Bu kolyeyi kullanan var mı kısmet açıp kötü varlıkların şerrinden koruyormuş deniliyor bende Ayetel kürsi kolyesi var sık sık da okuyorum acaba bunu da alsam olur mu? Fiyatı 1453 lira vermeye değer mi sizce? Merak edenler için şöyle bir şey:

Bu kolyeyi kullanan var mı kısmet açıp kötü varlıkların şerrinden koruyormuş deniliyor bende Ayetel kürsi kolyesi var sık sık da okuyorum acaba bunu da alsam olur mu? Fiyatı 1453 lira vermeye değer mi sizce? Merak edenler için şöyle bir şey:

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır korumaz
Korur
Etkili tılsımdir ben bu tarz kolyelerimi yer6 sayfasından aliyorum
Etkili değil mi baya
Evet etkilidir
Alacağım bundan
Hayır
Her ne kadar sure olsada kurban olduğum rabbim varken böyle şeylere sığınmayın Ayetel Kürsi süresini okuyabiliyorsan senin okuman seni korur yeterki inan ama böyle şeyler almayın
Ayetel kürsiyi her gün okuyorum çocukken ezbere öğrendim :)
Tamam işte ama böyle şeyler alma
Tamamdır
Allah varken dimi 😊
Hep ona sığınıyorum zaten ama şu ara bi kısmetsizim sebebini bilmiyorum.. :/
İmtihandır sabır ister 😊
Tabii ki🙏😊
Sadece hayırlısını iste ve kenara çekilip izle 😊
Hep öyle yapıyorum inşallah yaa 😊
Şu aşağıdaki garibanı da uyar sana zahmet herkesi de dinleme
Kim o
Eski bir yalan 😂
Bir sorun yok herkesin kendi inancı bir şey diyemem :)
Sende herkese ayak uydurma tek din islam tek hak Allah'tır başka yok 😊
Tabi ki İslam 💚
Tamam hadi Allah'a emanet ol 😊
Sen de🙏
Mührü Süleyman kolyesi değil o benzeri
Bizzat o
Bilmeden boş konsuyorsuj o değil. Biline hiç bir kaynakt mührü Süleyman'ın aslı yok
Aslının tıpa tıpını bulmak zaten imkansız ama bu da yansıtiyor uzerinde tılsımlı dualar var Allah ya Cabbar duası yazılı. Ne çok meraklisınız hemen eleştirmeye.
Gerçek bu
Şirke girersin dikkat et
Hayır ya ne şirki
Seni tek koruyacak kişi Allahtir sen kolayeden medet umuyorsun bu şirk değil mi
Evet ama bu tılsımlar da etkili zaten Allahın korudugunu biliyorum
Etkili değiller sadece siz öyle olmasını istiyorsunuz. Bu şirke giriyor ben uyarimi yaptım yine de sen bilirsin bu aynı hritiyanlarin taktiği kolyeyi benziyor onlarda o amaçla takmıyor mu
Hayır üzerinde tılsimlı dualar var
Eee olunca ne oluyor
Allahtan istemek yerine kolyeler medet umacaksaj bir şey diyemem
Nazardan cinlerden koruyan çeşitli muskalar ve tılsımlı dualar var bunlar havas ilmine sahip özel hocalar tarafından yazılan dualar ve diğer dualardan farklı bir etkiye sahip. Elbette her şeyi Allahtan isteriz ama bu sıradan bir kolye değil üzerinde tılsımlı bir dua var. Bu işin ehli kişiler tarafınan yazılıp tasarlanmış.
Valla tehlikeli şirke girme ihtimali var hocalara da pek güvenme kurandan bak
Tamamdır 🙏