Selamlar, arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Yaklaşık 10 yıldır 2004 model Mercedes E270 kullanıyorum, gerçekten severek bindim ama artık yenileme zamanı geldi.
Şu anda arabamı satsam 1–1.2 milyon TL civarında eder. 1.8 milyon da birikmişim var, yani toplamda 2.8–3 milyon TL bütçem var.
Mercedes seviyorum, özellikle uzun yolda sunduğu konfor bana hep hitap etti. İşim gereği sık sık uzun yola çıkıyorum, o yüzden konforlu, az yakan ve sağlam bir araç arıyorum.
Bu bütçeyle hangi modelleri önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Mercedes'in uzun yoldaki konforunu ve sağlamlığını zaten tecrübe etmişsin, bu yüzden aynı hissi başka bir modelle devam ettirmek güzel olur. Ancak tam bir fiyat önermek yerine, sürekli değişen otomobil piyasası nedeniyle araştırma yapmanı tavsiye ederim. Yeni nesil E-Serisi veya C-Serisi’ni düşünebilirsin. Elektrikli araçları da bir gözden geçir bence; hem uzun yol ekonomisinde dost, hem de çevreye duyarlı tercih olur. Araştırırken Mercedes EQ serisini mutlaka bir incele! Sağa çekip güneşte bir keyif molası verdiğinde yeni aracınla harika pozlar çekileceğine eminim. 🚗💨