorum kabul et Nickim Torkoz ama fazla düşünme gerçekten sizi sıkmam zorlamam bir şey istemem sadece sohbet ederiz bana güven
Yoo boyu boyuma seviyorum.
İnanmam
Nereye inanmıyorsun pp yalan mı söylüyo reis vfgbfgvfgg
Yalan atıyorsun her kız kendine yakın seveni sever illa herkes aynı şeyler sevmez farklılığı fizik boy yüz hep farklı olur herkes aynı değil
Ne diyon ıq vgnvbnghbf dayı hiç bir şey anlamadım
Anlasaydın şaşırdım
150 çok fazla be.
Boya takıntılı değil misin
Biraz
Biraz mı bence fazla gibi uzun boylu gördü mi şişman sana önemsiz gelir gibi geliyor bana
Ben zaten kisayim. Niye tutupta upuzun biriyke olayım. Bamyayla fasulye gibi olucagiz yanyana durunca
🤣🤣 Kendini kötüleme aşk olsun tabi ki çok egoist seçici değilsen tabi ki her boyun kendine göre özelliği var ama boyun kaç ki onu bilemedim
Kısa işte be
Utanma canım boyundan genelde büyükler mi ilgini çeker yoksa küçükler mi çünkü fiziğine kim yakın olur
170 den aşağı olmasın.
Boy olarak değil yaş olarak sormuştum
😂😂😂pardan. Benden küçük olmasın mumkunse
Bence kısasın küçük kendini görüyorsun 😂 o yüzden onlar küçükler ilgini çekiyor gibi nickin bile onaylıyor :D
Benden küçük olmasın diyorum. Bu anlamı mi çıkardın?
Harkia
Tamam