Bildiğiniz memelerin sabah uyandığımda ağrıyla beraber acı hissettim. Tüm gün bırakın yatmayı dokunmadım bile. Reglim bitti. Ve hayatımda ilk defa böyle bi meme ağrısı acısı çekiyorum. Yaklaşık 1 hafta önce sulardan dolayı zehirlendim ve vücuduma doğru düzgün besin ve yiyecek girmedi hala da pek girmiyo yiyemiyorum (bi öğünde çeyrek simit 5-6 saat kadar gidebiliyo). Üstğne de hiç yatmam, küçükler bide büyük olduğu için ağrıdı desem o da değil.
Napıcam nasıl geçer bu ağrı, acı? Tüm gün mahvetti bu acı beni
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hormonlardan.
Doluluğun olabilir mi? Yükseldiğiniz zamanlar o hassasiyet artar çünkü
Mümkün çünkü reglim daha bugün bitti ama önceden daha uzun süre yapmadığım oldu ve böyle bi acı hissetmedim sanki bıçak yarası varmış gibi bi acı
Yanlış anlamayın ama o zamn %90 öyle.. reglin hassasiyeti ve onun yükseltisi sonucu bu yoğunluğun olabilir
Bi dene bak anında sonuç gösterir zaten
Denedin mi :)
Hayır denemedim hemşire olan birisi denk geldi, süt bezlerin şişmiş olabilir dedi, bide yakın zamanda zehirlendim çok fazla ilaç girdi vücuduma normalde hiç içmem, o yüzden de olabilir dedi. Dediğinize de olabilir ama çok düşük şu an son zamanına bakarsak dedi bugün iyi durumda şükür
Göğüs hastaliklari bolumune bi gidebilirisn. Nolur nolmaz
Dün yatarken bileyim yoktu sabah böyle uyandım bi anda oldu inşallah kötü bişey çıkmaz 😓
Bir sey yoktur tasalanma regl iken öncesinde ya da sonrasinda ciddi bi hassasiyet olabiliyor
Hassasiyet kaynaklı olabilir yoğun bir dönem ne de olsa
Umarım sadece ondandır
Meme derisi portakal görünümlümü yoksa pürüzsüzmü? Birde memeni elle yokla kontrol et. Eline kitle geliyormu? Agrı memenin genelindemi yoksa meme basında mı?
Kitle geldi evet geneli ağrıyodu
Memografi cektirmen ve dra mutlaka gorunmen lazım. G zliden bir cıkarmısın
Neden
Gel bir lütfen birsey soracaktım
Hastaneye git bi nolur nolmaz
Dokundurma
Ne diyosun Allah aşkına boş yorum yapacağına yapmasan keşke
Olur
Bence doktora git