@Wilsonwilson Soruda verse olmaz mı diyeceksin diye sorulmamış ki, ikisi arasında kim daha güzel demiş ve ben de onu cevapladım. He ikisi aynı anda verse yine birinciyi seçerim. Köşeli ne dersen de, gerdirmekten yanak kalmamış, donuk dümdüz Minecraft grafikleri gibi köşeli bir yüzü olmuş.
Makyajları ve yüz şekilleri farklı onun dışında ikisininde dudağı benzer muhtemelen ccler aynı, peteğin burnu bir tık daha şişman galiba onunki doğal ama diğeri yapma, gözleri yapay duruyor efekt ya da lens olmalı, kaş ve saç renkleri farklı onun dışında benzerlik var
Peki şöyle sorayım kitap karakteri olarak yani bir ajan var ve sürekli kılık değiştirmesi gerekiyor bu iki kızdan hangisi daha kolay kılık değiştirebilir?
Evet kitap yazacağım alttaki kız bir kitabın karakteri. Seri katil. Sürekli kılık değiştiriyor. Bende sadece kendim okumak için yazacağım hangisi daha uygun bilemiyorum
Peki şöyle sorayım bu sarışın kız mı? Yoksa gözleri yukarı doğru çekik ve zümrüt yeşil gözlü, Adriana lima burunlu, kavisli kaşlı, keskin çeneli bir kız mı daha iyi olur?
Bir kitap karakteri için soruyorum. Sürekli kılık değiştiren bir karakter için hangisi daha uygun? Makyajla perukla ya da başka herhangi bir şey ile tamamen farklı biri gibi olabilmesi lazım. Hangisi bunun için daha uygun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hiç birisi
Bunların hepsi uzun saçlı niye kısa saçlı olanı yok
İlki tabii ki, ikincisi heykel gibi donuk ve köşeli.
Köşeli ne abi?
Ayrıca sana verse olmaz mi diyecen sanki
@Wilsonwilson Soruda verse olmaz mı diyeceksin diye sorulmamış ki, ikisi arasında kim daha güzel demiş ve ben de onu cevapladım. He ikisi aynı anda verse yine birinciyi seçerim. Köşeli ne dersen de, gerdirmekten yanak kalmamış, donuk dümdüz Minecraft grafikleri gibi köşeli bir yüzü olmuş.
Bence makyajdan gorunmuyolar. Beraberlik verdim bu maç penaltılara kalır gibi
Çok benziyorlar ya muhtemelen operasyonları aynı ama petek daha hoş
Bu ikisi asla benzemiyor ki
Aşko sen daha iyisin
Makyajları ve yüz şekilleri farklı onun dışında ikisininde dudağı benzer muhtemelen ccler aynı, peteğin burnu bir tık daha şişman galiba onunki doğal ama diğeri yapma, gözleri yapay duruyor efekt ya da lens olmalı, kaş ve saç renkleri farklı onun dışında benzerlik var
@Wilsonwilson yaaaa yerim ama bunlar daha güzel teşekkür ederim balım eminim sen hepimizden daha güzelsindir 💗🥰
Gerçeği söylüyorum valla sen daha iyi duruyorsun. 🥰ve dediğin gibi onlar çok benziyorlar estetikleri operasyonları makyajlar falan
Hep aynı yüzler
@Wilsonwilson yaaa sen dahada güzelsindir çok eminim 💗🥹
Petek bana güzel gelmiyor çok sıradan
sokakta çok var
Bu ikisinden hangisi daha sıradan bir güzelliğe sahip mesela yüz hatları olarak
Erkekler için akciğer önemli
Sıradan olarak petek tabiii
Peki şöyle sorayım kitap karakteri olarak yani bir ajan var ve sürekli kılık değiştirmesi gerekiyor bu iki kızdan hangisi daha kolay kılık değiştirebilir?
Sanırım üstteki
Çünkü alttaki renkli gözlü sarışın Manken sanırım ama üstteki minyon çok çabuk kılık değiştirir gibi geldi
Neden sordun😊
Kitap mı yazacaksın
Eğer kitap falansa daha sıradan birini bulmanı önerirrim
Evet kitap yazacağım alttaki kız bir kitabın karakteri. Seri katil. Sürekli kılık değiştiriyor. Bende sadece kendim okumak için yazacağım hangisi daha uygun bilemiyorum
Aşkım o zaman alttaki kız
Peteği boşverrr
Burnu normale göre çok küçük ve çirkin derler diye korkuyorum açıkçası
Peki şöyle sorayım bu sarışın kız mı? Yoksa gözleri yukarı doğru çekik ve zümrüt yeşil gözlü, Adriana lima burunlu, kavisli kaşlı, keskin çeneli bir kız mı daha iyi olur?
Bu dediğin 2. seçenekte iyi gibi geldii
Ay çok kararsızım ya
Kasma bu kadar
Güzelliğe çok takıyorum ya karakterim de çok güzel olsun istiyorum
Siyah dediğin koyu kahverengi.
Çok yapaylar. Hicbiri diyorum.
Üstteki kızın ayrı bir çekiciliği var
Yazamadın mı karakteri daha yahu...
yeni nesil hepsi biribirine benziyor :d
İkisi çok Farklı ama petek çok güzel bence
Bir kitap karakteri için soruyorum. Sürekli kılık değiştiren bir karakter için hangisi daha uygun? Makyajla perukla ya da başka herhangi bir şey ile tamamen farklı biri gibi olabilmesi lazım. Hangisi bunun için daha uygun?
Petek
c hiç biri
Ortada ki
alttaki
2. Siradaki çok güzel saçlari filan
Ben tdtdhghdgch
Petekk
İlki
Petek iyi
hepsi