Japon Çin Kore Hindistan İslam'ın yagane düşmanı Kur'an'da ama sen evini cebini arabanı bu halkın yaptığı icatlariyla doldurmuşsun
senin sayende o halk yemek yiyor
şimdi onlar ebedi cehennemde yanacak ama sen cennete mi gideceksin?
senin sayende o halk yemek yiyor
şimdi onlar ebedi cehennemde yanacak ama sen cennete mi gideceksin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnanç körlük yaratır mı?
Kur'an'a göre diyorum ben o yüzden
Kullanabiliriz Allah kafirlerin eliyle kolaylik sagliyor muslumanlara caizdir helaldir agah olun
ha bunu Allah sağlıyor öyle mi?
şaka mısın sen : )
Asıl se saka misi dilersen almazsin
alıyorlar ama tıklım tıklım eşyalar evler arabalar
E bu helaldir haaaaa işin boykot tarafi var oda senn vicdanina kalmis
bir japon ya da Çinli senin sayende evine ekmek götürüyorsa olay bitmiştir kardeşim sen müslüman adamsın bir ateiste konfor sağlayamazsın
Oda bize konfor sagliyor abim ama öyle düşün islr karsilikli
ama sen Allah'ın ebediyen cehenneme atacağı Allah'a düşman bir insanla iş birlik yapamazsın ki bu senin inancına ters onu diyorum
Ha bu konuda bende sana hak veriyorum buda devletin sucu ama gel gelelim onlara galibamuhtaiz yoksa biz var ya hicbisiyimiz yok uretim tuketim geberip gideriz
hadi sen ben fakiriz zengin hacısı hocası Arabı çorabı bunlar bizden daha beterler bu nasıl iş böyle anlamıyorum neyse size anlatmaya çalıştığım durum buydu
bir ara faiz olayını düşün hertürlü faiz haram ama altın değil neden?
Dünya'nın faiz sebebi altının ta kendisi
altına yatırım yapıp para kazanınca helal oluor
hayrola altın fabrikada vardiyalı mı çalıştı 6 ay da sana helal para kazandırdı hep yalan dolan bu işler birileri işini yürütürken seni beni aman haa bak haram sakın haa diye diye yedirmişler yıllarca
E kafirler de müslümanların icatlarını kullaniyor..
soruma kaçamak cevap vermeyin eğer müslümansan kardeşim bu insanlar senin düşmanın aç Kur'an'ı oku bak neler diyo Allah Kuran'da yani bu kadar işinize geldiği gibi olmuyor bu işler
hem diyosunuz bu insanlar ebedi cehennemlik ama hepiniz adamların sağladığı konforu kullanıyorsunuz tabi ki bedel karşılığında sonra onlarda sayeniz de daha iyi hayat yaşıyor ya da kendisine göre yatırım yapıyor evine ailesine bakıyor yani bunu sen sağlıyorsun anlayabiliyor musun demek istediğimi
Müslümanların ürettiği ne var mesela? Diğer inançlar veya inançsızların ürettikleri ile kıyaslayabilir misiniz? 1,5 Milyar Müslümanın kaçı işe yarar tam olarak?
bana mı diyosun
Hayır, yorumu yazan arkadaşa diyorum.
müslümanların pek işine gelmiyor bu konu
@betahouse evet muslumaanlar da bir cok sey icat etti.
Ilk ucma deneyi, kahvenin bulunmasi, santranc oyunu, cerrahi aletlerinin dizyani, ilk aşı,.. gibi :)
@hello00000o İlk uçma deneyi neymiş? Küçücük aklınızca uydurma bir karakter olan Hezarfen diyeceksiniz değil mi? O kuş kadar beyninizle hayali şeyleri var zannediyorsunuz uydurma Ulubatlı karakteri gibi. Hayal mi görüyorsunuz? İlk aşıyı İngilizler icat etti, üzerine mi oturmaya çalışıyorsunuz? Cerrahi aletlerin dizaynı ne demek? Yabancılar icat etmiş Müslümanlar mı masaya dizmiş nedir yani öyle yuvarlak konuşmayın, yeme içme sıçma hariç Müslümanların bir icadını söyleyin bari bu kadar ezik olmanıza gerek yok zorlasanız bulursunuz. Elbette birkaç bir şey yapmışlar Hristiyan, Yahudi ve diğerleri kadar asla olamaz ama belki zekatı kadar 40da 1i derdim ama o bile gelmiyor içimden, belki %1 kadarıdır. Kahve ise icat değildir, buluştur. Kahve'nin ana vatanı Yemen'dir, elbette o bölgede yaşayanlar tarafından keşfedilecek. Mocca, Latte, Cappuccino, Americano vs. kaç çeşit kave sayabilirsin? Yemenicano diye bir şey duydun mu mesela? Müslüman bulsa bile asla geliştiremez, yabancı onu alır kat kat geliştirerek Müslümanın eline verir, Müslüman'da Starbucks'dan satın alıp keyifle içer. O yüzden bu dünyaya bir faydanız yok, atmosfer tabakasına verdiğiniz zarara değmiyorsunuz tüm Müslümanlar olarak. Hatta 1,5 milyar Müslümanın aldığı Nobel sayısı 15 iken sadece İstanbul kadar nüfusu olan Yahudiler 200 civarında Nobel almıştır. Topunuz toplansanız minicik İsrail'in getir götürünü dahi yapamazsınız kısacası. Anca onlar üretsin siz tüketin, başka bir beceriniz yok.
@betahouse kahvenin bunmasi dye yazmism bn ztn 😄 bn kafama gore de soylemdm b gidin arastirn bence :)
Soru başlığı icat, ben Müslümanların icadı ne diye sormuşum bu şahıs buluştan bahsetmiş sonra vay efendim ben bulunması demişim diye bilmişlik yapıyor. Onca cümle kurmuşum neye cevap verdin? Saçma sapan bir kelimeye takılıp aklınca cevaptan kaçıp Müslümanların cahilliğini belli ediyorsun. İsrail boykot listesine bak kıyamet gibi, yüzlerce kaliteli ürün var dolmuş taşmış, Filistin'i boykot etmek isteyen hangi ürünü almayacak peki? Cevap = Filistin'in üretip dünyaya sattığı 1 ürün dahi yok, kendi kendine bile yetemiyor. Suudiler ne üretiyor? Doğalgaz ve petrol, şanslarına bulundukları coğrafyada yeraltı zengin. Irak aynı, Suriye aynı, Libya aynı ee ne üretiyor bunlar arkadaş? İran biraz bir şey üretiyor onlarda kendine kadar çünkü ambargo var, dışarıdan ithal ürün alamıyorlar doğru düzgün. Bizde hayvanı dışarıdan aldığımız gibi hayvanın yediği samanı bile dışardan aldığımız yetmiyormuş gibi hayvanın slçtığını dahi yani gübreyi bile ithal alıyoruz. Al sana Müslüman zekası işte, o yüzden daha fazla rezil olma ve kabahatinle oturmasını bil. @hello00000o
@betahouse sizde hiristiyanmisiniz nedn bu kadar savunyosnuz musluman olmayanlara anlamiyorum ben muslumanlarin icatlarini d arastirdim yorum yapmadan. szde bi gidin arastrn oyle gln:)
Dah fazla uzatmaya d gerek yok bence
@hello00000o Hristiyan olsam ne olacak arkadaşım sana ne benim ne olduğumdan? Savunurum savunmam giren çıkan sana mı? Ben beceriksiz Müslümanları gömüyorum, diğerleri Müslümanların yanında alim kalıyorsa benim sorunum değil, cevaba bak "ben araştırdım" ya sen ne zekisin böyle, büyüyünçe ne olçan çen bakiyim :D Hadi arkadaşım yoluna git daha fazla yorma kimseyi, dediğin gibi uzatmaya gerek yok hadi sağdan sağdan ikile.
Ne alaka
alakayı sen düşün biraz
Senin yüzünde müslümanları s@lak sanıyor millet. Saçma fikirlerini kendine sakla
kusura bakma ama Kur'an aç oku bakalım dediğin gibi mi değil mi
Müslüman değilim
budizmle yolunu birleştir
Hristiyanim
Hristiyan olsanda aynı semavi dinler işte pek farkın yok müslümanla