Kombi kullanan yardımcı olabilirmi?

İyi akşamlar öncelikle cidden bilmiyorum dalga falan değil maalesef.. Bikaç soru işareti var kafamda sorcakta kimsem yok yardım edermisinizz biz geçen hafta pahalandırınca ev sahibi ev değiştik babamın şimdiki tuttuğu evdede kombi var ve ben hayatımda hiç kombi görmedim bilmedim ben ona o bana bakıyor. Annemlerde anlamaz etmez. Sıcağı seven biri değiliz petek yakmıyoruz yakmayıda düşündüğümüz söylenemez açıkcası korkuyorum kombidir doğalgazdır hemde babam cimrinin teki fatura çok geldimi laf eder velhasıl kelam kombinin suyunu kullanıcaz bi duş için çay için vs eski evde elektrikli şohben vardı şimdi kombi.. kombiyi açınca su ısınıyo onu anladımda bu su ne kadar gidiyo onu anlayamadım ben duşa giricem kombideki su yetermi yetmezmi emin olamıyorum merak ettiğim şimdi biz kombiye doldurduğumuz suyumu kullanıyoruz yoksa o su sadece ısıtabilmesi içinmi kombi eski tip bişi heralde bikaç arkadaşıma sordum onlar biz doldurmuyoz suyu kendi yapıyo falan filan dedi e bizimkinde bi çubuğu var su dolduruyosun çevirip neyse işte ben şimdi korkumdan duş alamıyorum. Bulaşık yıkayacağımız zaman açıyorum su alıyorum kapıyorum bu kombinin suyu hemen bitermi bitmezmi bilemediğimden yeşil bi çizgi var ortasında göstergesi ev sahibi ortada olcak dedi defalarca suyu kullandık ettik 3 4 gün falan oldu ev sahibi doldurmuştu bana göstermek için şimdi çekiniyorum bilmediğim için ekstradan kombiyi açık bırakmakmı iyi kapatmakmı onuda bilemiyorum açık kalsa elektirikmi yakar doğalgazmı şunları bilen yardımcı olabilirni bana

Kombi kullanan yardımcı olabilirmi?