Komşu evin içinde sigara iciyor ve evi havalandırmiyor. Kapılarında bir sorun var kapı duşmüş yere sürtüyor. Kapılar yan yana olunca gece gündüz demeksizin koku benim koridora doluyor. Çocuk odasına bile koku gidiyor.

Komşu evin içinde sigara iciyor ve evi havalandırmiyor. Kapılarında bir sorun var kapı duşmüş yere sürtüyor. Kapılar yan yana olunca gece gündüz demeksizin koku benim koridora doluyor. Çocuk odasına bile koku gidiyor.

Çok üzüldüm. Komşunuzla konuşmayı denediniz mi anlayabilecek biri mi? Gerçi bu zamanda da insanlarla konuşmak mümkün olmuyor ama en azından içerken penceresini açsa Duman her yerden girer de yine de kapının altına konulan sünger gibi şeyler var onlardan koyun isterseniz belki işe yarar. Hava temizleyiciniz varsa girişe koyun belki işe yarar. Kötü kokuyu alır. 😟umarım bu sıkıntıdan bir an önce kurtulursunuz.
Kapısını yaptırsın altına bir şeyler koysun boşluk kalmasın pencere önünde içsin. Bir çözüm bulsun. Sizi rahatsız ediyorsa tabi ki buna hakkınız var. Nazik bir şekilde konuşmuşsunuz umarım işe yarar.
Rica ederim ne demek ☺️
Çelik kapı taktırmak sigara dumanının tamamen engellenmesini sağlamaz, ancak sızdırmazlık sağlamak için iyi bir adım olabilir. Kapının çevresine izolasyon bantları eklemek, duman girişini azaltabilir. Sorunu tamamen çözmek için komşuyla iletişim kurup durumu paylaşmak önemlidir. Alternatif olarak, bina yönetimiyle görüşüp çözüm arayabilirsiniz.🚬
Cevap
7Cevap
bence faydası olabilir çelik kapının. ya da şikayet et
Kendi evinde istediğini yapar mantiken bir ise yaramaz
Benzerini yasamasam inanmazdım iyice araştırıp bir çözüm bulabilirsin kapının altına kauçuk tarzı bişey takıyorlar oda olabilir
Bir konsumuzu uyardık bir kaç ay dinlemediler ama sonra yaptıklarının yanlış olduğunu anladılar
Hiç bir şey dumandan rahatsız olmuşlar sigara içen akrabalarını evlerine almadılar geri kalanlarda dışarıda içmeye başladı
Sigara içenlere bir beddua edicem sevdiklerim de içiyor çıldırıcağım... İşe yarar mı sanmıyorum kapıyı açtıkça gelir girer evine
Engellemez. Sigara dumanı girecek yer bulur kendine.
Çelik kapı fitilleri sigara kokusunu veya dumanını engellermi bilmiyorum.
Engeller pencereden girer 😂
Evet engeller
Hemen bitmesin diye
Ahahsjs engeller
hayır engellemez
Kapına cınta taktır
Conta, lastik conta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?