Diğer Sevgi saygı sadakat ve güven veren ciddi bir ilişki istermisiniz? YesMama Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hanımlar beyler... Güncellemeler1 yıl Ortalık ne istediğini bilmeyen insanlarla dolu bana herkes istiyor demeyin! Sevgi saygı sadakat ve güven veren ciddi bir ilişki istermisiniz? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. istemezdim şu an 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İlişki böyle olmalı zaten. Farklı nasıl bir beklenti olabilir ki? 0 10 Yorumla YesMama 1 yıl Abi sen sevdiğim kadın başkasından hoşlanıyor ama bana aşık diyen kişi degilmiydin ya Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Yuh. Üç kez okudum anlamak için. İyi misin? Yorumla YesMama 1 yıl Ahahaa. Biri var sürekli aynı soruyu soruyor.. soru şu. Bana aşık olan kadın neden başkasını takıntı yaptı gbi Bi soru. Çok canım dimi🤦♀️ Yorumla YesMama 1 yıl Seni o sandim Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Kendimden şüphelenmedim de muhabbet oturmadı kafamda. Dedim nasıl muhabbet bunlar😀 Yorumla YesMama 1 yıl Adam diyor ki ısrarla kadın bana aşık çok dolaştı peşimde halada aşık diyor. Ama diyor biri var kötü davraniyor ona hep onun peşinde 😐gülmiycem başıma gelmesin Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Büyük de konuşma. Yaşıyorsun sonra. Peki adama aşık çıkıyor mu günün sonunda? Neye karar verdi KS halkı😀 Yorumla YesMama 1 yıl Adam hergun aynı soruyu soruyor Allah akıl versin Yorumla YesMama 1 yıl Bulursam linkini atarm. Millet akıl veriyorda dinlemiyor. İnatla kadın bana aşık diyor Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Nasıl bi iz bıraktıysa kadın:) Yorumla
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl su siralar bir iliski hayali kurmuyorum, kendime odaklandigim bir donemdeyim 0 0 Yorumla
HızırBey Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Onu herkes arıyor da ne istediğini tam bilmiyor insanlar 1 1 Yorumla HızırBey 1 yıl Çoğunun istediği belli işte boşanmış isen bir süre takılalım kafası bekar ise iki üç yıl beraberlik adı altında her şey serbest mantığı Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl İlişki dediğin tam da böyle olmalı zaten. 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kim istemez ki ben isterim en azından 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 942 cevap paylaştı. Belki 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tamam istemiyoruz 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. İsterim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
istemezdim şu an
İlişki böyle olmalı zaten. Farklı nasıl bir beklenti olabilir ki?
Abi sen sevdiğim kadın başkasından hoşlanıyor ama bana aşık diyen kişi degilmiydin ya
Yuh. Üç kez okudum anlamak için. İyi misin?
Ahahaa. Biri var sürekli aynı soruyu soruyor.. soru şu. Bana aşık olan kadın neden başkasını takıntı yaptı gbi Bi soru. Çok canım dimi🤦♀️
Seni o sandim
Kendimden şüphelenmedim de muhabbet oturmadı kafamda. Dedim nasıl muhabbet bunlar😀
Adam diyor ki ısrarla kadın bana aşık çok dolaştı peşimde halada aşık diyor. Ama diyor biri var kötü davraniyor ona hep onun peşinde 😐gülmiycem başıma gelmesin
Büyük de konuşma. Yaşıyorsun sonra. Peki adama aşık çıkıyor mu günün sonunda? Neye karar verdi KS halkı😀
Adam hergun aynı soruyu soruyor Allah akıl versin
Bulursam linkini atarm. Millet akıl veriyorda dinlemiyor. İnatla kadın bana aşık diyor
Nasıl bi iz bıraktıysa kadın:)
su siralar bir iliski hayali kurmuyorum, kendime odaklandigim bir donemdeyim
Onu herkes arıyor da ne istediğini tam bilmiyor insanlar
Çoğunun istediği belli işte boşanmış isen bir süre takılalım kafası bekar ise iki üç yıl beraberlik adı altında her şey serbest mantığı
Herkesin beklediği bir ilişki zaten
İlişki dediğin tam da böyle olmalı zaten.
Kim istemez ki ben isterim en azından
Olursa o şekilde olur
Herkes bunu ister
Şu an düşünmüyorum
Kim istemez ki
Belki
Tamam istemiyoruz
İsterim
Herkes gibi ben de isterim
e tabikides
İster herkes