Aracı sigorta üzerinden tamir ettirmek dışında seçenek yok , sigorta zaten araştırmasına polisle birlikte devam eder senin kovalamana gerek kalmaz.
Oraya yasak olmadığı halde parkettinse , polisten bir rulo olay yeri bandı al , 4 tanede kazık al oraya çaktır ve bandı da bölgeyi engelleyecek şekilde sar.
Haftalarca kimse o bandı kaldıramaz , orada gözü olup zarar veren de ilk hırlayan olacak kendini belli edecektir.03 Yorumla
Soran+1 yılpolıs zaten bölgeye gırısı kapattı yanı aracın oldugu yere ınceleme yapılıyor hala abım savcı bırde benım daha detaylı aranıyor kasko var karsılıyor da sureç çok uzun nerden baksan 2 aya kadar sure bılırmış
- +1 yıl
Araç yapılsın , soruşturma sürer zira sigorta dönecek yer arayacaktır ayrıca bu konu da asayiş konusu , çevrede başka olup olmadığından ve daha bir sürü senin bilemeyeceğin ayrıntıdan sonuca ulaşır onlar.
En aptalca olanı da , bunu yapanın cep telefonu taşıması ve açık olması ki , operatörlerden o hücrede kimin olduğu bilgisini bulur daraltırlar.
Soran+1 yılya tam saat bellı degıl ve cok ıslek bı yer degıl aracı koydugumuz yer ama oparetorlerın bılgı ıslemınden destek alınıyormus sanırım genede yanı o bölgede saat 22 ıle 24 arası bakalım muhahkak bırsey cıkar ya
En İyi Cevaplar
Eğer araba lüx birsey ise bunlari yaparlar özellikle tenha yerlere park etme çünkü bazilari kasitli yapiyor aaa su lüx gel bunun sahibine biraz ceza verelim gibisinden cekemiyorlar acikcasi gecmis olsun en kisa zamanda yakalanirlar ama zor gibi eger kamera kayitlari yoksa gecmis olsun sigortasi felan varsa hemen genel bakimini yaptir satamazsin elinde kalir
08 Yorumla
Soran+1 yılaraç öyle çok luks degıl ya testbericht opel astra 2.0 cdti normal araba bulurlar onu yapanı cunkı baya detaylı arama yapıldı ayak ızı teker ızı hersey alındı hatta hala polısler le savcı ınceleme yapıyor o kadar carpmaya aracın parcası vardır kesın
- +1 yıl
Detayli arama yapmak zorundalar demekki o alan belli bir cetenin yeri riskli bir bölge sizin oraya park etmeniz adamlarin zoruna gitmis... umarim suclular en kisa zamanda bulunur ama isiniz baya zor 3 ay gibi bir sure isler fikrimce onemli olan kac kisinin yaptigini bulmak gerisi corap sokugu gibi gelir
Soran+1 yılya bulunsun da zorluk surec umrumda degıl valla su an
Soran+1 yılgolf tercıhın olsun bence astra da guzel ama golf daha bı ayrı guzel bende su an kasko parayı versın wosvagen dusunuyorum ustune para koyup
- +1 yıl
Herkes golf diyor astrami diyorum hayir golf al diyor bugune kadar daha dogrusu suana kadar (eski modelleride dahil) hicbir zaman kotu yorum duymadim gormedim golf hakkinda sanirim astrayi almanlarin tofasi gibi goruyorlar... bizde toyota var babam toyotayi bana vericek kendiside 1.4 golf alicak hayirlisiysa eger..
- +1 yıl
Nasip olursa alacagimiz model su ; https://i.hizliresim.com/LYvWgj.gif
Soran+1 yılguzel arac allah kaza bela vermez ıns bende bı ara dusundum degısmeyı opel insiğnia ıstedım ama baya bı arastırdım herkes gıt 2007 model passat al daha ıyı dedıler o yuzden bende 2007 alacama sıfır alayım dıye beklıyordum ama bakalım sımdı ne yapacam
Sanmam ya kasıtla yaptıklarını kuzum var öyle manyaklar denk geliyolar her yerde sürekli park ettiğin bir sokakmi mahallende mi yani? Bizim mahallede iki gün üst üste bütün arabaların sokak boyunca tekerlerini kesmislerdi var öyle aptallar ya millet cani olmuş canım var mı ki sana kastı olanlar etrafında falan?
11 Yorumla
Soran+1 yılya normalde bıldıgım bı dusman veya öyle dusunce cınde olan bırılerı yok ama polıs kasıt dedı bırde işinizle alakalı da göz dağ vermek ıstemıs ola bılırler dıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılgecmis olsun o konuda tetbirini almadn mi beni aracim full kasko yurtdisinda yaptirdim dünyanin neresinde olursa olim 1-2 saat icinde yeni araba getiriorlar arabami götürüp yaptirip geri geitiorlar hadi bu ülkede okadar lüks yok ama en azinda kasko olsa yine yedek araba alirdin
02 Yorumla
Soran+1 yılbendede ful kasko aslında ama yedek araba olayını bılmıyorum ben acıkcası şırketle göruseyım bunu hıc bılgı veren olmadı tesekurler
- +1 yıl
tamit ettirdigin tamirci ya da eksper talep edior arabayi getirip hemen teslim ediorlar
park halindeki araba nasıl hurdaya gider ya onu merak ediyorum ön tampon arka tampon 4 tane dört mevsim lastik birde kaporta boyaya sokarsın satar üstüne biraz daha ekler Boya Görmemişini alırsın abartma istersen yinede Geçmiş olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılsana söyle anlatayım tahmını benımkı aracı gorunce dusundugum 120 km ıle gelıp vur bı arabaya önden arkadan bak bakalım ne oluyor o araba tampon olsa dusen yapılır ne var onda artı cızıkler cok derın ya aracın şu an pıyasası atıyorum 50000 ıse arac su an 15000 degerıne dustu
Soran+1 yılbıldıgım bı dusmanım yok bılmedıgım var sanırım ama araç hurda o kesın artık da ben adamı bulma derdındeyım ya bı elıme gecırsem
Diğer konusunda 367 cevap paylaştı. ablası sende bulmuşsun kılsızını arıyosun :) kasko var işte ne kasıyosun bir de olmasaydı ne yapacaktın :)
03 Yorumla
Soran+1 yılya kaskosuz olurmu bu devırde ama 2 ay surer nerdeyse bu işlem ben ne yapacam o zamana kadar
- +1 yıl
birincisi kaskosuz olur ben biniyorum :) ikincisi kaskoda 2 ay sürecekse işlem sana bu durumda ikame araç takdir etmeleri gerekir yani arabasız kalmazsın :) en fazla bir iki gün sürebilir ikame aracı sana temin etmeleri. Onun için sen kasko şirketiyle konuşarak durumunu bildir ve ikame araç talebinde bulun ;)
Soran+1 yılevet öyleymıs bı arkadas ta yazmıs buraya sırketle görusucem bırazdan
Diğer konusunda 362 cevap paylaştı. Sigorta her türlü karşılaması lazım tabi sigortası varsa. ..
01 Yorumla
Soran+1 yılkasko karsılıyor onda sorun yok
- Diğer konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılUlan nasıl adamlar var ya. Araba biryerlerine battı heralde.
01 Yorumla
Soran+1 yılıyı batmıs hemde
+1 yılBir manyağın sürekli park ettiği bir yere park etmiş ve onu kızdırmış olabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla su an sorusturma herseye acık ta manyakta tam manyakmıs belaı basına almıs oluyor ıyıce
- +1 yıl
Kaskodan halledersin arabayı dert etmede ama öyle her boş yere araba park edilmez kendin için en uygun bir yer bul sürekli oraya park et
Soran+1 yılya dısarı cıkınca oldu bu normalde sıte ıcınde ev orda olmuyor da ıste dısarda sorun oluyor
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. kaskon falan var mı ya da park ettiğin yerden sorumlu kişiler.
07 Yorumla
Soran+1 yılkasko var park yeri yok tu işte yanı otapark yoktu o bölgede
Soran+1 yılaraç hurdaya cıkacak sanırım masrafı araçtan cok
Soran+1 yılful kasko o yuzden taamını verıyormus sanırım valla bende bılmıyorum ama mahsat ne amac ne ama belayı kendılerı sardılar
- +1 yıl
kamera falan yoksa iş polise kalmıştır detaylı araştırırsa bulur ancak 2 3 gün sonra bırakırlar peşini yavaş yavaş dilerim bulunur full kasko olması karşılar ancak aracın bu günkü değerine yakın rakamla umarım işi çözersin herşeyde hayır vardır aracın resmini merak ettim paylaşırsan belki daha yararlı olabilir senin için
Soran+1 yılaracın resmı bende yok ıste su an o gun sınırden hıc aklıma gelmedı polıs te var alırım onları o zaman atarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılsigorta karşılamadı mı? nerede oluyor bu olay düşmanın falan mı var?
13 Yorumla
Soran+1 yılkasko var karşılıyor o konuda sorun yok valla bıldıgım bı dusmanım yok ama sanırım bılmedıgım dusmanım varmıs
Cevap sahibi+1 yılya öyle ya da bölgesel olaylar olur doğuda falansan?
Soran+1 yılyok doğuda degılım iç anadolu bölgem ya doğuda gece kızlar dısarı cıkıyormu :D
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞerefsiz köpekler ne istiyor bunların derdi ne valla kafalarına sıkacan veya asacan köpekleri, geçmiş olsun :(
00 Yorumla Diğer konusunda 935 cevap paylaştı. eğer ters bir yere park ettiysen ya da 2-3 kişik yere park ettiysen genelde yaparlar bunu
06 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle bırsey yapmadım alan zaten bostu ayrıca arazı gıbı bırseydı yanı oyle ıkı araclık yer felan dgıl
Soran+1 yılıns ben polısten önce bulurum
Soran+1 yılşu an arabayla üstünden bıle gece bılırım
Bizimde arabamizi kundaklamislardi bulamadilar yapan arabada perte cikti :-) yapacak birşey yok :-)
11 Yorumla
Soran+1 yılya detaylı ınceleme yapılıyor abım savcı bıraz ondan dolayı polısler felanda ustune dusuyor bulacam yok kafaya taktım adamı ben
piyasa manyak dolu, cık cık.. ne istersiniz orda duran arabadan.. neyse cana değil mala gelsin. üzmeyin kendinizi.
00 YorumlaSana birşey diyeyim öi? Bilen birisidir o kesin bilen birisi...
010 Yorumla
Soran+1 yılvalla bılen bırısı degıldır olsa zaten yapamaz basına gelecekelrı bılır
Soran+1 yılyo çete değılmiş benim üniden arkadaşım
Soran+1 yılçözmeye çalışılıyor bakalım bana birşey anlatmıyorlar ki babamgıl sagolsun
Soran+1 yılisimden bılıyorum o kadarını söyledıler ama neden böyle birşey olmuş onu bılmıyorum
Soran+1 yılya neye fınırlenecek ben okul bıttı bıtelı görmem etmem onu testbericht opel astra 2.0 cdti 2012
+1 yılDemek belalı insanların yerine parketmişsin cezanı kesmişler :S
06 Yorumla
Soran+1 yılahahahah yok bee öyle olsa uyarır para ısterdı kasıt var bakalım bulunacak ıns
- +1 yıl
Adam neden uyarsınki arabasını parketmeye gelipte yerine başka arabanın parkedildiğini görünce tozutmuş demekki
Soran+1 yılbende onun tozunu alacam ama :D
- +1 yıl
Benimde arabanın sileceklerini kırmışlardı daha yeni almıştım acımadılar valla :/
Soran+1 yılşerefsızler desene
- +1 yıl
Aynen öyle
Geçmiş olsun belli ki kundaklama kaskodan alırsın paranı düşüncesindeyim
03 Yorumla
Soran+1 yılkasko karşılıyor evet ama bellı bı sure araştırılacak bırde kım nıye yaptı o var işte ınsanı yıpratıyor buda
Soran+1 yılya öyle de olmuyor işte
Serefsiz adiler... benim arabamıda bastan sona cizmislerdi
02 Yorumla
Soran+1 yılellerıne ne gecıyor sa dumbuklerın
Gecmis olsun daha dikkatli ol kuytu yere koyma arabayi
00 Yorumla
+1 yılsen binbir zorlukla alırsın korur kollarsın orusspu çocucuğunun biri gelir ve iki tornavidayla bu anki durumu oluştutur.
00 YorumlaÜstüne bir bardak soğuk su iç sen
12 Yorumla
Soran+1 yılyok ya kasko karşılıyor kundaklama olduğu için ama o sureç beni cıldırtacak
Geçmiş olsun böyle kansızlarda var maalesef.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen tam kansız adam olan karsıma gecerdı ama yok ıste
+1 yılolan onlara olmuş bosversene.
17 Yorumla- +1 yıl
Dikkat et minine @PianistKadın
- +1 yıl
aynen öyle...
- +1 yıl
nasıl yani?
- +1 yıl
@MystickLe
Edepsizlik yapma
Boş boş da konuşma
@PianistKadın in mini Cooperi var
Kastım o. Ve de neyi kastettigimi anladi o.
Beyinsizlik yapma. İşine başka.
Terbiyesizligini ötede harca... - +1 yıl
birinin çıkışını filan engellemişsindir belki de
08 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ne engellemesı kı zaten o alan arka tarafta kalabalık degıl yanı ah ah benden oldu varya gıttım boş dıye koydum oraya
Soran+1 yılsu an o bölgeyı polısler kapattı arac dahı almıyorlar ya hanı dedıgın gıbıyse bıle adam onları gorunce koyarmı
Soran+1 yılşu an olaydan dolayı kapatıldı valla ıns koyar
Soran+1 yılbı nevı o ıcımden gecen
Diğer konusunda 536 cevap paylaştı. Geçmiş olsun kasko yok mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılvar kasko karşılıyor da ama o süreç beni çıldırtır
Soran+1 yılvalla buna ne dıyorlar bılemedım :D o yuzden kundaklama yazdım ya sanırım bende araç kıralıycam ama full kasko benım araç sırket yedek araba verıyormus sanırım bı arkadas yazmıs buraya ona ugrasıcam
Soran+1 yılservısle görustum arac verılecekmıs bugun dun arac yokmus bugun aracınız bırakılıcak bı kac saatten dendı
Soran+1 yılçok tesekkur edeırm
Neden haberlere çıkmadı
12 Yorumla
Soran+1 yılben nası atlamısım bunu haberlere bıldırmeyı
seni tanıyan birileridir.
06 Yorumla
Soran+1 yılben de bı tanısam onlarıı
Soran+1 yılya benı tanımayan bırı bence benı tanıyan bırı cesaret edemez pesını bırakmayacagımı bılır
Soran+1 yılbulucam dur sen :D ben allem eder kallem eder bulurum sımdı savcıları arıyor abım dur bakalım bısı var mı o na göre :D
Kasko yoksa kundaklamayi kapsayan isin zor
02 Yorumla
Soran+1 yılkasko var ful kasko
Geçmiş olsun o. ç bol
00 Yorumlakötü olmuş yaa
00 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkurler
+1 yılLüks araç mıydı?
08 Yorumla
Soran+1 yılçok lux sayılmaz testbericht opel astra 2.0 cdti
- +1 yıl
Lüks değil o
Sıradan
Derdi neymiş psikopatlarin?:(
Kasko sözleşmene bak bir
Aracin perte ayrılması durumunda geçen süre için araç temin ediyorlar mi sana?
Bak sözleşmeye bir
Soran+1 yıledıyorlarmıs şımdı konuştum araç yokmuş dun ellerınde bugun gelecekmıs
- +1 yıl
Olmalı çünkü
Bir de muadili gibi bir ifade var mı?
Ona bak.
Yani tutup sana Clio vermesinler.
Aracın ile verilen aracin fiyatlarinin denk olması aşağı yukarı. ..
Soran+1 yılya belgeler bende degıl su anda ya ne veırse versınler hıc yoktan ıyıdır emın ol yol cekılmıyo yoksa babamın surdugu arabada
- +1 yıl
Sen bilirsin
Ben olsam bakarim
Istanbul'da mısın?
Yol çekilmiyor dediğine göre. .
Soran+1 yılyok ist. degıl ama onun kadar trafıgı olan hatta belkıde daha cok Ankara
- +1 yıl
Her ikisinde de yaşadım
Biliyorum
Ankara'da trafik yok, İstanbul a nisbeten...
Kasko yoksa sıkıntı.
03 Yorumla
Soran+1 yılkaskosuz araçmı olur bu devırde ya
Soran+1 yılöyleymıs valla bılmıyordum ögrendım :D
+1 yılkasko?
07 Yorumla
Soran+1 yılvar
- +1 yıl
kaç model araban
Soran+1 yıltestbericht opel astra 2.0 cdti 2012
- +1 yıl
kasko hurdaya çıkmış Aracın piyasa bedelini oder
Soran+1 yılevet yaklasık 35000 felan herhalde pıyasası
- +1 yıl
Allah bereket versin 😂
Soran+1 yılvalla ben araca bınıyordum keske bısı olmasaydı ya sımdı ben gıdıp o paraya göre araba almam borca gırecem anasını satayım
+1 yılHayirlisi.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne