Ne sevgili (ciddi ilişki) ne iş
En güzel yaşlarım ağlayarak geçti hala öyle
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne sevgili (ciddi ilişki) ne iş
En güzel yaşlarım ağlayarak geçti hala öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir sen her şey bitti dersin ama sana kapanan tüm kapılar tekrar açılır Allah'a dua et Allah'a inan
Allah en güzel şekilde senin kaderini güzeleştirsin 🧿
Teşekkür ederim. Amin
sen Allah'a duat et sadece ne sıkıntın varsa ne sorunun varsa emin ol o senin damarlarından bile daha yakından seni izliyor ve seni duyuyor o senin bilmediğini görmediğini biliyor zaten bir şeyi senin olmadıysa elbet onunda bir amacı vardır sen hiç bir zaman umudunu kesme kalben inanarak içten içe duat farkı göreceksin
Dua da edemiyorum etsem gerçekten iyi olur ama. Tekrardan sağolun
kendine içten içe inarak dua et senin içinde gerçek istek yok çünkü olmazsa tekrar dene tekrar dene bak ondan sonra farkı göreceksin
İnşallah sağol
belkide Allah'a yönelmenin zamanı gelmiştir Allah sana ona dua etmeni istiyor belkide bu kadar yaşadığın şeyin sebebi Allah'a uzak olmandır ben hiç Bir Zaman göremedim Allah'a inanıp dua edip de sırtının yerine geldiğini gerçekten yap duat et yap ama kalben inanarak yap ondan sonra gel buraya bana olan farkı söyle senin çektiğin sıkıntıların acıların hepsi birer birer güzelleşecek emin ol gerçekten istersen yaparsın
Geçer geçer de yine tepetaklak oluyoruz artık bıraktım gibi. Uğraşamıyorum insanlarla onların olsun
sen inandığın gibi inana bilirsin ben sana soyleceğimi söyledim zaten
bizi de terk edip en guzellerinin son kirintisini da cop ettiler. en azindan senin bi 4 sene fazlan var
Dur da acelen ne emin ol çok daha iyisi güzeli olacak sakin
Sosyal biri değil misin arkadaş çevren yok mu hiç?
Aynen öyle
Anı yaşa.
Benimde yok normal
Okul vs ne durumda
Durumsuz
Ne yani okuyo musun
Okuyor gibiyim
Boş ama boşa yani
Hö
Olmasın ya nolmus