Arabama çarptılar :((((?

bugün küçük bir kaza, yola bağlanacaktım sola giricem yani ben sol sinyalimi vermişim adam da orta şeritten gelip sağdaki sapağa giricek artık kacırıyorum diye mi öyle yaptı naptı bilmem kırdı direkt sağa olduğum yere Ben korna bile bastım bak yanımdayım diye arabalar çünkü yan yana geldi ama yine de dönmeye devam etti sağ doğru arabamın sol arka tamponuna çarptı onunda sağ önü hasar aldı biraz

Bir anda sol arka tampondan vurdu bana. Çok sert değildi ama yine de o an çok demoralize oldum

Arabadan indik baktık. Arabada ciddi bir şey yoktu, benim tamponda biraz çizik var. Tutanak falan tutmadık, bisey var mı yok dedim oda aynı şekilde yaşlıydı biraz adam ama insan bi özür diler hiç

Neden Tepki Veremiyorum Böyle Durumlarda aslında hatalı o ama o an yalnızım karşımdaki erkek diye yine beni suçlayabilir düşüncesi oldu kafamda boş ver dedim arabada bisey yok ama çarpma şekline göre bile o suçlu yani ben çarpmadım o çarptı bana

Bilmiyorum böyle anlarda donup kalıyorum. Sinirlenmem gerekirken sesim çıkmıyor. Şokla karışık bir sakinlik geliyor, bir anda tepki veremiyorum. O an olayı çözmeye odaklanıyorum ama içimden “sinirlenmem gerek” gibi hissediyorum sinirlenmekten çok hakkımı savunmak daha doğrusu Sanki o anda duyguyu hissedemiyorum.

Sonra eve gelince aklım başıma geliyor işte neden böyle oluyor

Arabama çarptılar :((((?