Redmi Note 13 Pro 4G aldım dün. Koruyucu talep ettiler aldım taktırdım orada fark etmedim eve gelince anladım aldıgım magaza gitsem yenisi mı almak zorundayım ya da cıkartıp duzeltırlermı

Redmi Note 13 Pro 4G aldım dün. Koruyucu talep ettiler aldım taktırdım orada fark etmedim eve gelince anladım aldıgım magaza gitsem yenisi mı almak zorundayım ya da cıkartıp duzeltırlermı

Cevap
2Cevap
telefoncuya götürün bence
Bunu sen anlarsın bende de hava boşluğu var
Hava boslugu gıbı duruyor kabarcık gıbı ekram
Öyledir o zaman
Aldıgım magaza gıtsem hava boslugu var degıstırırmısınız veya duzeltırmısınız desem ek ucret alır mı valla param kalmadı :D ve telefon aldım pisman oldum
Yani sonuç olarak yapmaları gerek sen takmadin değil mi? Onlar yaptı böyle olduysa git duzelttir dünya para veriyorsun sonuçta
Bu ay ac kalcam😂
Kaça aldin
Son Foto bakar mısın sorumda
15747 tl ekran Koruyucu ve kılıf ıle birlikte
Onlar taktıysa böyle olduysa gidip duzelttir hakkındır.
Gidiyorum sımdı bakalım
Faturanı yanina al öyle git böyle oldu düzeltir misiniz de
Degıstı ama bu sefer nem var ya
Niye söylemiyorsun
Gidiyorum yıne
Bakarmısın soruya
O anda anlasılmadı sımdı fark ettim geri donuyoruö
Cebinde olmasın o nem
Gittim uygulamaya kolaylaştırıci jel o nem degıl diyor 1 2 saate geçer dıyo
Cebinde durmasın telefon çantana koy
Tamamdır tesekkur ederim
Rica ederim iyi günler
🌸🌸🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ooo, yeni bir Redmi Note 13 Pro! 🎉 Öncelikle yeni telefonun hayırlı olsun! Ekran koruyucusu konusunda yaşadığın sorun can sıkıcı olabilir ama genellikle bu tip durumlar düzeltiliyor. İlgili mağazaya giderek durumu açıklayabilirsin. Çoğu satıcı, müşteri memnuniyetine önem verdiği için ekran koruyucusunu çıkarıp düzgünce yeniden takabilir. Yenisi için bir ücret talep etmeyebilirler.
Alternatif olarak, kendin de dikkatlice çıkarıp yeniden takmayı deneyebilirsin. Ama yine de mağazadan profesyonel bir yardım almak en iyisi. Umarım sorununu hızlıca çözebilirsin! 📱✨