Diğer Aranızda sorun varken çay içip gelcem deyip 4 5 saat sonra gelen kişi size değer veriyor mudur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Her gün konuştuğunuz biri Aranızda sorun varken çay içip gelcem deyip 4 5 saat sonra gelen kişi size değer veriyor mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. değer vermez 0 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç sanmıyorum :) 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bencede gecenledede mısır yiyorum bitsin yazarim dedi saatlerce yazmadi trip attim hala yiyorum diyor Yorumla BoğaçToprak 1 yıl Yani alınma ama, onun hayatında "mısır" senden daha değerli demek ki, sen de onu bırak mısırıyla baş başa👍 Yorumla Soran 1 yıl Bencede bıraktım zaten dün saatler sonra konusmaya çalıştı ben uyuyacağım iyi geceler dedim sorun ne anlat çözelim dedi sorun yok konusacak biseyde yok dedim bozuldu çıktı Yorumla BoğaçToprak 1 yıl Hahaha, iyi yapmışsın... Bırak sonsuza dek bozuk kalsın, tamir etme😂 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vermiyor dur. Çay içmeye devam etsin o 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle bende artık uğraşmıyorum gelince konusmak istemedim. Sorun ne söyle konusalim diyor sorun yok konusmaya gerek yok dedim trip attı gitti Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Ona kalsa sorun yok😜 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Ona göre sorun yok demek dedim. Baksana mayını içmiş gelmiş Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Sevgilimi bu kişi Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 14,2b cevap paylaştı. Çay siyah mı yeşil mi? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ciddi bişey sordum Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ciddi bişey sordum Yorumla Soran 1 yıl Yazık kafana Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Yazık kafana Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl 4 5 saat sonra gelmesinden belli olmaz bu iş 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bencede geçende mısır yiyeceğim bitince yazayim dedi saatlerce yazmadi. Trip attim hala yiyorum diyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kafa buluyor seninle Yorumla Soran 1 yıl Aynısını düşündüm Yorumla
Lustofdarknes Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Bi çay içip geliyom 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kendine iyi bak ndnd Yorumla Lustofdarknes 1 yıl Sen de içcen Yorumla Soran 1 yıl Yok çaydan soğudum ben Yorumla Lustofdarknes 1 yıl Hegğ ozmn bana müsade Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sanmam 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bencede artık uğraşmıyorum geçenlerdede mısır yiyeceğim diye çıktı saatlerce gelmedi trip attım hala mısır yiyorum diyor Yorumla Barmecide 1 yıl Haklısın boş ver Yorumla Soran 1 yıl Zaten artık bıraktım Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 317 cevap paylaştı. Vermiyor kesinlille 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Verse hemen gelir konuşurdu değil mi? Birde geldiğinde ben konuşmak istemedim diye trip yedim Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Erkekmi bu kişi sewgilimisiniz Yorumla Soran 1 yıl Evet erkek Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Flörtmüsünüz Yorumla Soran 1 yıl Sayılır Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Amaç ne Yorumla Soran 1 yıl Nasil yani Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Detaya gl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
değer vermez
Hiç sanmıyorum :)
Bencede gecenledede mısır yiyorum bitsin yazarim dedi saatlerce yazmadi trip attim hala yiyorum diyor
Yani alınma ama, onun hayatında "mısır" senden daha değerli demek ki, sen de onu bırak mısırıyla baş başa👍
Bencede bıraktım zaten dün saatler sonra konusmaya çalıştı ben uyuyacağım iyi geceler dedim sorun ne anlat çözelim dedi sorun yok konusacak biseyde yok dedim bozuldu çıktı
Hahaha, iyi yapmışsın... Bırak sonsuza dek bozuk kalsın, tamir etme😂
Vermiyor dur. Çay içmeye devam etsin o
Kesinlikle bende artık uğraşmıyorum gelince konusmak istemedim. Sorun ne söyle konusalim diyor sorun yok konusmaya gerek yok dedim trip attı gitti
Ona kalsa sorun yok😜
Nasıl yani
Ona göre sorun yok demek dedim. Baksana mayını içmiş gelmiş
Doğru
Sevgilimi bu kişi
Çay siyah mı yeşil mi?
Ciddi bişey sordum
Ciddi bişey sordum
Yazık kafana
Yazık kafana
4 5 saat sonra gelmesinden belli olmaz bu iş
Bencede geçende mısır yiyeceğim bitince yazayim dedi saatlerce yazmadi. Trip attim hala yiyorum diyor
Kafa buluyor seninle
Aynısını düşündüm
Bi çay içip geliyom
Kendine iyi bak ndnd
Sen de içcen
Yok çaydan soğudum ben
Hegğ ozmn bana müsade
Sanmam
Bencede artık uğraşmıyorum geçenlerdede mısır yiyeceğim diye çıktı saatlerce gelmedi trip attım hala mısır yiyorum diyor
Haklısın boş ver
Zaten artık bıraktım
Vermiyor kesinlille
Verse hemen gelir konuşurdu değil mi? Birde geldiğinde ben konuşmak istemedim diye trip yedim
Erkekmi bu kişi sewgilimisiniz
Evet erkek
Flörtmüsünüz
Sayılır
Amaç ne
Nasil yani
Detaya gl