Diğer Kanalizasyon (Lağım) işçisi? osmancorapcı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eşiniz ya da sevgiliniz kanalizasyon işçisi olsa ondan tiksinirmiydinz? Yoksa yaptığı işe saygı duyarmiydiniz? Kanalizasyon (Lağım) işçisi? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 95b cevap paylaştı. Hayır tiksinmem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Türkiye'de içine girdiklerini görmedimGirselerde temizleyp giriyorlar boruyla temizliyorlar işte normal bı belediye işçisi Neyinden tiksinelim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İstemezdim bir insanın evlenince yapacağı bir iş değil bence 0 1 Yorumla osmancorapcı 1 yıl Gece koynunda uyumazdin yani Yorumla
Dilankarakoc58 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Saygı duyardım 0 1 Yorumla osmancorapcı 1 yıl Peki ewlenirmiydin? Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstemezdim 0 6 Yorumla osmancorapcı 1 yıl Neden oda bı iş sonuçta? Yorumla flawsome25 1 yıl İyi bir iş değil ve muhtemelen ne kadar mikrop taşıyordur üzerinde. Bir de oranın havasını soluyordur o ayrı beter. Böyle biri yeni doğmuş bir bebeğe bile yaklaşmamalı. Yorumla flawsome25 1 yıl Yapılabilecek onca iş varken bunu seçen birini çok da mantıklı bir birey olarak görmem. Temizlikçi falan olsa onu anlarsın da bu hiç olmaz. Yorumla osmancorapcı 1 yıl Gece koynunda bile uyumam diosun? Yorumla flawsome25 1 yıl En başta öyle biriyle sevgili falan olmam ki Yorumla osmancorapcı 1 yıl Haklısın pis adamı kimse koynuna almaz Yorumla
mafyanınbakiresi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Tiksinrdm tabiki ve ole biriyle olmazdm 0 16 Yorumla Atesliboyy 1 yıl @mafyanınbakiresi ucube karı sen prenses misin havalara bak Yorumla osmancorapcı 1 yıl Neden sonuçta oda bı iş? @mafyanınbakiresi Yorumla mafyanınbakiresi 1 yıl Kokulara karşı zaafm var kötü koku üstüne siner yaklaşamam bile boşuna umut vermeye gerk yk @osmancoralci Yorumla osmancorapcı 1 yıl Peki sen hep mis gibi mi kokuyorsun? Hiç kötü koktugun olmuyor mu? @mafyanınbakiresi Yorumla mafyanınbakiresi 1 yıl Kokulara zaafı olan biri olark tabiki hep oleym, kötü kokmam icn bağ bahçe işi yapmam lazım tüm gün hamal gbı çalışmam gerk Yorumla osmancorapcı 1 yıl Sana benim gibi temiz erkek lazım o zaman çok titizim ayağım bile kokmaz desem inanırmsn? Yorumla mafyanınbakiresi 1 yıl Herkes keşke temiz olsa ama bahsettgn şey meslegnden alakalı pis koku ama istemezdm bn Yorumla osmancorapcı 1 yıl Erkeklerin çoğunluğu pis mi sence? Yorumla mafyanınbakiresi 1 yıl Çoğunluğunu bilemem ama kadın erkek farketmez çok pis insanlar var Yorumla osmancorapcı 1 yıl Haklısın özellikle toplu taşımalarda kötu ter kokan ağzı kokan insanlar var bundan bende nefret ediyorum Yorumla mafyanınbakiresi 1 yıl Onlar koku sürmek haram diyen kesmler Yorumla osmancorapcı 1 yıl Ondan mı pis pis geziyorlar Yorumla mafyanınbakiresi 1 yıl E yani. Leş gbı kokmalari bundan Yorumla osmancorapcı 1 yıl Sende benim gibi toplu taşımaya binince rahatsız oluomusun? Yorumla mafyanınbakiresi 1 yıl Toplu taşıma kullanmıyorum Yorumla osmancorapcı 1 yıl En güzeli mis gibisin zaten milletin pis kokusu üstüne sinmesin sürekli arkadan rahatsız eden Fordcularda cabası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır tiksinmem.
Türkiye'de içine girdiklerini görmedim
Girselerde temizleyp giriyorlar boruyla temizliyorlar işte normal bı belediye işçisi
Neyinden tiksinelim
İstemezdim bir insanın evlenince yapacağı bir iş değil bence
Gece koynunda uyumazdin yani
Saygı duyardım
Peki ewlenirmiydin?
İstemezdim
Neden oda bı iş sonuçta?
İyi bir iş değil ve muhtemelen ne kadar mikrop taşıyordur üzerinde. Bir de oranın havasını soluyordur o ayrı beter. Böyle biri yeni doğmuş bir bebeğe bile yaklaşmamalı.
Yapılabilecek onca iş varken bunu seçen birini çok da mantıklı bir birey olarak görmem. Temizlikçi falan olsa onu anlarsın da bu hiç olmaz.
Gece koynunda bile uyumam diosun?
En başta öyle biriyle sevgili falan olmam ki
Haklısın pis adamı kimse koynuna almaz
Tiksinrdm tabiki ve ole biriyle olmazdm
@mafyanınbakiresi ucube karı sen prenses misin havalara bak
Neden sonuçta oda bı iş? @mafyanınbakiresi
Kokulara karşı zaafm var kötü koku üstüne siner yaklaşamam bile boşuna umut vermeye gerk yk @osmancoralci
Peki sen hep mis gibi mi kokuyorsun? Hiç kötü koktugun olmuyor mu? @mafyanınbakiresi
Kokulara zaafı olan biri olark tabiki hep oleym, kötü kokmam icn bağ bahçe işi yapmam lazım tüm gün hamal gbı çalışmam gerk
Sana benim gibi temiz erkek lazım o zaman çok titizim ayağım bile kokmaz desem inanırmsn?
Herkes keşke temiz olsa ama bahsettgn şey meslegnden alakalı pis koku ama istemezdm bn
Erkeklerin çoğunluğu pis mi sence?
Çoğunluğunu bilemem ama kadın erkek farketmez çok pis insanlar var
Haklısın özellikle toplu taşımalarda kötu ter kokan ağzı kokan insanlar var bundan bende nefret ediyorum
Onlar koku sürmek haram diyen kesmler
Ondan mı pis pis geziyorlar
E yani. Leş gbı kokmalari bundan
Sende benim gibi toplu taşımaya binince rahatsız oluomusun?
Toplu taşıma kullanmıyorum
En güzeli mis gibisin zaten milletin pis kokusu üstüne sinmesin sürekli arkadan rahatsız eden Fordcularda cabası