Bu olay iki kere başıma geldi arkadaşımla aynı odada kalıyoruz ve uyuyunca bana seslendigini duydum ve uyandım fakat arkadaşım uyuyordu uyandırdım ve ben demedim uyuyordum dedi aynı şey bugünde başıma geldi. Başka bir olay ise gece birden uyandım ve arkadaşımın ayaklari titriyordu fakat uyuyordu dokundum ve titremeyi kesti noluyor biri anlatsın artık korkmaya başladık
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşım kız bu arada yanlış anlamayın yurtta kalıyoruz
Haklısın ama korkuyoruz maalesef bir tane olay anlattılar geçen bizim sınıfta biri çarpılmış falan sonra ampul düşmeye başladı saçma sapan şeyler oldu korkuyoruz öyle ayıp şeyler yok yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlginç acaba nasıl kabuslar görüyorsunuz. ya da başka başka şeyler😉
Görmüyoruz
Cenabet gezmeyin, her gece eliniz malum yerinize gitmesin
Öyle şeyler yapmıyoruz ki?
Biz yurtta kalıyoruz öyle şeyler ne alaka şu an? Öyle birileri değiliz
Yurtta mastürbasyon yasak yani
BİZ ÖYLE BİRŞEY YAPMIYORUZ KENDİNLE Mİ KARIŞTIRDIN NAPTIN ACABA İFTİRA ATMAK TA GÜNAH BİLMEM BİLİR MİSİN
Yazdıklarımın içinde iftira diyebileceğim bir şey yok, iftira kesin söylenirse iftira olur. Ben yapıyorsanız yapmayın demiş anladın mı
Yapmıyoruz diyorum sen yapiyorsunuz der gibi şeyler diyorsun
Der gibi diyorum. Ama kesin demiyorum bu konu uzar
Emin olmadan suç atmayın bitsin
Emin değilim zaten bilemem ne yaptığınızı
Sadece küfür falan ediyorduk namaz kilmiyorduk falan ama artık pişmanız böyle birşeyleri neden yapalım
Mis gibi kızlarsınız hayatı yaşayın, üç harfli falan gibi şeyler düşünmeyin
Haklısın ama korkuyoruz maalesef bir tane olay anlattılar geçen bizim sınıfta biri çarpılmış falan sonra ampul düşmeye başladı saçma sapan şeyler oldu korkuyoruz öyle ayıp şeyler yok yani
Korkmayın bir şey olmaz
Haklısın ama işte