Güncellemeler
1 yıl
Merhaba arkadaşlar. Dün gece evde yalnızdım. Saat 1 gibi uyumaya gittim. Üzerimi değiştirip ışığı kapattıktan sonra yatağa girdim. Bir kaç dakika sonra lamba kendiliğinden açıldı. Kalkıp baktım düğme kapalıydı. Açıp tekrar kapatınca söndü. Sabah uyanıdığımda lamba yine açıktı. Bu sefer düğmede açıktı. Evde yalnızım ve Kapattığımdan eminim. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı acaba bu yüzden 2 gündür baya tedirginim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anahtarı değiştir tutmuyor sanırım temas yapıyor kapalı gözüktüğü halde tuşu değiştir çözülür
Hiç sanmıyorum. Anahtar falan sıfır daha
Sen dediğimi yap bazen ürünlerde kusur oluyor olmazsa başka odada yap yaptığın odada aynısı olursa tedirgin olmakta haklısın
Kanka diyelim ki bir temassızlık sorunu var. Ona tamam. Peki kapalı olan düğme nasıl açıldı ben ilkinde oralı bile olmayıp yattım. Ama sabah anahtar açılmıştı.
İçindeki mekanik aksandan olabilir değiştir tekrar ederse bakarsın artık
Eyvallah
Daha bugün korku filmi izledim yazmayın böyle şeyler ya hfjwksjw
Gel göğsüme
@Atesliboyy abaza mısın kardeşim
Napim bende tedirgin oldum. Tekim bir haftadır evde
Haklısın tedirgin olmakta. şakası bir yana ben olsam korkudan kafayı yerdim sanırım
Lambanin basma yerinde temassizljk gibi bişey vardır belki göbeği bir değiştir. Ona rağmen yine olursa biy abdesti al Felak nas oku derim
Lamba düğmesi takır takır çalışıyor. Eve yeni geçtim daha 2 hafta oldu. Hem Temassızlık falan bir yana kapalı düğme nasıl açıldı
Bastiriyorsun düğme aşağı eğiliyor ya onum altındaki yay mi artık her neyse bozuk olabilir
Arıza vardır