Telefona dalmışım sonuç bu altından nasıl kalkacam babam yurt dışında haberi yok söylemelimiyim

Telefona dalmışım sonuç bu altından nasıl kalkacam babam yurt dışında haberi yok söylemelimiyim

Cevap
10Cevap
Hemen yaptırırsında arabanın degerini düşürdün babana söyle bence iyi tarafından bakalım sana bişey olmamış geçmiş olsun
Söyledim baya kızdı kaza yaptın tamam kabul ama ya orada bi çocuğu altına alsan nasıl işin içinden çıkacaktın dedi
Öncelikle geçmiş olsun, airbag açılması hem arabanın değerini düşürdü hemde maliyeti fazlalaştırdı 50 k tutacaksa airbag yüzünden 100 k tutar tekrardan geçmiş olsun babana söylemekten başka çare yok gibi
sence bunu öğrenmemem ihtimali var mı gelince söyle geçmiş olsun zaten muhtemel araba perte ayrılır
Ya bir kaç kişi geldi ya bi çocuğa vursan ne olacaktı
Oha ben kız olmama ve tecrübesizliğime rağmen böyle hata yapmadım
Daha 19 yaşındayım nasıl altından kalkacam
Dikkatli olman lazımdı hem arabaya hem babana yazık değil mi ben de 19 um küçük değilsin artık bireysin
Zamanında babama verme şu arabayı şu çocuğa dediler keşke vermeseymiş bilmiyorum nasıl altından kalkacam bişe de baba
Araba airbag açmış nereye vurdun awk
Abi babam öldürücek beni ya ne hemen yaptırabilirmiyim ne kadar tutar ki
Hava yastığı mi patlamış
Ya bilmiyorum ki tam babam öldürür beni
Pert olmuş kaskosu vardır yeni araca benziyor
sana bir şey olmasın araba tamir edilir
Hadi geçmiş olsun
Babam 5 saat konuştu ya orada bi çocuğu altına alsan işin içinden nasıl çıkacaktık dedi
Haklııu
İnş kasko vardır
Babam öldürücek beni kesin
Bu kadar korkuyorsan niye biniyorsun laa
Ne bilim aldım kapının önünden bi an işte
Airbag ler patlamış büyük ihtimalle pert ayrılır araba bilgin olsun.
Geçmiş olsun
Bununla geçmiş olsun
cok geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Pert etmişsin arabayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooff, geçmiş olsun! 😬 Kaza yapınca insanın eli ayağı titriyor resmen. Öncelikle kimseye ciddi bir şey olduysa hemen kontrol etmelisin, ama fotoya göre sadece arabanın ön kısmı bayağı hasar almış gibi görünüyor. Panik yapma, babana en kısa sürede dürüstçe anlatmanı tavsiye ederim. Gerçekten er ya da geç öğrenir, telefona dalmak hata olabilir ama önemli olan dürüst olman. Arabanın sigortası varsa zararı büyük ölçüde karşılayabilir, bu süreci de hemen başlatmalısın. Unutma, herkes hata yapar, önemli olan nasıl telafi ettiğin. Biraz nefes al, derin derin düşünmeden hareket etme.💁♀️🚘