Diğer Şu fuarındaki kilit ekranı nasıl gider? Dün çok uğraştım bi kere gitti çalıştı fırın sonra yine aynı oldu ne yapıcam resimli? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu fuarındaki kilit ekranı nasıl gider? Dün çok uğraştım bi kere gitti çalıştı fırın sonra yine aynı oldu ne yapıcam Güncellemeler1 yıl Fırın yazmıştım klavye hatasıre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Şu fuarındaki kilit ekranı nasıl gider? Dün çok uğraştım bi kere gitti çalıştı fırın sonra yine aynı oldu ne yapıcam resimli? Cevapla Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fırın kapağı tam kapanmadığı için bu hatayı alıyor olabilirsin açıp sıkıca kapatmayı dene 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bir veya iki düğmeye aynı anda uzun basman veya başlat düğmesine uzun basmanız gerekiyordur muhtemelen. Düğmelerin üzerinde kilit işareti var mı? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok maalesef artı eksi var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Artıya uzun basmayı deneyin bir şey olmazsa eksiye uzun basın yine olmazsa ikisine aynı anda basın. Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Şu fuarı neresi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahha fırın yazmıştım klavye hatası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fırın kapağı tam kapanmadığı için bu hatayı alıyor olabilirsin açıp sıkıca kapatmayı dene
Bir veya iki düğmeye aynı anda uzun basman veya başlat düğmesine uzun basmanız gerekiyordur muhtemelen. Düğmelerin üzerinde kilit işareti var mı?
Yok maalesef artı eksi var
Artıya uzun basmayı deneyin bir şey olmazsa eksiye uzun basın yine olmazsa ikisine aynı anda basın.
Şu fuarı neresi
Hahha fırın yazmıştım klavye hatası