Ben taşıdığımda bana iyi gelmiyor bazıları iyi geldiğini söylüyor. Korkulu rüyalar görüyorum ben taktığımda. Bu durum benlik mi yoksa herkese mi oluyor?

Ben taşıdığımda bana iyi gelmiyor bazıları iyi geldiğini söylüyor. Korkulu rüyalar görüyorum ben taktığımda. Bu durum benlik mi yoksa herkese mi oluyor?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hz Süleymanın mührü ona özeldi ibadetinizi edin gerisine bakmayın bu insanlar niye kaldıramayacağı şeyler ile uğraşır anlamam sen hz Süleyman mısın sanki
Ya öyle almıştım tapmak gibi değil de koruma özelliği varmış belki korur deyip almıştım
Kim diyor koruma özelliği olduğunu hiç duymadım o mühür cinlere hüküm etmek ve görmek içindi bildiğim kadarı ile takma nas Felak Ayetel Kürsi oku yat
Ben de öyle biliyorum da içinde dua yazıyor, Allah isimleri var diye şeyettiydiydim. Aynen öyle yaparım
O yüzüğü nereden aldıysan aldığın yere iade et para da istemiyorum de gerekirse çünkü nasıl yok edebileceğin hakkında emin değilim bununla geçmiş olsun bişey sormak istesen buradayım
Teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum
Öyle bir mühür mü var 😂😂 bizim insanlar çok tuhaf 😀
Abi Bilgin yoksa yapma
Tabii birebir aynısı değil ama benzeri diye geçiyor. 6 köşeli yıldız içinde bir şeyler yazıyor
@blnmyorkim çocuk siz ruh hastası mısınız olum bu gibi şeylere nasıl inanıyorsunuz. Putperest misiniz mk
Ne işe yarıyor ki
Belki korur diye almıştım
Cinler musallat olurmuş cinler sidik atarmış
Ben büyü kitabını taşıyorum bişey olmuyor.
İ'tikadı sağlam olan taşımalı
Hayır değil
Hayır değil ama bir kerwmet bekleme
Onun için yıldıznamene bakabilirim